Милано - 8

• 91 783
  • 753
  •   2
Отговори
# 495
  • Варна
Да, това ми дава и на мен линка от първа страница.  newsm78
Иначе, като влязох от home- online ticket ме допусна до януари и ми излязоха свободните места за съответните дати.

# 496
  • Вестерос
Сещам се само, че трябваше да се регистрирам и че имаше някаква врътка с линка да не и дава така, но аз така и не успях да купя, нямаше а нашите дати.

# 497
  • Варна
Местата изчезваха, както когато резервирах за третия ринг и подземията на Колизеума! Дано да съм направила всичко успешно!

# 498
Някой да е ползвал автобусите hop on, hop off? Струва ли си и каква е цената?

# 499
Милано е един от евтините градове в Европа откъм цена на 24—часова карта за градски транспорт, а именно 4,50€. Разучете по картата къде се намират интересните за вас места,после вижте транспорта и воала!

# 500
Пак въпрос - ползвали ли сте Милано карт? Освен отстъпки за музеи има ли и за някакви заведения, както е например Виена карт?

# 501
Някой да е ползвал автобусите hop on, hop off? Струва ли си и каква е цената?
Ние го ползвахме два дни.Билета за 48 часа беше 25 евро, а за 24 часа 22 евро.Не ползвахме никакъв друг транспорт и се повозихме максимално, а така обиколихме и много места.Хотела ни беше до гара Милано Централе ,срещу нея има спирка на буса и ние го ползвахме и като транспорт от и до хотела.

# 502
  • Burgas, Bulgaria
Момичета, съпруга ми ще ме чака в Милано на 20.12 , но не мога да се кача на самолет.  Бихте ли ми споделили с кои автобуси пътувате - Ако изобщо някой използва този вид транспорт 😁?

# 503
  • Пловдив
Привет,момичета  bouquet Прекрасна и много полезна темичка! Захванах се да чета,но още съм само до 18стр  Blush Но все пак ще си позволя да задам няколко въпроса. Взехме си билети за Милано от 24.01.18 до 28.01. Полетът ни обаче е късен - кацаме на Бергамо в 22.15. Та в тази връзка според вас как ще е по-добре - да си търсим хотел някъде около гарата,че да не обикаляме много по нощите, или нещо по центъра? Разглеждам и сайтовете за хотели и апартаменти,ама по-натам и за тях ще ви питам  Wink Благодаря ви предварително!  bouquet

# 504
Знае ли някой дали тази година свирят коледни песни на п-ца Дуомо в 18ч. ?
Оня ден бях там и прозорците на сградата ,които се отваряха според дата,изобщо не бяха номерирани.. Thinking

bowuu

# 505
  • In transit
Привет,момичета  bouquet Прекрасна и много полезна темичка! Захванах се да чета,но още съм само до 18стр  Blush Но все пак ще си позволя да задам няколко въпроса. Взехме си билети за Милано от 24.01.18 до 28.01. Полетът ни обаче е късен - кацаме на Бергамо в 22.15. Та в тази връзка според вас как ще е по-добре - да си търсим хотел някъде около гарата,че да не обикаляме много по нощите, или нещо по центъра? Разглеждам и сайтовете за хотели и апартаменти,ама по-натам и за тях ще ви питам  Wink Благодаря ви предварително!  bouquet
В близост до гарата мога да препоръчам хотел http://www.hotel-bb.com/en/hotels/bergamo.htm Чист, топъл, вкусна и обилна закуска (срещу допълнително заплащане обаче), любезен персонал. Лесен и бърз достъп до гарата. Реално хотелът е на около 800-900м от гарата. На около 600м( в другата посока) от хотела има голям хипермаркет. Центъра е пак на толкова.
В Бергамо от гарата до центъра разстоянието е не повече от 500-600м. Т.е на един светофар разстояние е.

# 506
  • Пловдив
Не съм се изразила правилно  Blush Става въпрос за гарата в Милано,там където ще ни спре автобусчето от летището. Иска ни се да се настаним направо,да не се налага после да се местим с багажа на друго място. Но ако някой е пътувал с такъв късен полет и има някаква информация и предложения,ще ни е много от полза.Три момичета ще сме само и малко ме притеснява късният час,но..все ще го измислим  Wink Гледаме има много уютни апартамнтчета,не държим да е хотел,но все още не сме се спряли даже и на района,в който да отседнем...

# 507
Seengirl, ние ще летим седмица преди вас със същия полет от Пловдив. Все още се чудим какъв хотел да изберем. Четох, че районът около гарата не е много безопасен и мисля да изберем хотел близо до метро и авт.спирка. В крайна сметка има някакви късни автобуси, с които можем да се придвижим.

# 508
Ние спахме в района на Централната гара. Хотела ни беше на около 600 м. от гарата. Отпред пред гарата е спирка на метрото от където хващахме зелената линия М2 . Осветено е и оживено около гарата и е пълно с полиция.

# 509
Пати, може ли имена хотела?
Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт