"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 11*

• 40 774
  • 741
  •   1
Отговори
# 600

Нашичкият смучка ли има или на мен така ми се струва  Mr. Green Mr. Green
Мдааа.....обринал се е от жегите.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Или се е порязал при бръсненето Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 601
Или го е хванал лишей  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 602

Ми да... то море, то пясък, то басейн с дезинфектанти... с таз, бяла кожа Фуркан как да се опази Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 603
Въпроса е коя е късметлийката  Joy Joy Joy

# 604

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Щом не съм лично ангажирана.... няма значение Joy Joy Joy Joy Joy
newsm08 newsm08 newsm52

# 605

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Щом не съм лично ангажирана.... няма значение Joy Joy Joy Joy Joy
newsm08 newsm08 newsm52
rotfImao rotfImbo

Язък  tooth

# 606
  • Sofia, Bulgaria

Цитат
За края на сезона... Като гледам неделните рейтинги, па се чудя на какво се радват толкова. И ме спохожда езна мисъл - дали няма да претупат края в оставащите две серии. Не ми ражда главата какви дъвки биха разтягали във втори сезон... освен бременностите на Лале

И ся какво и втори сезон ли ще има Flutter newsm78
 И аз не мога да си представя какво могат да ни покажат в продължението Crossing Arms Mr. GreenОсвен да гледаме как растат децата им Sunglasses или  да изгледаме една бременност и на Нилюфер Joy Joy Joy
 Ще опропастят готиният сериал Naughty както стана с много други  Crossing Arms ooooh!

# 607
На всичкото отгоре вече инспектирахме, че всички значими персонажи/актьори почиват и разпускат яко. Само баш главния ни герой чезнА безследно. Да не са го хванали да копа царевица, че тогава няма да се отърве от кожните раздразнения newsm62 newsm62 newsm62

# 608
На всичкото отгоре вече инспектирахме, че всички значими персонажи/актьори почиват и разпускат яко. Само баш главния ни герой чезнА безследно. Да не са го хванали да копа царевица, че тогава няма да се отърве от кожните раздразнения newsm62 newsm62 newsm62
Таман това идвам да кажа и аз. Mr. Green
Демолина се скъсва от фоткане,
Скрит текст:

а нашия се покри като старите пари, tooth дори и в любимото си кафе Мистик не се вясва с аркадаши. Thinking
Такова скатаване не е характерно за него, или по-точно досега не беше.
Що се отнася до неделния рейт, не ми се мисли наесен как, ще е.
П.П. Фатма е на всяка манджа магданоз, ooooh! #Crazy направо ми писва от нея, Stop откакто се разделиха с Гьокче с Демет станаха като сиамски близначки, а допреди това дружеше с Пелин докато се загаджи с Емре(втория режисьор).
Мислех си, че като е доста по-голяма от Демет, ще й се отрази добре, но не би(за мен.)

Последна редакция: пн, 24 юли 2017, 22:05 от Neidjal

# 609
Изобщо не съм фенка на приятелството им  Stop Първоначално бях, ма в последствие  Stop

И навсякъде 2-те, нямат разделяне... Кво стана с другите й приятелки на Демет  Tired Tired Tired Tired

# 610
Изобщо не съм фенка на приятелството им  Stop Първоначално бях, ма в последствие  Stop

И навсякъде 2-те, нямат разделяне... Кво стана с другите й приятелки на Демет Tired Tired Tired Tired
Хвана ги липсата, че то от тая Фатма Sick не могат да припарят до нея. ooooh!
Рейхан към края на сезона ходи на сета, а онази сладка къдрокоска нашата я разкара малко след рождения си ден.
Ще я кръстя вече Демет муцката, Mr. Green то муцки, то чудеса. ooooh! Stop

Аааайде още един фен я налазил на плажа.

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 18:46 от Neidjal

# 611
Поне изглежда що годе добре без грим  hahaha

# 612
Определено, поне не е Плашимира да я гълта човек за страх като е без грим.
Вай, вай, вай, Мурат можел да мяза на човек. Laughing
Малко е челосан и този лизнат перчем не е за него, но изглежда по-добре от Самет в сериала.

# 613
Определено, поне не е Плашимира да я гълта човек за страх като е без грим.
Вай, вай, вай, Мурат можел да мяза на човек. Laughing
Малко е челосан и този лизнат перчем не е за него, но изглежда по-добре от Самет в сериала.

Надявам се тази снимка да е селфи, защото иначе тази обечка на дясното ушенце би ме притеснила  Mr. Green Mr. Green.
Самет в сериала сценаристките успешно го видиотиха tooth tooth

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 14:06 от kyty

# 614

В сериала и не само ходи със сутиени с подплънки най-вероятно, но понастоящем по бански при все, че и той е с подплънки скоро и това което е останало от бюста й ще се стопи, и ще останат само пъпки на ребра.
Чак сега видях редакцията ти и се сетих за още едно определение
Скрит текст:
на реброто с пъпка... "пет стотинки под килима" Mr. Green Mr. Green
Пфуууу еврика, #Crazy ей я въпросната фотка.

Пита се... чия е кунката на дясното раменце Фуково Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 11:43 от kyty

Общи условия

Активация на акаунт