Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим, да обсъдим... - 3

• 124 758
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
Не пийте АД, момичета, не знам защо ги изписват ей така, всеки да си ходи с рецепта... ooooh!
Само си вредите с тези неща. Махайте го този ксанакс и подобни!

# 466
Сякаш чета за моите кризи. Опитаха със антидепресанти да ме лекуват, но още повече се влоших. Аз вдигах много висок пулс 180 и нагоре. Накрая на един холтер ми засякоха предсърдно мъждене и трептене и т.н и т.н. Кръвното-нагоре-надолу- дискомфорт ужасен. Започнах да живея с мисълта, че всеки момент ще ме тресне инфаркт. Стягания и най-разнообразни болежки в сърдечната област на килограм, по всяко време на денонощието. Стабилизирах се със едно просто и евтино лекарство Симпатил. То съдържа магнезий и екстракт от калифорнийски мак. И упражнения с гири 2-3 пъти седмично, защото се оказах с много тежка невралгия и плексит и от там стяганията.

# 467
Пати, ти нямаше ли аблация?

# 468
  • Перник
Сега звъннах до болница Надежда, още утре отивам да пусна хормоните, пък да видим. Пулса при мен принципно е над 90, заради жлезата. На моменти е 55/пак от нея/, от тъпото Хашимото минавам ту в понижена ту в повишена функция на жлезата.

# 469
  • Перник
Не пийте АД, момичета, не знам защо ги изписват ей така, всеки да си ходи с рецепта... ooooh!
Само си вредите с тези неща. Махайте го този ксанакс и подобни!
Антидепресантите в моя случай влошиха вс и добавиха и нови гадни симптоми. Ксанакса поне ми тушира нервността, не че ми е кеф да го пия/даже никак/, но на моменти не се търпи. Иначе пия анервина капки, но при силни кризи и ксанакс. Може би по -скоро не трябваше рязко да го спирам

# 470
Пати, ти нямаше ли аблация?
На там се бях запътила. Бях и при трите светила. Единия от тях ме отказа. Каза ми-ако можеш с лекарства, не прави. И аз се отказах. После забременях. Бях със 150 пулс нон-стоп/холтер/ и накрая като ме наляха мощно с магнезий и се поуспокоиха нещата. Бях спряла бетаблокера заради бремеността и сега съм без него дори.

# 471
И аз съм фен на Симпатила, много ми помогна.

# 472
  • Перник
И аз съм фен на Симпатила, много ми помогна.
По лекарско предписание ли се взема?

# 473
Не, но на мен двама ендокринолози ми го препоръчаха.

# 474
На мен също ми беше предписан Симпатил, от кардиолог, но аз не видях полза. Много по-добре ми е с валериан на таблетки. За пулса.

# 475
На мен не ми го изписаха за пулса, а за общо успокоение. Много добре ми се отрази, билково, не те успива, адекватен си.
За пулса, бетаблокер отделно.

Последна редакция: нд, 18 мар 2018, 12:21 от Lemy

# 476
Аз го пиех вместо ББ, понеже сърцето ми е здраво, така ме посъветва кардиоложката.

# 477
  • Bristol
Аз се нямам за слаба Simple Smile (179 см, 75-77 кг)
И аз като теб 178см, 74-75 кг, иска ми се 69-70 да съм, но въпреки че съм физически доста активна, хапвам прекалено много, особено сладки неща.  Като наркотик са ми и не мога да се контролирам 😓
Колкото до хъркането. Ако човек не хърка е много неприятно да спи до някой, който го прави.
Моят мъж хърка, аз не. Но съм му свикнала и не ми прави впечатление, спя си. Обаче децата в една стая с него не могат да спят 😂 При него е от наднормените кила. Преди година свали над 20 кила и спря да хърка, чак ми е странно нощем в просъница, като е тихо в стаята, проверявам го дали още диша Simple Smile Сега пак се е от пуснал, качил 5 кила и поприхърква от време на време, но не е каквото беше.

# 478
  • Перник
Здравейте Simple Smile
Днес пуснах хормони. Моля ако някой е на ясно да каже какво е положението. С лекарката утре ще се чуя. Тсх ми е ниско,  останалите как са?

# 479
ТСХ изобщо не е ниско.
ФСХ също е ОК, не говори за менопауза.

Общи условия

Активация на акаунт