Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим, да обсъдим... - 3

• 124 789
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
И на мен ми е за първи път, Амбър. Не зная до колко е нормално....
О,помислих ,че вече се е случвало.Ами най-добре да идем на лекар.
Да, случвало ми се е и М така и не дойде - появи се следващия месец.

# 421
Здравейте, дами. Нов потребител съм в сайта. Регистрирах се, защото видях, че има доста теми, които могат да са ми полезни и хора, с които мога да обменя информация. В момента и аз съм в деликатен период от живота ми, в който очаквам настъпването на менопаузата. По принцип съм много позитивен човек, но от доста време насам се чувствам неохотно и имам доста оплаквания като раздразнение, липса на концентрация, сърцебиене, задух и депресивни периоди.  Sad Не знам при вас как е, но аз започнах да изпитвам непоносимост към някои храни и напитки.. например кофеина. Тотално го спрях и го замених с чай. С интерес ще прочета темичката ви и се надявам да намеря някакви методи, с които да облекча неразположенията.. Освен това не знам дали е удобно в такъв сайт да се дискутират по-деликатните и интимни проблеми, които настъпват при менопаузата. Извинете ме за невежеството предварително.

# 422
Здравейте дами! Аз съм на 47 години. За сега цикълът ми е нормален и си идва всеки месец, но миналият месец се наложи да лежа в психиатрия. Някакви нечовешки горещи и топли вълни, съпроводени обилно с паник атаки. Постоянна тревожност. Обилно потене, като, че ли току що съм била под душа. Нещо страшно. Аз по принцип съм си депресивна и с Панически атаки, но това, което преживях, до сега не ми се е случвало. Пия антидепресанти, не, че има голяма полза....

# 423
Моят проблем е, че страдам от безсъние.
Снощи съм заспала в 4 часа посред нощ. Представете си какво ми е днес. И това не е инцидент. Преди 12 не заспивам. А бях сънла.
Някои има ли предписани хапчета срещу безсъние?
Тоз апарат ми излиза . Някой има ли наблюдения?
http://www.zaper.info/products/zapper-v2-automatic/

# 424
  • В полите на Пирин планина
Срещу безсъние Ашваганда. Действа ми на мен положително. Също има и успокоително действие.

Невена, мисля си, че може всичко да се дискутира.

# 425
Срещу безсъние Ашваганда. Действа ми на мен положително. Също има и успокоително действие.

Благодаря!
В продължение на колко време трябва да се пие? Как се дозира?
Коя е най-добрата фирма производител?

# 426
  • Козлодуй
Срещу безсъние взимам магнезии и пия чай с ройбос на мен ми действа Simple Smile

# 427
Срещу безсъние взимам магнезии и пия чай с ройбос на мен ми действа Simple Smile
И аз взимах магнезий и спря да ми действа.

# 428
  • В полите на Пирин планина

Благодаря!
В продължение на колко време трябва да се пие? Как се дозира?
Коя е най-добрата фирма производител?

Лично на мен ми действа почти веднага, т.е. ако не мога да спя някоя нощ вземам през следващите 3-4 дни 2*1 капсула или направо 2 капсули на веднъж в ранната вечер / до 1000 мг на ден /. Последно пих на Хималая. Не знам дали са най-добрите. Пила съм и на Swanson.

# 429
Алина, щитовидните ти хормони как са, изследвани ли са?

# 430
  • Козлодуй
Само да напомня, че обикновения валериан също върши работа Simple Smile

# 431

Невена, мисля си, че може всичко да се дискутира.

Радвам се, че е така.. Искам да ви попитам дали с наближаването на менопаузата изпитвате някакъв интимен дискомфорт. От известно време насам при мен се появиха неудобства като сухота и проблеми с уринирането.  Confused

Момичета, относно безсънието аз съм пробвала Мелатонин и останах доволна. Алина сигурна ли си, че тези антидрепсанти няма да ти навредят по някакъв начин?

# 432
Да, Леми, изследвала съм ги. В норма са.  Още когато качих 70 килограма за 3 години се усъмних, че може да имам проблем с щитовидната жлеза.

# 433
NevenaMila
За сухота от няколко години ползваме лубриканти.

За лошия сън и депресията, тревожността -  като ви чета се утешавам. От няколко месеца не мога да си намеря място. Че и често ми се приплаква. Лесно изпадам в паника, гонят ме черни мисли, постоянно ми е притеснено...все се утешавам с криза на средната възраст.

# 434
Сухота не се ли получава чак след окончателното спиране на цикъла?
Нямам такива проблеми и ми е странно, че питате в тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт