За леките наркотици и масовата употреба

• 64 916
  • 1 192
  •   1
Отговори
# 210
То не знам от какво се изтрещява, от липсата на разпускане или от малко разпускане. Алкохола не е по-безобиден, но е с бандерол. Другото е незаконно не че хората са се спрели, а само защото се печели повече. Дори защото наркотиците са незаконни са по- опасни за потребителите. Щом по клубовете има бели стаички, няма за кога на ощипани девици да се правим. Всеки си прави избора за себе си. Дали е масово, вече отговори има достатъчно.

# 211
  • Tам през Атлантическия океан
Ау , какви са тези бели стаички това в Бг ли  Thinking
изоставам  Wink

# 212
  • София
Сега усещате ли какво се получава - все едно имаме една групичка друсащи се и пиещи пубери, които казват на друг - аре, бе, как може да не опиташ, или кво се прайш, че ти е висок левъла ли! Нърд!
Аз сега тук разбирам, че дори са си правили партита, явно в дълбоката провинция не е имало кой да светне средностатистическите домакини.

Аделинда, кажи, че си трол! Защото ако наистина мислиш това, което пишеш, работата хич не е добре. Хората продължават да си правят домашна ракия и домашно вино, поне тези, които могат и имат с какво. (между другото, баща ми навремето правеше страхотна ракия и страхотно вино)

# 213
Левъла ти е изостанал във времето  Whistling
даже и като инфрмация  Laughing

Ооо, друсаните съседки! Не са се спрели, уверявам ви. По едно време, като беше жива свеки идваха да си правят партия за зелени рецепти.
Тайният живот на българската домакиня от миналия век  Laughing
  Wink
Зелени рецепти ,
не са ли жълти  Sunglasses

# 214
Е, че масовата българка кога е била само домакиня, че да има време да се нашмули с антидепресанти и коктейли? Баба ми на работа, после вкъщи, домакинстване, готвене, градинки, животни, събота и неделя по-далечните градинки. Пред телевизора като седнеше, плетеше, че да си уплътнява времето. Майка ми и тя работа и три деца сама, кога да се надруса? Това е за жени без работа, не за ударнички на труда и т.н., каквито са били изискванията миналия век.

# 215
  • София - Варна
O, аз далеч не казвам това, нито, че е яко. Просто казвам, че тия неща са се правели (някои от тях и аз съм правила) и се правят, чувала съм от приятели, познати. Тук обменяме информация просто. Mr. Green
Най-странно ми е как в твоето обкръжение няма нито 1 правил каквото и да било. 
Кукумицинка, повечето жени от обркъжението на майка ми, работещи + домакини, пиеха до едно време, и то не само по събирания. А по събирания можеха да ти съберат очите направо. Аз такова количество твърд алкохол ако изпия, ще съм мортос. Grinning а те си лафеха най-спокойно.

# 216
Гледката на кварталните/ селските  пияндета ми е до болка противна, а ако толкова не си в час колкото се правиш ако видиш напафкано хлапе, няма и да разбереш, че е " по-различно".

# 217
Е, че масовата българка кога е била само домакиня, че да има време да се нашмули с антидепресанти и коктейли? Баба ми на работа, после вкъщи, домакинстване, готвене, градинки, животни, събота и неделя по-далечните градинки. Пред телевизора като седнеше, плетеше, че да си уплътнява времето. Майка ми и тя работа и три деца сама, кога да се надруса? Това е за жени без работа, не за ударнички на труда и т.н., каквито са били изискванията миналия век.

Andariel , се е объркала с някой филм американски  Wink
това за домакините съм го чувала за тук  Wink се носи като легенда  Grinning

# 218
Кой говори за друсане, те за тях си не се друсат. Те такива пият по някое лексотанче да спят по-добре от притеснения по кредити и децата. Като се съберат с някоя приятелка и му жулнат едно джинче.... Никой не говори за умисъл. Ако им кажеш, че се друсат ще се обидят.
Десс, холандците и американците са масово на антидепресанти. Това ми заприлича на разговор по комунизма. Все на другите се случва, но не и на нас.😁

# 219
  • София
Какво съм се объркала? Кукумицинка правилно отбелязва - кога нашенските домакини по време на соца са имали време да се друсат ? Нали бяха тъкачки-многомашиннички, майки, снахи и баби? Сигурно на екс са го гълтали то я джин между пускането на торбите с покупки и ходенето до тоалетната преди да изведат децата в градинката или да приготвят вечерята под зоркия поглед на свекървата. Или са се друсали дружно със свекървата - за стопляне на международните отношения?
лексотал плюс алкохол си е чисто друсане. Ти какво си мислиш?

Не знам какви са били тези жени и майки, които са пиели толкова активно. Явно наистина съм раснала в друг свят.

# 220
Паса я  Praynig

# 221
Може на опашките за хляб, олио и захар да са гълтали по някое лексотанче, че май само тогава си почиваха. Като сравня със сегашния живот, ами ние сме с много повече свободно време и възможности за такива работи май.

# 222
  • София
Затова има време за повече пиене, пушене и друсане. За любителите на тези занимания.

# 223
  • София - Варна
Пиеха доста, да. Съвсем сериозно. Твърд алкохол. А си бяха съвсем прилични жени, с деца, с професии.
Примерно сядаш вечер с мъжа си и пиеш и ти, ама това се повтаря горе-долу всяка вечер. Така пиеха. А на събирания - чудо. Ама не се напиват, просто се виждаше колко много носят.
Аз това не мога да го правя примерно, и не искам. Но и да исках, не мога. Но е факт, че имам такива познати. Е, вече не пият де. Mr. Green
Още прабаба ми едно време, която е овдовяла много рано и е гледала 5 деца сама, е карала баба ми (снаха си) да ходят на кръчма да пийнат. Joy На което баба ми се е възмущавала яко. Жената така явно е разпускала, не знам, но си е пийвала от време на време.

# 224
Тя и майката на баща ми ходеше до хоремага да си взима за пиене, ама си беше алкохоличка, и беше една от малкото жени с такива табиети. Мъжът ѝ за сметка на това беше трезвеник.

Общи условия

Активация на акаунт