"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 11*

• 40 759
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Ми то не може всички да са с гърди, кво да правиш.. Късметище  Mr. Green

# 616
Ми то не може всички да са с гърди, кво да правиш.. Късметище  Mr. Green
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
И на Фукофон му се паднало кофти парче от баницата.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Скрит текст:
Той сигурно затова се покри,
та се не видя  Mr. Green

# 617
Здравейтеее. Party
Мър, мър, двойна доза. Heart Eyes Heart Eyes

NEW

ГоспоЙца Муци  Mr. Green с фен.

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 15:00 от Neidjal

# 618

Две забележки по тази сЛимка Mr. Green
1. Време й е на Деметка да стане нещо по-готино и по-интересно от госпоЙца Муци... Mr. Green Mr. Green
2. Като се снима па защо отрязва част от синджирите Naughty. Тук разследване се провежда Naughty и тя го възпрепятства hahaha
И още една забележка имах, но я забравих Joy Joy...
П.П. А, да... стига вече се е снимала с пъпчиви пубери Mr. Green Mr. Green Peace
СЕТИХ СЕ... Ама какъв е този неподдържан маникюр... в потрес съм  hahaha hahaha hahaha

# 619
Скрит текст:

Две забележки по тази сЛимка Mr. Green
1. Време й е на Деметка да стане нещо по-готино и по-интересно от госпоЙца Муци... Mr. Green Mr. Green
2. Като се снима па защо отрязва част от синджирите Naughty. Тук разследване се провежда Naughty и тя го възпрепятства hahaha
И още една забележка имах, но я забравих Joy Joy...
П.П. А, да... стига вече се е снимала с пъпчиви пубери Mr. Green Mr. Green Peace
СЕТИХ СЕ... Ама какъв е този неподдържан маникюр... в потрес съм  hahaha hahaha hahaha
smile3521 Peace
Ааайде и в гръб, Mr. Green Stop но как така без Фатма!? ooooh! #Crazy Stop

Следя и някои други актьори/актриси, и виждам как пълноценно прекарват отпуската си, а не от кафене в кафене, Stop и от клуб в клуб. Stop
Само констатирам,  Peace иначе всеки е в правото си да планира своята ваканция както сметне за добре.

# 620
Ма верно и аз това се запитах  hahaha hahaha hahaha

# 621
Сигурно тя ги фотка. Laughing
Сестрата на Демет никак не ми харесва с тези остри черти на лицето и леко обратна захапка(едва се въздържам Mr. Green да не съм цветна в изказа си).
https://vk.com/demfur_no309_furdem?z=video-116464248_456240860%2 … l_wall_-116464248

Скрит текст:
Само Сонга, ще оправи тейзето, всички други ги врътка на малкия си пръст.
Скрит текст:
Брат, я смотрю меню, но я уже не смогу долго сидеть.

Скрит текст:
"Девченки, я порву этого человека."
П.П. Снимката на която са в гръб е придружена с надпис.
Скрит текст:
Новая фотография Демет с сестрой Дерьей и ее подругой.
подпись под фото: Краткое содержание моего отдыха в Чешме...Прекрасные сердца, прекрасные души, до встречи снова на совместной прогулке.
Почивката им свършва днес, работа я чака Демет.
Еврика, днес Mr. Green нашия даде признаци на живот.
От фейса му отпреди около час.

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 16:57 от Neidjal

# 622
И на мен не ми харесва Деря  Whistling

Ох, коя ли е целила нашия с пейнтбол топки  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 17:40 от Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А ~

# 623
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Брех тоз пейнтбол... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 624
Ох, коя ли е целила нашия с пейнтбол топки  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Скрит текст:
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Брех тоз пейнтбол... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ooooh! ooooh! ooooh! #Crazy #Crazy #Crazy rotfImao rotfImbo

Онур дали, ще се досети, newsm78 или и той, ще е пет за четири като нашата Laughing  по този въпрос? Mr. Green
Скрит текст:
- Когда я счастлива, аппетит появляется.
- Так думаешь?

Поредна фотка с недорасъл фен.
Скрит текст:

Най-накрая яснота по въпроса, че аман от досегашната мъглявина, тука има, тука няма.
Шефа рече и отсече.
Това е, на който му харесва, ОК, на който не, ще превключва канала и готово.
Скрит текст:
Новый твит от Фарука: "Номер 309 2 августа сделает финал СЕЗОНА, и вернётся 20го сентября (в новом сезоне) с новыми приключениями и сюрпризами

П.П. Въпреки, че в анкетата гласувах с НЕ и не ми е ясно какво(имам само отделни предположения) ще ни показват цял сезон се радвам, Party защото лично аз гледам сериала заради ФурДем/ЛалОн/LEO(дано само не ги превърнат във второстепенни, Praynig Praynig Praynig че и такива моменти имаше, и рейта бе показателен в посока надолу). Това е положението при мен и две мнения по въпроса нямам.
Пожелавам успех на № през идния сезон bishop Praynig newsm17 с начало 20 Септември.
Това си е огромен успех за сериала, който нямаше абсолютно никакви заявки и претенции за успех, и участие на звезди.

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 19:06 от Neidjal

# 625
Супер, че се завръщат на 20.09,аз мислех, че заради късния финал на сезона ще чакаме до октомври. Макар че може и да отложат премиерата, ще видим. Нямам търпение вече за втори сезон. Да видим с какво ще ни изненадат.

# 626
От фейса му.
Туй още не са отгледали, но за второ мислят. Laughing

# 627

Хм... постовете му нещо все по-насочени стават newsm78 tooth tooth

# 628
Опааааа, плювалниците светнаха за втория сезон и започнаха с плювките, голяма злоба ей. Laughing Joy
Никой не очакваше, че едно лятно сериалче от миналото лято, ще продължи да се излъчва вече втора година, продължава да се излъчва, че и наесен с нов сезон.
Какво казваш Кити, че не те разбрах?! tooth Mr. Green
Зелееееее. Joy

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 22:55 от Neidjal

# 629

Нищо интересно  hahaha

Миналия месец била с Озито на яхта, а сега била на Чешме в компанията на истинската си кака и тази от сериала (визират Фатма). Казват, че карала джет и после се качили на яхта  hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт