Какво работят половинките ви? Ревнувате ли ги? А те вас?

• 25 822
  • 320
  •   1
Отговори
# 120
Аз пък днес ходих до работата му.
Една руса мадама с червен бански беше буквално на 1 см от него и му пърхаше с мигли. Изтръпнах.
Признавам си.. стана ми много тъпо за момент, защото той нищо не правеше, докато тя му се натискаше.
Бързо ми мина и като отидох до него се шегувахме.  Grinning

# 121
Сега се сетих, че преди години съпругът ми работеше изцяло в женски колектив. Представете си двадесетина жени и той - единствен мъж. Много го глезеха и преди да ги опозная се дразнех искрено. А и повечето от колегите му бяха едни наточени, с голямо самочувстиве, аз съм съвсем обикновена, спортно облечена. Тъй като работехме в една сфера, различни сгради, отнасях много бъзици от моите колеги (повечето мъже, но в стаята бяхме само жени) какви тигрици имало сред мъжовите колеги.
След като ги опознах, спрях да се притеснявам, но ми отне време.

# 122
Една руса мадама с червен бански беше буквално на 1 см от него и му пърхаше с мигли. Изтръпнах.
Признавам си.. стана ми много тъпо за момент, защото той нищо не правеше, докато тя му се натискаше.

Ти пък си такава симпатяга, че и чувал да сложиш и да се лепнеш на плажа, ще се изреждат да те черпят. Я пробвай амаа някъде пред него, че следващия път той да изтръпва.  Mr. Green

# 123
  • Стара Загора
Абе то е ясно, че на мъжете дори и да отблъскват чуждото внимание, то им е приятно. Иначе много обичат да се правят на луди. "Аммм верно ли ме сваляше тази? Да беее"  Laughing Иначе не разбират от намек и като намекнеш за домакинстването.
И на жената й е приятно чуждото внимание, имам предвид внимание от което не ти се повръща.  Laughing

# 124
Моичкият примерно ингорира, ама тотално и по някое време мадамата се усеща, че е нежелана.
Говорили сме си и ми е казвал, че му изглежда невъзпитано да отрежеш от раз някоя, просто защото е жена, а той е мъж и не трябва директно да накърнява достойнството и самочувствието й, а просто игнорирайки я напълно, тя ще се усети и ще се отдръпне.
Горе долу същото нещо важи за нас.
Аз го разбирам. Има ситуации, в които хем са нахални, хем не чак толкова директни, че да има как да ги отрежеш като хората. Аз съм изпадала в такива ситуации.  Mr. Green Хем не ми е приятно, хем не върви ни в клин ни в ръкав да кажа: "Не ме занимавай, не си падам по теб."

# 125
Е това е ясно  Mr. Green, ама като са от другата страна веднага разбират кой ни е хвърлял погледи и ни е свалял, освен и ние да се правим на луди.  Twisted Evil

Гугъл, така е. От моя страна нямам проблеми да отрежа някого пак уж на майтап, не ми пука особено и си блещя каквото ми е на сърце, но той е по-изтънчен от мен.  Grinning

# 126
  • Стара Загора
Имаше и един лаф... забравих му точно формулировката, но беше за моментите когато минаваш покрай строеж и ти подсвиркват, как се дразниш и гнусиш, ама ако не подсвиркват почваш да си мислиш, че имаш сериозна нужда от преобразяване. Grinning

# 127

Ти пък си такава симпатяга, че и чувал да сложиш и да се лепнеш на плажа, ще се изреждат да те черпят. Я пробвай амаа някъде пред него, че следващия път той да изтръпва.  Mr. Green
Да, да.. той няма да изтръпне, ами направо инфаркт ще получи. Laughing

# 128
Само на мен ли ми стана жал за авиодиспечера?))

# 129
А относно авиодиспечерите какво съм виждала.. Embarassed
Но пък ако това мислите, че ще застраши брака или връзката ви - не.
Нещо като "което се случва в Лас Вегас, си остава в Лас Вегас"
Дали? Познавам такива, които си развалиха връзките, както и други, които си донесоха "подаръци"  Laughing

# 130
Teen_mommy, понякога е здравословно.   Blush

# 131
Толкова съм закостеняла вече, че не бих се хванала в никакъв случай с: барман, спасител, учител по танци и всякакви други професии, в които се предполага да си заобиколен от кръшни мадами всеки ден Crazy Просто нямам намерение да се глася ежедневно да съм им на нивото на мадамите от барове и басейни, а мъжът ми все пак на работа ще вижда тях, а вкъщи мен. Не мога да съм нито с идеално тяло винаги, нито вечно нагласена, искам да си живея спокойно  Laughing

И да, знаем всички за Пиърс Броснан и наедрялата му съпруга, ама такива като него са единици. То в сравнение с нея аз съм слаботелесна де, ама ето, човекът си я обича. Ама колко са като него  newsm78 newsm78

# 132
  • Стара Загора
Аз съм точно обратното на всички бивши на ММ. Всички като манекенки, едната даже си е.
Аз съм си тюленче  Laughing Просто като срещнеш твоя човек, и нищо вече няма значение, дали си харесвал високи, ниски, слаби, дебелички, руси, черни. Доста често е обратното на това, което си казвал, че ти е по вкуса, защото си търсил определен модел преди да знаеш какво е точно "твоето"  Wink
Та така Бианка, между другото обожавам това име, все се каня да ти кажа, дребчо казаха, че мъж ще бъде, иначе щеше да е Бианка и нашето детенце.

# 133
crossfade, да ти кажа, на 35 и аз разсъждавах като теб  Peace Grinning

# 134
Моя е спасител, ама въпреки това не се глася, нито се опитвам да съм на нивото на ''удавничките''  му.
Вкъщи съм по най-широката тениска, с възможно най-рошавия кок, изобщо с нищо не се връзвам с тях. Grinning  Е то пък остана и вкъщи по бански да се разхождам де.. JoyJoy

Общи условия

Активация на акаунт