Любители на Котки - Тема 115

• 36 700
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
А през колко време се правят ваксините и обезпаразитяването?

# 91
Първата ваксина е на около 8 седмици, втората (включваща и срещу бяс) е на около 12 седмици. Седмицата преди това се прави обезпаразитяване. След това ваксината е всяка година. Обезпаразитяването срещу вътрешни паразити е на около 3 месеца, но може и по-често (всеки месец) или по-рядко (два пъти годишно или само при нужда) в зависимост доколко котето е изложено на риск. Срещу външни паразити е всеки месец, ако котката излиза, а ако не излиза може и само при нужда.

Аз да ви покажа един доста пораснал господин:

# 92
Красавец, наистина е пораснал много.

# 93
По-голям е от майка си вече.  ooooh! Whistling Crazy

# 94
Първата ваксина е на около 8 седмици, втората (включваща и срещу бяс) е на около 12 седмици. Седмицата преди това се прави обезпаразитяване. След това ваксината е всяка година. Обезпаразитяването срещу вътрешни паразити е на около 3 месеца, но може и по-често (всеки месец) или по-рядко (два пъти годишно или само при нужда) в зависимост доколко котето е изложено на риск. Срещу външни паразити е всеки месец, ако котката излиза, а ако не излиза може и само при нужда.

Аз да ви покажа един доста пораснал господин:

Благодаря!  bouquet

# 95
  • на брега на морето
Току-що купих на Рафаела фурминатор. Борбата беше голяма. ХапА ме по ръцете, след това скочи на земята и ме ухапа по крака. Толкова е сладка, когато е ядосана.

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 11:44 от Котьо

# 96
Няма да ме бие само мен. hahaha
Само като види фурминатора и изпада в паника, а съм му го оставяла да го подуши и обиколи, демек да свикне с него, но види ли го в ръцете ми откача.
Епона, как е положението при вас?
Кастрирахте ли го?

# 97
  • на брега на морето
Няма да ме бие само мен. hahaha
Ела да ме превържеш  Joy

# 98
Ида. Joy
При нас ММ пострада най-много, беше ухапан по носа и му одра бузата, добре че видях, че е котката. Laughing

# 99
  • София
ние сме така с нокторезачките
като я види Джуджи и започва да се тегли и да вие на умряло
разбир се, тогавма пристига сестра и, не баш да я спасява, ама поне да е свидетел как я мъча
а за ресане и дума не може да става
като видят фурминатора и все едно в комшиите отиват, нямат откриване

# 100
Днес откарах котето на обезпаразитяване, дадоха му нещо в спринцовка и аз нямам представа сега какво да правя.  Joy Това вътрешно ли, външно ли беше, нищо не ми обясниха. И сега бълхите ще изчезнат ли, моля да ме извините за некомпетентността и да ми обясните.   Embarassed Embarassed Embarassed

Виж в паспорта на котето какво са писали. През устата ли са му дали нещото? Сигурно е паста за вътрешно обезпаразитяване като Панакур.

Епона, много е царствен, сигурно ще го развъждате?

# 101
Епона, как е положението при вас?
Кастрирахте ли го?

Не, вардим ги. Даже планираме да му вземаме приятелка.

При нас положението с фурминатора е пълна трагедия. Не трбява да го ползваме за Маутата, въпреки че и дават, и им е кеф; а Ая, за която си е наложително, го мрази ужасно. Но се убеждаваме все някак си. Направо луда работа!

# 102
Хич не ви е лесно, очи и на гърба трябва да имате.

# 103
Днес откарах котето на обезпаразитяване, дадоха му нещо в спринцовка и аз нямам представа сега какво да правя.  Joy Това вътрешно ли, външно ли беше, нищо не ми обясниха. И сега бълхите ще изчезнат ли, моля да ме извините за некомпетентността и да ми обясните.   Embarassed Embarassed Embarassed

Виж в паспорта на котето какво са писали. През устата ли са му дали нещото? Сигурно е паста за вътрешно обезпаразитяване като Панакур.

Епона, много е царствен, сигурно ще го развъждате?

През устата, да. Щом е вътрешно, значи аз трябва да направя външното?

# 104
  • София
Не гадай, а се обади и питай, защото от предозиране можеш да си отровиш котката.

Общи условия

Активация на акаунт