След"Чучулигата"-на екрана и в живота Любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 62

• 88 049
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Аз приключих и много ми хареса.  Hug Буквално го изгледах на един дъх, нямаше момент, в който да ми доскучае.  Wink Heart Eyes Страхотни Фахрие и Мурат - много добре са се сработили и паснали.  Peace Прекрасна игра и при двамата.  Hug Много естествено, без преструвки, викове, истерии, истинско...   Heart Eyes Едно голямо браво и на този, който се е сетил да ги събере.  bouquet  Не знам какво повече да кажа засега. Peace Hug

# 661
Снеже Heart Eyes Heart Eyes , а аз все още го гледам и съм  се затворила херметически ,никой да не ми пречи.

Много, ама много ми харесва  Сериозното и леко развлекателното в сюжета вървят заедно.,
Действието през лятото и е много свеж декора , но леко ни подготвят за трагедия.Момента в който д-р Джан говореше за изхода от операцията на пациента от който се интересуваше Зейнеп , според мен той прочете НЕЙНАТА смъртна присъда .Още не съм догледала филма , но тандема  Фахрие/Мурат е изключително сполучлив.
  Не съм изненадана  ,защото тя си партнира чудесно и с Джансен, Кавънч, Енгин. Мурат.........

И най- интересното е ,че с всеки Голям  играе различно.
Различна е и с Мурат, но на мен ми пречи да се концентрирам върху филма  защото нейната красота  ми пречи да следя играта и , а от Мурат гледам да видя нещо познато от другите му превъплъщения в роля, а не виждам .Различен и страхотно чаровен и убедителен е .Браво Мурат -чудесен си!

Изключително ми е приятно , че феновете на Мурат Й приеман нашето момиче нормално bouquet

Последна редакция: нд, 16 юли 2017, 18:48 от sebilMM

# 662
Снежи, Hug  bouquet bouquet благодаря за филма bouquet

Хареса ми, както и очаквах. Бях сигурна, че са направили чудесен филм и със сигурност ще го гледам още няколко пъти. Невероятна игра на Мурат и Фахрие, браво Heart Eyes, възхитена съм. Истинска любовна история - трогна ме, накара ме да плача и да се радвам - даже лошия край забравих, остана само любовта им и дъжда, браво на сценарист/ката и режисьора, браво на целия екип yes.
И да не пропусна да отбележа- от всички филми на Фахрие, в този е най-красива, грим, дрехи - всичко е на ниво. Heart Eyes

# 663
Лили Heart Eyes и видях в играта на Фахрие ,голяма актриса.!

Тя показа ,че може да играе всичко , особено  драматични роли и да плаче и страда без да е грозна.

Браво Фе! Страхотна си!

Красотата ти пречи да се концентрира човек в таланта ти!

Браво и на Мурат HugБеше невероятен във всеки жест и поглед .
В "Аси" го открих ,като  актьора- очи се влюбих в играта му, сега го харесвам  като завършен актьор с прекрасно светско поведение/изключвам политическите му пристрастия ,зная какво мислят повечето от вас , но аз се абстрахирам от тях в името на таланта!Извинете  на друго мислещите Praynig Embarassed/
Помогна на Фе да докаже , че е и много добра ,ама много добра с
традаща и плаче по най-красивия начин във филмовото изкуство.
Сюжета е покъртителен и актуален.

Готова съм в рамките на два - три дни да ви покажа как реват турските актриси.

П.С
Сетих се за Чичи и ролята му в "Ти си моя дом"

99/1% като игра на партньора на Фе и е  в полза на Мурат! smile3508 smile3508 smile3508

Не се налага да ви показвам сцената във ваната нали /щеше да се удави от страх да не се намокри косата му hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: нд, 16 юли 2017, 20:24 от sebilMM

# 664
Лили, Себи, bouquet bouquet

... браво на сценарист/ката и режисьора, браво на целия екип yes.

Мхм... и много добра операторска работа.  Peace Музиката също е хубава. Wink

# 665
Себи,
Лили Heart Eyes и видях в играта на Фахрие ,голяма актриса.!

Тя показа ,че може да играе всичко , особено  драматични роли и да плаче и страда без да е грозна.

Браво Фе! Страхотна си!

Красотата ти пречи да се концентрира човек в таланта ти!

Браво и на Мурат HugБеше невероятен във всеки жест и поглед .
В "Аси" го открих ,като  актьора- очи се влюбих в играта му, сега го харесвам  като завършен актьор с прекрасно светско поведение/изключвам политическите му пристрастия ,зная какво мислят повечето от вас , но аз се абстрахирам от тях в името на таланта!Извинете  на друго мислещите Praynig Embarassed/
Помогна на Фе да докаже , че е и много добра ,ама много добра с
традаща и плаче по най-красивия начин във филмовото изкуство.
Сюжета е покъртителен и актуален.

Готова съм в рамките на два - три дни да ви покажа как реват турските актриси.

П.С
Сетих се за Чичи и ролята му в "Ти си моя дом"

99/1% като игра на партньора на Фе и е  в полза на Мурат! smile3508 smile3508 smile3508

Не се налага да ви показвам сцената във ваната нали /щеше да се удави от страх да не се намокри косата му hahaha hahaha hahaha

Където играе дърво ли? Joy Joy Joy
 Joy Joy Joy Косата може да не мокри, за да не падне боята  Joy Joy

Ако трябва да съм сериозна - и аз без да искам сравнявах двата филма, Мурат и Йозджан също и мнението ми се припокрива с твоето. Мурат ми е един от любимците и няма как да се изложи, а политическите му пристрастия изобщо не ме вълнуват.

Последна редакция: нд, 16 юли 2017, 20:41 от lilitoKoleva

# 666

Снеже Heart EyesЛили  Heart Eyes тази вечер съм щастлива  и то МНОГО!
.
Аз просто не съм на себе си от прекрасеня  сюжет, режисура и игра на ГГ!.
Отдавна чакам да се почувствам по този начин!

Да няма   коментари от рода -красива , ама капризна, хубава амаааааа с пластични операции/за оправдание на другомислещите/ играе ама то зависи и от партньора.....

С този филм Фахрие ни доказа , че НЕ случайно сме нейни почитатели от години наред и то не защото имаше любов с хубавия Бурак , а защото е личност с качества!!!!!!

Последна редакция: нд, 16 юли 2017, 20:52 от sebilMM

# 667
Снежи Heart Eyes Себи   Heart Eyes Лили  Heart Eyes Hug

Браво !!!!!

Знаех за репликата - цитирам я по памет  Peace Peace "Вдъхни аромата на земята по време на дъжд", но не вярвах, че толкова много ще ме трогне. Усетих го този дъжд Peace

Истински... Естествени....

Майстори!!

Трудно ми е да отделя моментите  Embarassed На всичко - повярвах. И на привличането. И на любовта. И на отчаянието. И на надеждата. И на грижата......

Всички актьори ми харесаха  Peace Всички образи, характери  Peace Всеки е на своето място. Допълват се и развиват историята.

Браво на нашето ФЕ  Heart Eyes Две толкова различни героини  - като маниери - изиграни в рамките на няколко месеца- Зейнеп и Селви. В същото време - и двете толкова - светли, по детски чисти, пробуждащи любов...
Отговорни, принципни....

Честно  Peace Не зная, какво да кажа  Embarassed Embarassed Не мога да изброя всички моменти Embarassed

Забелязахте ли - дъждовната вода върху устните на починалата Зейнеп  newsm78 Като че ли - самата  природа искаше да я съживи...

Отчаянието на Джан  Sad Браво Мурат  Heart Eyes Дори не му стигнаха силите да се помоли на Господ за помощ...Обърна ръцете си като за молитва - и почти веднага ги отпусна...

Финалът е  интересен. След мъката - идва утехата, спомена...удовлетворението, че е било ...случило се е..не са го пропуснали
щастливи мигове, любов...Пълноценно изживян - кратък - живот

Heart Eyes

# 668
Генче Heart Eyes помете ни този филм!

Ако ви кажа , че очите ми са червени от плач.
Ако споделя , че тази история е част от моя лична.
Ако ви кажа , че и професионално съм очарована от автентичността   на кадрите във  филма ще ми повярвате ли защо харесах този филм?

smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508 smile3508

На този фон страниците  изписани за рокли и деколтета  и хемороиди  ми звучат като долнопробни чалга парчета.
        smihesorry smihesorry smihesorry smihesorry smihesorry smihesorry

Двамата ГОЛЕМИ!
Всеки имаше своята  любов , дори роклите на младоженките си приличаха , но никой не посмя да ги сравнява, защото всяка блестеше със собствения си , а НЕ отразен блясък!!!!!

