Любители на Котки - Тема 115

• 36 249
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
  • София
А за външно Фронтлайн ли са най-ефикасни?

Няма най-ефикасни. Зависи от популацията. Едни бълхи се влияят най-добре от Фронтлайн, други от други препарати. Пробваш и ако не се изчистят, купуваш препарат с друга активна съставка. Не гледаш името на препарата, а активната съставка. На практика са само 2 вида - тази, която е във Фронтлайн и още една.

# 16
Какви хубави тумбачета и очички поставате!

Ето данък от мен. Наблюдаваме какво става през прозореца. Котките са клюкари!

# 17
  • Козлодуй
Тaня67, благодаря за много готината тема с котешки дупета Simple Smile bouquet

Страхотни обичливи пухчовци сте показали Simple Smile
Ето я и Мърки - в обичайна поза спи между нас на дивана вечер Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 29 юни 2017, 13:59 от pvacheva

# 18
Привет от мен.

# 19
Таня, благодаря за новата тема!
Разкошни данъци и такси 😍
Довечера ще снимам моя размазоч. Гокото, умира от жега, ама не иска да стои на климатик...

# 20
Хубави Мърки, персийчета, египетчета, чернушковци, а особено Кирчо много интересна окраска е придобил.  Heart Eyes

На малцовата паста от ДМ, която купуваме, пише изрично да не се съхранява в хладилник, а да е на сухо място при температури до 30 градуса.

Днес питах в зоомагазин какъв противопаразитен шампоан биха препоръчали. Имам доверие на жената, защото когато взехме Пури, беше пълен с бълхи, и каза, че е прекалено малък за противопаразитни шампоани и пудри, не се опита да пробута нещо с опасност за котето. Сега препоръча шампоаните на Беафар за котки над 3 месеца, които не бяха най-скъпата възможна опция. Този в бялата опаковка бил по-ефективен срещу бълхите, докато другият бил с по-бавно действие и можело да се наложат няколко къпания, но бил с по-натурален състав.

https://zoomax.bg/image/cache/data/KotkaProduct/Beaphar/Beaphar_ … 02832-500x500.jpg

http://dvatamopsa.com/productPictures/cb75fcf5d1dcf065349944e67b3c99d8.jpeg

п.п. Ако се капят капки от рода на Фронтлайн, не трябва да има никакво къпане поне 7-10 дни след това.

Последна редакция: чт, 29 юни 2017, 14:45 от кукумицинка

# 21
Ако държите малцовата паста в хладилника, дръжте известно време дозата, която ще давате, за да стане на стайна температура. Студеното може да им подейства зле на коремчето.

# 22
Зачетох се в етикета на малцовата паста, на български естествено нищо не пишеше, но има на руски, доколкото си го преведох, след отваряне да се съхранява в хладилник и преди да се даде на животното да е със стайна температура, нашите също трябва да ги превеждат тези указания. Naughty
Писали сме заедно с Епона, но аз тези неща не ги знаех, добре че се зачетох, а толкова време е стояла извън хладилник след отваряне.

# 23
Значи довечера пастата се връща в хладилника  Grinning

# 24
Ние се накапахме зад врата с фронтлайн (аз не де), нали бяхме бълхясали. И няма вече бълхи Mr. Green

Таня, благодаря за новата тема Hug
Какви сте хубави всички!

Така се оправяме в жегите - на вентилатор Laughing

Скрит текст:

# 25
Хаха, как са се натръшкали само!

Танче, благодаря за темата!  bouquet
Сладки котета за начало  Hug

# 26
  • София
Ние се накапахме зад врата с фронтлайн (аз не де), нали бяхме бълхясали. И няма вече бълхи Mr. Green

Ако имаш нужда от помощ, ще ти накапем и зад твоя врат!  hahaha hahaha hahaha

Много хубаво са се натръшкали!  Laughing Дано само не настинат, че Боги няколко пъти киха и сигурно е от климатиците.  Laughing

Да ти е жива и здрава именицата Петя!  ura  Tada  newsm18
Ако има и други празнуващи в темата, също да се почувстват поздравени!  Hug

# 27
Вярно, днес е Петров ден, честит имен ден на всички именници в темата. bouquet

Топче не влиза в стая, в която е пуснат климатик, изрових вентилатора и му го пускам на най-слабата скорост, той отива и ляга в близост до него и така я караме.

# 28
  • София
нямат нищо против климатик моите
добре че е така, че кучето без климатик според мен щеше да подаде молба да сменя стопаните
не бях виждала животно толкова да не може да деяни на жега
снимки от мен довечера

# 29
Рая също няма проблем с климатика. Според мен даже се чувства още по-добре с него. newsm03

Общи условия

Активация на акаунт