Марихуаната е дрога, тя е забранена при шофиране и работа с машини, защото влияе на възприятията, влошава преценката, това вече няма как никой да го отрече, така че не зная защо е това инатене, че била безвредна. Между другото, точно на Мохито поста ме подсети, че има хора, които отключват някои психични заболявания след употреба на трева, а пубертетът и без това е рисков период точно за тези заболявания, явно промяната на хормоните е предпоставка нещо да прищрака, а ако добавим и трева, още един фактор подпомага тези процеси. Аз затова съм твърдо против дрогите, включително тревата (все пак, не е магданоз, магданозът не предизвиква промяна във възприятията и т.н.), защото са много рискови във възрастта, когато и без това избиват всякакви отклонения, и това са описани неща отдавна, има си възрастови периоди, в които най-често се отключват патологични психични състояния.
Именно, Бела Ана, те с легалните се друсат, а какво остава ако легализираме още едно нещо - тогава слагаме още един продукт, създаващ проблеми в потребителската кошница. Все едно на човек на границата на диабета да му предлагаш още едно нещо за ядене или за пиене, което да му вдига захарта. Чудничко.
Вижте, аз написах каквото исках да напиша, аргументирах се, а кой какво е разбрал и е готов да разбере вече не зависи от мен. Възрастни хора сме в темата, сигурна съм, че всеки тук поне на 80 процента разбира за какво пиша, а вече дали иска или не иска да го осмисли си е негова работа.
Кои възрастни купуват ментета и за какъв фалшив алкохол пишеш? Тоя бизнес не отмря ли преди десетилетия? Андариел, излез малко от форума и иди навън сред истинските хора