# 669
  • Враца
 newsm45
Още съм на две трети, а сърцето ми се скъса.  Cry Cry Cry
Няма такава игра.
Фантастично Фенце  Heart Eyes Heart Eyes
Честно да ви кажа Мурат за първи път го гледам - само бях чувала и чела коментари, че е страхотен актьор. Ееее - ами вярно е - това, което видях дотук ми харесва много.

# 670

Често!

Толкова съм развълнувана , че не мога да кажа нищо повече тази вечер!

Дори сватбата и прочеееее не ме вълнуват!
За мен е важно , че Фе се вписва с играта си м/у големите в турското кино!

Другите, дребните, еснафите да ........... не са ми  интересни!

Мами Hug ако знаеш какво те чака.......

# 671
Мами Heart Eyes Heart Eyes Заслужаваше си чакането  Embarassed Heart Eyes Страхотен филм  Heart Eyes Страхотен тандем  Heart Eyes

Себи Heart Eyes Heart Eyes И моите усещания са като твоите  Heart Eyes Hug Аз също съм загубила близки хора - след страшни диагнози  Sad Последните месеци са изключително тежки  Sad Помага ти само увереността, че си дал всичко от себе си  Sad

За роклите, панталоните, сандалите, червилата ...хвърчилата на .......по добре да замълча Peace

И рускините пишат Peace че са усетили филма като  много истински  Peace и правят връзка - с жизнената философия на ФЕ - Изживей мига - Carpe diem

Интересни проекти избира ФЕ Wink Heart Eyes Откриваме толкова много неща от самата нея  Heart Eyes

Много гифчета има, но не мога да ги кача тук Sad

Поиграли са си арабките Wink Впечатлени са  Peace

Heart Eyes

# 672

Ето, за такъв професионализъм говоря , мечтая..... Thinking Thinking Thinking

Да няма смесване м/у професионализъм и фриволни увлечения м/у ГГ.Тогава всичко е на мястото си и се наслаждаваме на  играта , на красотата, на харизма и кой колкото го носи в личния си багаж!!!!

Готов на всичко!

Прекрасен на парти!

Преди да  ви кажа лека нощ искам и нещо друго да споделя-Този филм на Фе и Мурат може да се нарече -"Сестри" и ще е достоен за съперничество на  "Братята"   Wink Laughing Laughing Laughing

# 673
  • Враца
Мами Heart Eyes Heart Eyes Заслужаваше си чакането  Embarassed Heart Eyes Страхотен филм  Heart Eyes Страхотен тандем  Heart Eyes

Гани
, наистина си заслужаваше всеки месец, всеки ден, всеки час чакането - дори накрая отброявах минутите до сядането в "ложата".
Шапка им свалям на целия екип.   Heart Eyes
Представям си Бурак, когато го е гледал на премиерата - неговото момиче му е скъсало душата  Cry Heart Eyes Heart Eyes

# 674
  • София
Хайде и аз в кюпа  newsm47

Прекрасен филм! На Фе много й пасват такива роли! Отлично изпълнение! впечатлена съм!  newsm51

Това е първия филм с Мурат, който гледам и както знаете съм с известни ..... задръжки спрямо него заради политическите му пристрастия  Naughty
Но .......... спечели ме с играта си, страхотен е, страхотен!  newsm74
Толкова леко изигра ролята си и толкова убедителен беше в образа на Джан, че чак не вярвах на очите си  smile3501

Това е филм, който изгледах на един дъх! Отлично направен - само турския език ме подсещаше, че това не е европейски или американски филм!
А като се сетя, че се назлъндисвах да го гледам ....  Embarassed

Лили Hug, като спомена за Чиче и за МДТ .... ми той през цялото време игра дърво, още в първите минути беше пуснал корени на входа на болницата, само където не беше се раззеленил още  Joy Joy Joy

Да сложа и снимка от момента преди взрива в кухнята  hahaha

Само да питам ----- вие треворляци в тенджера под налягане варили сте!  newsm78
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Сега, след като изгледах БЛ искам филм с Енгин. И нека той избере сюжета, имам му доверие  smile3503

Общи условия

Активация на акаунт