"Номер 309" - сериал с Демет Йоздемир и Фуркан Палалъ по Fox tv *Тема 11*

• 40 778
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
smile3521 smile3502
Няма втора като тяхната химия и всички природни науки към настоящия и не само момент(за мен).

В сериала и не само ходи със сутиени с подплънки най-вероятно, но понастоящем по бански при все, че и той е с подплънки скоро и това което е останало от бюста й ще се стопи, и ще останат само пъпки на ребра.
От отдавна Ви казвам, че това момиче стана подвижен скелет, #Crazy чак погрозня от слабост.

Последна редакция: пн, 24 юли 2017, 17:18 от Neidjal

# 586
smile3521 smile3502
Няма втора като тяхната химия и всички природни науки към настоящия момент(за мен).

Наде, химията вече отиде на заден план... други природни науки са по-напред Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 587
Демет в началото си имаше и дупе и бедро и прасец и бюст и све. Сега верно е  ooooh!

# 588
Наскоро публикува ястие с надпис колко е хубаво, че са и махнали сливиците.
Сега като спре да боледува може да поналее и да се очовечи, освен ако не я е хванала треската на диетите. Stop
На мен май не ми се гледа бременна Лалка, Confused девет месеца я гледах бременна с мини лорда и сега пак.

# 589
Мен ме кефи бременна  Joy Joy

# 590
Сега като спре да боледува може да поналее и да се очовечи, освен ако не я е хванала треската на диетите. Stop
На мен май не ми се гледа бременна Лалка, Confused девет месеца я гледах бременна с мини лорда и сега пак.

Обикновено след махане на сливите така се получава - килцата нагоре Mr. Green.
Ти остави бременността - нея вси някак ще я изтрая, обаче онова безумното плюскане ще ми е трудно. По-добре да спи... Онур тъкмо свикна на този ритъм - една нощ интимност - девет месеца сън и ЕдЕне Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 591
Аз като й гледам реакцията от бременността, няма ви казвам кво си помислих  hahaha hahaha hahaha

Викам тая идиотка да не абортира, че ей за това може да се скарат яко с Онур, така като за финал на сезона  Outta Joint Outta Joint Outta Joint Tired Tired Tired smile3537 smile3537 smile3538 smile3538 boo boo boo

# 592

Викам тая идиотка да не абортира, че ей за това може да се скарат яко с Онур, така като за финал на сезона  Outta Joint Outta Joint Outta Joint Tired Tired Tired smile3537 smile3537 smile3538 smile3538 boo boo boo

Сакън Naughty Naughty. Нали във фрага тя сама го кани на правене Mr. Green Mr. Green

# 593

Викам тая идиотка да не абортира, че ей за това може да се скарат яко с Онур, така като за финал на сезона  Outta Joint Outta Joint Outta Joint Tired Tired Tired smile3537 smile3537 smile3538 smile3538 boo boo boo

Сакън Naughty Naughty. Нали във фрага тя сама го кани на правене Mr. Green Mr. Green
Абе от нея всичко очаквам  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 594

Обикновено след махане на сливите така се получава - килцата нагоре Mr. Green.
Ти остави бременността - нея вси някак ще я изтрая, обаче онова безумното плюскане ще ми е трудно. По-добре да спи... Онур тъкмо свикна на този ритъм - една нощ интимност - девет месеца сън и ЕдЕне Mr. Green Mr. Green Mr. Green

rotfImao rotfImbo

Яденето й е едно на ръка, но безумното й мазане по устата Sick и я Онур, я някой друг все я забърсваше, бактънясах от нея преди, дано сега не се повтаря.
И аз всичко очаквам от Лалчето, но чак да стигне до аборт едва ли.
Тя всъщност като превърти е склонна на подобна постъпка, но ако се случи все някоя от обкръжаващите я, ще я спре.

Последна редакция: пн, 24 юли 2017, 17:52 от Neidjal

# 595
Яденето й е едно на ръка, но безумното и мазане по устата, Sick и я Онур, я някой друг все я забърсваше, бактънясах от нея преди, дано сега не се повтаря.

Точната реплика, Наде, е: Дано Онур най-сетне усвои правилния начин за почистване tooth tooth

Колкото до другото - не мисля, че ще посмее да направи подобна глупост - аборт, де. Тя прекрасно знае какво и колко иска Онур и е наясно до какво ще доведе подобно действие.

# 596
Абе и аз не го вярвам, ма се чудя как биха завършили сезона  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Иначе такова нещо не знам после какво трябва да направи, че да й прости Онур, сигурно да му роди футболен отбор  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 597

Нашичкият смучка ли има или на мен така ми се струва  Mr. Green Mr. Green

# 598
Абе и аз не го вярвам, ма се чудя как биха завършили сезона  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Иначе такова нещо не знам после какво трябва да направи, че да й прости Онур, сигурно да му роди футболен отбор  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А че що не, той и без това Онур май възнамерява да я държи постоянно бременна tooth tooth tooth

За края на сезона... Като гледам неделните рейтинги, па се чудя на какво се радват толкова. И ме спохожда езна мисъл - дали няма да претупат края в оставащите две серии. Не ми ражда главата какви дъвки биха разтягали във втори сезон... освен бременностите на Лале Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ще усъвършенстват непорочното зачатие Mr. Green Mr. Green Mr. Green newsm52

А сега де... нещо червено-синьо, ама... tooth tooth tooth tooth tooth

# 599

Мдааа.....обринал се е от жегите.

Общи условия

Активация на акаунт