"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 11*

• 40 743
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Бре да му се не види... Голямо нападение от яхти из морето... то яхта до яхта Mr. Green Mr. Green. И все се явяват тези яхти точно когато творческият екип почива tooth tooth
Интересно този път кой е наел яхтата, след като онзи с лютеницата се е размазал из Дубай newsm62 newsm62 newsm62

# 631
От фейса му.
Туй още не са отгледали, но за второ мислят. Laughing

те не само мислят, направо са си го направили 😂

Кити, не знам 😂😁реално и тя може да си позволи, противно на мненията на феновете на Ози, че била с него за пари 😂😂😂😂

# 632

Сега па да отделили време за себе си, детето можело да почака  hahaha hahaha hahaha

Надайте се  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 633

Сега па да отделили време за себе си, детето можело да почака  hahaha hahaha hahaha

Надайте се  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Не знам детето дали ще почака, но Онур от чакане гледам е започнал да побелява, а е знайно, че всеки побелял косъН е неизживян кеф Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Горкичкият той.............. tooth tooth

# 634
Здравейтеееее в Сряда. Party Party Party
И баща му е напълно побелял, явно е генетично ранното побеляване на Фуркан.
Като гледам лодката вместо яхта, явно каретата се е превърнала в тиква. Joy

Flutter Flutter Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy

Започват снимките на филмът й.

Последна редакция: ср, 26 юли 2017, 13:30 от Neidjal

# 635
Нещо не разбирам идеята на Демет за лятото?
Сега ще снима филм 2-3 седмици и ще дойде време за 309 и никаква почивка няма да е видяла.
Може да й се струва, че няма да се умори, ма ще я видите в началото на другия сезон колко ще е издала багажа.
След година и кусур работа човек иска да почине малко, тя се юрна  Tired

# 636
Специално за този й филм я разбирам.
Мечтата й беше да изиграе роля на танцуващо момиче и ето, че мечтата й се превръща в реалност, затова и не е могла да устои на предложената й роля, а и танците са страстта й и са в кръвта й.
Птичето веднъж каца на рамото на човек и тя го улови, браво на Демет, радвам се за нея, че осъществява мечтата си.

Flutter Flutter Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy

# 637
Ей що не са заедно на плажа, много хубави  Heart Eyes

Между другото все се каня да го кажа..

Сюжетната линия с лелята ми е страшно тъпа  Laughing Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 638

Сюжетната линия с лелята ми е страшно тъпа
 Laughing Mr. Green Mr. Green Mr. Green

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Не се коси, Тери, не си закъсняла - сезонът още не е свършил  tooth tooth

Досега Йълдъръм ни го представяха като персона, която никой неще ни да чуе, ни да види, а сега заради него втори сезон направиха, та.... учинайка ще трябва да я изтърпим Mr. Green Mr. Green

П.П. Коригирам се - не учинайка, а ингья Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: ср, 26 юли 2017, 14:17 от kyty

# 639

Сюжетната линия с лелята ми е страшно тъпа  Laughing Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Кое от двете, горното или долното?
Кити, учинайка/ингья леля ли означава, на какъв език, или е някакъв диалект?
Питам те, защото за първи път чувам/чета подобна дума.

# 640
Наде, това е на родопски "език"/диалект
Учинайка означава вуйна
ингья - леля, кака... в смисъл на по-голяма жена

По някакво странно стечение на обстоятелствата отнякъде съм ги научила тези думи Mr. Green Mr. Green

# 641
Наде, това е на родопски "език"/диалект
Учинайка означава вуйна
ингья - леля, кака... в смисъл на по-голяма жена

По някакво странно стечение на обстоятелствата отнякъде съм ги научила тези думи Mr. Green Mr. Green
Аха ясно, мерси
Демет с част от екипа на филма.
Първото му заглавие  "Любовен танц/Танц на любовта"  ми харесваше в пъти повече като звучене от сегашното "С кой/я танцувам".

# 642
Изобщо няма да гледам филма на Демет, рано ми е да я гледам с друг партньор  Mr. Green

# 643
Изобщо няма да гледам филма на Демет, рано ми е да я гледам с друг партньор  Mr. Green
Е те сега го снимат, после ще минат месеци и тепърва, ще е галата, ииииии по-рано от догодина едва ли, ще го излъчат, а дотогава №, ще е свършил, и ще ни е попреминала ФурДемската магия.
На мен, ще ми е интересно да я видя във вихъра на танците при положение, че те са й страстта.
Само Сонга я надуши що за хиена е лелчето, всички други са наивници от класа та чак до глупост.
Скрит текст:
Она вас ограбит и превратит словно в очищенный лук, разобьёт ваши сердца. Тогда вы поймёте...

У нашей мамы необычная ситуация есть.

Охххх как ми липсват лайфовете им. Rolling Eyes

Да му се не види и фотката-компромат, защото оттогава-насам нещо се случи и се сложи точка на онлайните им.
Някой ги щракна неподготвени, Mr. Green  изтипоса ги публично и всичко се обърка.

Последна редакция: ср, 26 юли 2017, 16:17 от Neidjal

# 644
Наде, изобщо няма да е година. Ще видиш, че най-късно януари ще е по кината  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт