Любители на Котки - Тема 115

• 36 688
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Сега гледам " Жената-котка" по Btv Joy

# 631
Днес се преместих с всичкия си багаж(и котките) и МП на 150 км от София и сега нареждам багажи, та лудницата е пълна, но сърце не ми дава да ми седи всичко по куфари и кашони...Брей, от къде се взе толкова багаж Joy

Котанките са вече в новия си дом и още като ги изларахме от колата(возих ги в две клетки, както педложихте и мяукаха по малко, но като цяло мина много леко и дори доста поспаха), веднага сложихме кшетките на тревата под орехоте и чудо... Тези животни все едно се почустваха у дома си и така се успоиха...лежаха си в клетките, ту гледаха тревата и дърветата, ту дремеха. А като ги пуснахме в къщата, макар да е всичко още голо там им застелих, сложих вода, храна, тоалетна и разхърлях играчките им. Отворих им и ги оставих сами да си излезнат. След 5 мин вече проучваха наоколо, пиха вода, подушиха гранулите и аха да се заиграят с едно топче...

Отплеснах се, ама съм много доволна, че така бързо показаха липса на голям стрес, интес и адаптивност:blush:

Ето ги преди да влезнат в новото им триетажно пространство за изследване:

# 632
Браво. Много хубаво,че са били спокойни по време на пътя.

Аз някой ден имам чувството ,че Рая ще получи удар от прахосмукачката.
Още щом я види (преди да съм я пуснала) започва едно хъскане срещу нея и след това бяга да се крие.. голям страх.

# 633
Не знам дали сте чували за котка на име Боб, но ако не сте, препоръчвам да изгледате този филм: http://m.imdb.com/title/tt3606888/. Изненадана съм, че едва сега разбирам за Боб Heart

# 634
Не знам дали сте чували за котка на име Боб, но ако не сте, препоръчвам да изгледате този филм: http://m.imdb.com/title/tt3606888/. Изненадана съм, че едва сега разбирам за Боб Heart

Peace и аз го гледах съвсем случайно преди няколко месеца, много як филм  и от мен +1

# 635
Здравейте, момичета!
Искам да попитам някоя от вас дали е срещала следния проблем. Моето малко сладко котенце не може да пази равновесие и непрестанно се удря в заобикалящите го неща, включително и когато извършва дефекация. Опитахме какво ли не, даже един ветеринар ни предписа да му даваме отвара от лайка, но нищо не помогна. Той по рождение е така. Изпитва болка с всяко движение, защото непрестанно се удря. Моля ви, дайте ми съвет как да избавим нашето сладко коте.

# 636
Лекар и второ мнение на първо време.

# 637
И аз съм за второ, ако трябва и трето мнение, какви изследвания са правили на животното?

DivaOrhideq, радвам се, леко сте минали, дано бързо се климатизират котетата и честит нов дом.Hug

Случи се нещо, което не вярвах, че ще стане.Joy Нали Топче още не е кастриран, та позната на брат ми се свърза с нас, ако сме искали, цитирам "Да го пуснем да свърши работата", защото ветеринаря ѝ казал за нейната котка, че било хубаво да роди един път, такава простотия чувам за пръв път, на тази отказах с довода, че животното ми не е за разплод.

# 638
Да, и аз съм го чувала това, че за женската било хубаво да роди веднъж. Защо, не знам...

Ние се върнахме от почивка и Бела е във възторг. Милата, вчера цял следобед ходи подире ни и се жалва и оплаква, накара ме да се чувствам виновна Grinning До толкова беше социална, че имахме гости снощи и тя стоя цяла вечер при нас (обикновено се скрива някъде и не припарва). Вря се по тях, чак и на дивана се качи да проси храна от снаха ми Grinning

# 639
Лекар и второ мнение на първо време.

Минали сме през всички доктори по три пъти. Казват, че е по рождение и няма как да се коригира. Като детския паралич.

# 640
Бела.Joy

Приема ли някакви лекарства или обезболяващи?

# 641
Бела.Joy

Приема ли някакви лекарства или обезболяващи?

Няма кой да изпише обезболяващи, които да бъдато приемани до края на живота. А и няма такива обезболяващи. Приема калций за костите, но работата е там, че едно от прешленчетата му е изкривено, което създава дисбаланса. А калцият или каквито и да било обезболяващи не биха помогнали кой знае колко в тази насока. Исках да знам ако някоя от вас е запозната с някаква интервенция, която да се извършва в такава ситуация.

# 642
Възможна е, но у нас дали се прави?
Трябва ти много добър ветеринар.....

# 643
Дали в ЦВК няма да са по-запознати, ако вече не сте били там? През мобилната версия и не виждам дали е посочено откъде сте

# 644
  • София
доколкото към запозната, тоест почти никак конкретно, но има лекарства спомагащи намаляването на симптомите
би трябвало да намерите лекар, склонен да се поинтересува и да пробва лечение
иначе нищо не може да се направи
къде сте ходили досега

Общи условия

Активация на акаунт