Какво работят половинките ви? Ревнувате ли ги? А те вас?

• 25 768
  • 320
  •   1
Отговори
# 60
Бляк. Не бих допуснала мъжа ми да си назначи бившето гадже за каквото и да е (в случая готвачка). Ако тя му е по-важна и няма друга с нейните качества, сериозно бих се замислила

# 61
Природно не съм ревнива, освен ако нещо не ми избоде очите.Моят съпруг не ми е дал и половин повод за ревност досега.

А бившия не го ревнувах 15 години, в един момент усетих, че има нещо, проверих, оказа се истина и се разведохме.

Интересно ми е всички, които "никога не ревнуват", как биха реагирали, ако видят и усетят, че съпруга им е близък с друга жена? Пак ли ще са доволни и уверени в себе си? Понеже собственото самочувствие няма нищо общо с ревността и изневярата.  Peace Ще оставят ли човека да влачи и друга връзка, понеже са твърдо убедени, че проверката на мъжа е много долно деяние  newsm78 newsm78
За мен ревността е да изпитваш съмнения и да се тровиш дори и да няма за какво. Изобщо не е до самочувствие и доволство. Това да усетиш, че те лъжат и изневеряват няма общо с ревност. Аз за себе си предпочитам да не се товаря с излишни съмнения, ако почувствам, че ме будалкат директно ще попитам. Не бих могла да си причиня стреса не дебненето , шпионирането и ровенето в лични вещи. Ако я докарам дотам, по-скоро бих приключила връзката. Peace

# 62
Моя работи в болница/ не е доцент , нито професор/-шофьор на линейка е.Не ревнувам , по скоро се притеснявам да не изяде боя някъде.
Аз работя в същата болница- медицинска сестра съм.Не съм усетила ревност у него.

# 63
Бианка, на мен често ми се налага да работя с бивши. И какво от това? Нали са минало, каква в опасността?

# 64
Excuse me, ти си работи - аз не съм се омъжила за теб  Peace

Мен самата грам не ме привличат бивши истории, бъдещите са по-интересни  Laughing

# 65
Не разбирам какъв е проблема да назначиш или да работиш с бившия/бившата.Естествено ,ако сегашния партньор не може да го приеме,ок,но иначе по-скоро,при нов човек на дадената длъжност ,бих ревнувала повече,ако са ми давали поводи.Бившите са бивши,и има защо да са в тази категория.Естествено има и изключения Peace

# 66
Някои хора имат недоизживени истории с бившите си.

# 67
Excuse me, ти си работи - аз не съм се омъжила за теб  Peace

Мен самата грам не ме привличат бивши истории, бъдещите са по-интересни  Laughing

Така де. Тогава не разбирам страха..)

# 68
Просто съм по-предпазлива и не искам да се занимавам с никакви проблеми  Peace Това си е мое решение, така се чувствам добре. Слава Богу, мъжът ми не ми създава никакви проблеми.

Нямам страх, понеже вече подобни ситуации са ми ясни. Но да гледам как се обгражда мъжа ми с бивши и ли нови близки жени и да кимам весело, няма да стане  Mr. Green

# 69
Бианка, на мен често ми се налага да работя с бивши. И какво от това? Нали са минало, каква в опасността?
И според мен бившите са най-безопасни  Peace

# 70
  • Стара Загора
Ами неприятно е и толкова. Съгласна съм с Бианка, самата мисъл ми е супер гадна.

# 71
Чувство за собственост е това.Wink

# 72
Е не е ли леко егостично Rolling EyesДа не желаеш сегашният ти партньор да има отношения с бивш такъв,независимо че това ще помогне за кариерата и развитието му?

# 73
Да, много е егоистично да не искам  мъжа ми да си назначи за готвачка бившето гадже, което много ще спомогне за развитието му (пример от форума)  Crazy Crazy Ама аз съм си егоист явно  Joy

# 74
И според мен бившите са най-безопасни  Peace
според мен старите и грозните са най-безопасни  Laughing затова ще му търся такава готвачка, естествено с добро CV   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт