Какво работят половинките ви? Ревнувате ли ги? А те вас?

• 25 821
  • 320
  •   1
Отговори
# 210
Аз не виждам какво лошо има да се излиза от време на време с колеги след работа.
Скрит текст:
 Rolling Eyes Мъжът ми специално ходи да играе тенис с един от шефовете си от време на време.  Laughing, понякога се организират мъжката част да ходят да играят футбол след работа.
ВЪпросът не е дали е лошо или добро.
А след като 8-9 или повече часа са били заедно, какво толкова имат все още за казване/преживяване пак заедно?!    Laughing
Не си ли писват?
Затова и го сравних с двойките.....въпреки, че една двойка прекарва в пъти по-малко общо време, пак успяват да си писнат чак до развод.А с колегите не си писват след години всеки ден заедно, и пак, и пак, че и след работа.....
А не ви ли липсват децата, жената/мъжа?Все пак цял ден не сте ги виждали.....
По груба сметка, с колеги се прекарват поне по 50 часа седмично.
С мъж/дете, около 40.И то при положение, че няма закъснения след работа или запивки с колеги.Ако има, часовете намаляват с около 4-5.
Не знам, имала съм страхотни колеги и пак не съм изпитвала желание И след работа да си уплътнявам времето с тях...

# 211
Всички, които споделихме, че половинките ни излизат на по питие или за спорт с колегите си след работа, нямаме предвид постоянно.
За мен 2-3 пъти в месеца не са проблем. Освен това ММ ходи с приятели поне 2 пъти седмично да играе футбол, не му се сърдя, и аз също си имам занимавания през свободното време. Предполагам като имаме деца няма да е така, де.

# 212
  • Стара Загора
Моите шефове пък излизат с ММ и с някои мои приятели... как се видяха, как се сдушиха, какво стана не знам.  Laughing

Мъжка му работа.

# 213
И моят мъж понякога излиза с колегите си, но те са на смени и не се виждат осоебно, само да си предадат работата. Иначе са мъже и не ме притесняват. Моите колеги обаче също са мъже, само аз аъм жена. И не излизаме  Joy Ама се е случвало да пием бира или шампанско в офиса след работа или в края на работния ден. Толкова е хубаво да работиш само с мъже  Blush

# 214
Нямам абсолютно никакво желание да прекарвам допълнително време с колегите, изключвам единия, който си го нося вкъщи Grinning, а сме предимно млад колектив и те са готини хора.

И без това сме си на "ти" и дистанцията е предостатъчно скъсена, понякога каним част от тях на обяд вкъщи или навън, но то пак е с цел да се обсъдят разни работни въпроси и между другото се засягат някои по-лични и забавни теми. Но гледаме да се държим на известна дистанция, защото трябва да имат едно наум.
А пък при някои е такова мазнене, но със сигурност ни хранят като ни видят гърба.  Laughing

# 215
  • София
Ами ние сме с малко дете и пак гледаме всеки да може да отдели поне малко време за хобитата си - ММ - спорт най- вече, аз ходя от време на време на кино и театър. Иначе съвсем ще откачим.  Crazy Важно е семейството да си го направи така, че нито един от двамата и най- вече детето да не се чувства ощетено.

# 216
Моят работи сам, но бая клиентки идват. Thinking Ревнива съм си, но нищо не може да се направи.
Той, ако е решил нещо, кой ще го спре? Имам му доверие, но се дразня. Даже няколко пъти засичам една негова приятелка в работата му. Той казва, че никога не я е харесвал, била мъжкарана, обаче готина като приятел. Разказвал ми е за какви ли не клиентки, които на вечеря го канели, флиртували и тн. Даже момичета от околността, които минавали от време на време при него, кафе му носили. Аз не мога да си представя да се лепна за някой непознат човек, странно ми изглежда, явно и той с нещо го е провокирал.
В едно кафе, сервитьорката за малко да си счупи кръста, че да се наведе точно пред него да му остави чашката и цялото й деколте се изля. Явно си го беше харесала. Лошото е, че е ходил там и без мен. #2gunfire

# 217
А съпрузите ви нямат ли др интереси извън семейството. Все с вас и детето ли са?
Щото моя например кара колело, и правят преходи, и ми се е случвало да ходя да го прибирам (след 3 пукнати гуми) и една мацка чакаше с него. И си ги прибрах двамата.
И на командировки ходи, и там ходят на вечери, барове....какво да направя, да подскачам ли?

# 218
Даже го поощрявам аз..)

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 16:33 от Excuse me

# 219
Аз станах консерва голяма, но за късмет моят също е консервативен и не ми се налага да му мисля познатите от женски пол изобщо засега. Simple Smile

# 220
  • Стара Загора
Аз един път взех да се ровя и да го мисля, че се изложих.  Embarassed  Laughing
Все го гледах ММ си пише с някаква, не издържах и го попитах за какво иде реч. Тя милата грам английски не знае, казват си по 1 дума на половин час, говорят си за техно музика, миксират си разни песни, че и хомосексуална се оказа, че и във Франция на всичкото отгоре.  Mr. Green Mr. Green

# 221
А съпрузите ви нямат ли др интереси извън семейството. Все с вас и детето ли са?

Ние заедно ходим по преходи и бягаме в планината. Simple Smile Хем няма разни мацки/пичаци, хем се увеличават семейните спомени.  Mr. Green

Поздрав:

# 222
  • където ми харесва
Интересно ми е, ревнувате ли половинките си от колежките на работното място?
Не,няма смисъл да го ревнувам точно от колежките му
 А по принцип?
Случва се понякога, но с определени жени само.
Никога не съм била ревнива, но мъжа ми започна работа на ново място пълно със жени.
Моя мъж е сам с 13 жени колектив. Само че, моето животно е такъв темерут, че трудно общува с жени, които не са му от приятелското обкръжение. Така че, колежките му грам не ме трогват
А мъжете ви ревниви ли са? Ревнувате ли ви от колегите ви?
Не, мъжа ми не е ревнив, а и аз нямам колеги Wink

# 223
..какво да направя, да подскачам ли?
Не, разбира се, хората харесват различни неща, щом вас ви удовлетворява, какво значение има, че друга двойка не го Laughing обратното също - те харесват нещо, вие не. Не е нужно да прилагаме модели, които не искаме.

По въпроса за хобитата - доста двойки имат общо хоби, дори там са се запознали. На други хобитата са в гаража, двора, къщата и т.н. Свят шарен, но това че не отсъстват от вкъщи не значи, че нямат интереси и хобита.

# 224
  • Somewhere in the World
Ооо, излекувах се от ревността, вярно много усилия ми костваше/то си ми е и от прекрасната зодия Скорпион/ но просто сложих моето АЗ на първо място.
Бях стигнала до лудост - следях чат на половинката ,а той милия пръскаше чар на 3-4 места.
Не съм сигурна, дали е имало нещо реално , но още със събуждането си започваше да си пише с някакви!
Аз изчаках 3 месеца .. и накрая проведохме разговор на високо ниво.
От тогава , не само че не чати и не ми дава повод да се усъмня, но и палачинката се обърна - сега той проявява съмнения,но на мен ми  спокойно!

Общи условия

Активация на акаунт