Милано - 8

• 91 767
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Нашият хотел също беше до гарата - Ню Йорк се казва. Пълно е с мигранти на гарата, аз полицай не помня да съм видяла и да е имало със сигурност не са били много.

# 511
  • Вестерос
Полицаи не знам, но войници имаше доста в този район

# 512
  • София
Ние бяхме краят на март, началото на април. Хванахме някакъв простест на мигрантите и тогава имаше полиция, но пак ми се сториха малко, в сравнение с броя на протестиращите.като си хващахме шатъла посред нощите аз не видях полицаи. Повечето мигранти спяха до сградите около гарата, не са създавали неприятности, нито ние сме имали проблеми, но мен си ме беше малко страх.

# 513
  • Пловдив
Vivian27, и аз така разбрах за района около гарата....Ще се радвам да обсъждаме и коментираме,за да си помогнем взаимно  bouquet Затова ми се щеше дирктно някъде близо до центъра... А метрото и другият им градски трнспорт до колко часа са? Или вариант такси  Rolling Eyes

# 514
Пати, може ли имена хотела?
Благодаря.

Хотел Терминал. Около и срещу него има хранителни магазини, пекарни, даже при пристигането вечерта си направихме по едно аперитиво близо до хотела/така,както го предлагат там с хапки/ .
Аз бях букнала само нощувка, без закуска, за нашите цели този хотел беше добър. Около гарата има страшно много хотели, виж ги на гугъл мапа и си избери подходящия за теб. С пожелания за бон воаяж.

Последна редакция: пн, 11 дек 2017, 09:30 от pati

# 515
Благодаря 😀 Разгледах хотела, но за жалост е над бюджета, който сме определили. Таванът ни е 450лв за 4 нощувки. Може би затова и е толкова труден изборът ни 😀
Благодаря на всички за насоките. В първия пост има много полезни линкове  Чрез тях си направихме примерен трип за 2 от дните, а в 3тия мислим да отидем до Комо.
Seen girl, ще се радвам да пишеш, може и на ЛС, изборът ви на хотел Simple Smile

# 516
  • на Мелмак
450 лв на човек за 4 нощувки или на повече хора?

# 517
450 лева за двама човека в двойна стая.
За жалост бюджетът ни е ограничен и нямаме възможност за повече. Претенции нямаме, стига тоалетната да не е баш в стаята хаха, защото и такъв вариант видях в букинг 😂 гърне и мивка до леглото...що за простотия 😂

# 518
  • Вестерос
Вивиан, моят беше под 80 евро на човек за 3 нощувки (това + градската такса), но се пътува с метро, ако искаш мога да ти дам линк все пак.

# 519
Ще се радвам да споделиш името на хотела, Тифани Simple Smile
Не е проблем пътуването с метро, стига стейшъна да не е на 2-3 км от хотела 😂
Вечерта все ще намерим с какво да се придвижим, дали с автобус, дали юбер...

# 520
  • In transit
Vivian27, провери цените и за този хотел за вашите дати. Цените варират, но средно беше около 50-60 евро на нощ за двойна стая + закуска. Близко е до ЖП гарата и е много чист.
https://www.amoma.com/hotel.php?key=2017122420171225120500000050 … roughId=743319779
В различните сайтове има разлика в цената на стаята. През сайта на хотела ми излезе най-евтино тогава: http://www.hvenini.it/

# 521
  • Вестерос
Не е на 2,3 км метрото, но се вървеше около 500м примерно пресичаше се едно паркче малко и зад ъгъла се падаше спирката 2,3,4 минути е в зависимост от хода.

https://www.booking.com/hotel/it/chopin-milano.bg.html?aid=30414 … 93f7db2ee8ba69c13

# 522
  • на Мелмак
Момичетата са дали предложение, аз имах едно , но беше в покрайнините на Милано за 50евро на нощ със закуска.

# 523
  • Пловдив
Пак аз, но известно време ще ви досаждам  Blush Замаях се вече от гледане на букинги тем подобни и пак не съм наясно  Mr. Green Значи Стационе чентрале е гарата, на която ще ни спре абтобусчето от летището,нали така? По картите ми излиза,че е много близо до центъра или аз нещо не съм разбрала? Виждам,че имат нещо като квартали, (Чита студи,Виале монца) да ме ориентирате поне къде да търся... Много ще съм благодарна  bouquet

# 524
  • In transit
Пак аз, но известно време ще ви досаждам  Blush Замаях се вече от гледане на букинги тем подобни и пак не съм наясно  Mr. Green Значи Стационе чентрале е гарата, на която ще ни спре абтобусчето от летището,нали така? По картите ми излиза,че е много близо до центъра или аз нещо не съм разбрала? Виждам,че имат нещо като квартали, (Чита студи,Виале монца) да ме ориентирате поне къде да търся... Много ще съм благодарна  bouquet
Точно така, автобусите спират на стационе чентрале и Дуомото е на пешеходно разстояние оттам. Е може и с метрото да се стигне, но и пеша не е далече.

Общи условия

Активация на акаунт