Какво работят половинките ви? Ревнувате ли ги? А те вас?

• 25 846
  • 320
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Бошке, ММ ме изревнува. И то, естествено за глупост - закарахме колежката и закъснях малко.

# 196
ММ и той работи основно с жени, в офисът им само той и шефовете му - двама, са мъже Grinning
Не го ревнувам, познавам колежките му, случва се често да закъснее от работа или пък да отидат да пият по нещо след работно време, те му звънят и когато не е на работа за консултации и въпроси.
Аз също съм излизала с тях, готини девойки.
Никога досега не съм го ревнувала особено, защото и той не ми е давал поводи.

# 197
Скрит текст:
ММ и той работи основно с жени, в офисът им само той и шефовете му - двама, са мъже Grinning
Не го ревнувам, познавам колежките му, случва се често да закъснее от работа
или пък да отидат да пият по нещо след работно време,
Скрит текст:
те му звънят и когато не е на работа за консултации и въпроси.
Аз също съм излизала с тях, готини девойки.
Никога досега не съм го ревнувала особено, защото и той не ми е давал поводи.
Не е по темата, поне не много    Laughing  , но винаги ми е било чудно:
Не ви ли писва по цял ден с едни и същи хора-колегите, та и след работа пак с тях?   newsm78
Аз ако се видя с любима приятелка три поредни дни (например), почва да ми се иска поне седмица да не се виждаме/чуваме...а дори не мога да си представя да прекарвам по 7-8-9 часа с един и същи човек, и да искам още 1-2 часа в негово присъствие.
Предвид, че двама души-семейство, които прекарват заедно по 4-5 часа на 24 часа, успяват да си писнат до степен да се разведат, как не си писвате с колеги?    Thinking

# 198
И моя убавец работи главно с жени. Ревнувала съм го спорадично, не ми е давал сериозен повод, но чат-пат караше разни колежки до работа, а аз съм си ревниво животно, но драми не съм правила чак.
Докато един киликандзер не му се лепна и не си поиска директно секс от него. Според мен няма мъж/жена, на които да не им стане приятно, когато някой чеше егото им и така е станало и при него. Почнали да си чатят и това е, което аз набарах случайно, пък и видях, че стана много активна във фейсбук профила му, щото явно освен грозна е и тъпа и сама се издаде. Обясних на милото, че ще го чупирам ако продължава сладко-сладко да си гука с нея без грам да се замисля и веднага да прекрати там каквото прави в свободното си време и сега се разминават като непознати. Онази е обидена.
Да се радва, че не отидох да я направя на две стотинки пред колегите им.
По-интересното е, че ММ не е от типажа дето се заглежда и показва някакъв интерес към други фусти, винаги съм му имала доверие на 100%, но явно никога не трябва да се дава такова.
То ясно, че в един момент навлизаме в голяма рутина, особено при по-дългите връзки, но човек трябва да се опита да разнообрази интимната си комуникаци, да я освежи и да й даде нов тласък с постоянния си партньор, а не с първата загоряла буля.
Разбира се, не оправдавам неговата постъпка - колкото тя е виновна, толкова и той.
Сега и да иска да му имам доверие, вече няма да мога, поне не на 100%.

# 199
Amour*, и аз съм като теб, но те са друга бира. Сплотен екип са, а в негово лице повечето колежки намират отдушник на чувствата си. Оплакват му се от колеги и шефове дразнители, споделят му, че искат да напускат или еди какво си, абе с две думи - разбират се Grinning
Като цяло и момичетата доста често излизат, почти винаги го канят, включително и мен, но не винаги ходим.

# 200
  • Стара Загора
Интересното е че като си с някой- много проблеми...
А като си сам един проблем- сам си. Simple Smile

# 201

Тая сентенция все едно Валери Божинов я е изрекъл.

# 202
  • Стара Загора

Прочетох я преди от някой статус, беше май на някой известен. Определено не на Божинов, не го следвам него. Ама не мога да се сетя на кой  Mr. Green
Мисля, че беше формулирана по друг начин.

# 203
  • София
Не ви ли писва по цял ден с едни и същи хора-колегите, та и след работа пак с тях?   newsm78

И аз се чудя. Моите се скъсват след работа да си ходят заедно, я на спорт, я на заведение, я на планина през уикенда ... може би защото са млади, иху-аху и бързо се сближават, стават си компания и с половинките. Аз си имам 2 офис-дружки за кафе и обяд, говорим си и си споделяме много, семейно също се познаваме от сватбата на едната, но иначе след работа всеки си гледа своя живот.

# 204
И аз не го разбирам. Като толкова им се пие кафе заедно - през обедната почивка има достатъчно време.
Цял ден не ти е виждало очите детето/семейството ти, и вечерта пак.

# 205

" Човек само когато знае к´во му е, само аз си знам к`во ми е."  Joy Joy Joy

Catcher, защо да е затваряне на очите? И аз съм имала флиртове, колкото да си почешя егото и нищо повече, ако трябва да си се отчитаме един на друг за всеки поглед и усмивка с трети човек.. Stop

# 206
М/у поглед и флирт има разлика.
За мен е неуважение към човека до теб. И подвеждане на този с/у теб.

# 207
Флирт, силно казано, така го дефинирам, защото знам, че той така ще го определи.
Просто не съм рязала директно, когато някой мъж ми е правил комплименти и се е опитвал да ми се хареса, но не съм изпращала ответни сигнали. Peace

# 208
  • София
Аз не виждам какво лошо има да се излиза от време на време с колеги след работа.  Rolling Eyes Мъжът ми специално ходи да играе тенис с един от шефовете си от време на време.  Laughing, понякога се организират мъжката част да ходят да играят футбол след работа.

# 209
Флирт, силно казано, така го дефинирам, защото знам, че той така ще го определи.
Просто не съм рязала директно, когато някой мъж ми е правил комплименти и се е опитвал да ми се хареса, но не съм изпращала ответни сигнали. Peace
А, това е друго, ясно  Peace

Аз не виждам какво лошо има да се излиза от време на време с колеги след работа.  Rolling Eyes Мъжът ми специално ходи да играе тенис с един от шефовете си от време на време.  Laughing, понякога се организират мъжката част да ходят да играят футбол след работа.
Всеки си преценява. Аз лично не бих го направила, защото имам дете и семейство и смятам, че е редно да отделя време и за тях. 8-9 ч. работа и колеги, с/у 3 за деца и семейство (примерно от 19 до 22, когато си лягат децата). Вижда се колко е нищожно това време, та и него да отнема и да го добавя към е без това голямата цифра.

Общи условия

Активация на акаунт