Какво работят половинките ви? Ревнувате ли ги? А те вас?

• 25 851
  • 320
  •   1
Отговори
# 165
В повечето случаи е точно така. 👌
А ако не е еднократно или мимолетно залитане и е станало сериозно - тогава почти винаги де разбира и вече други фактори влияят на жената за взимане на решение.

# 166
И аз не познавам неизневеряващ мъж.
Аз познавам, и не визирам моя, за да не кажете, че е субективно.
Просто изневеряващите вдигат врява, затова се набиват на очи, въобще не са малко неизневеряващите.

Има и умни жени, които предпочитат да не знаят, ровят за изневери. Wink
Мхм. И като мъжът ги напусне им идва като гръм от ясно небе, коя бременна, коя в процес на някакъв проект с мъжа си, който отива на кино, коя лепнала болест, коя нещо друго. После реват, че ако са знаели нямаше щяха да подредят живота в по-полезна посока, но... късно е. Когато нещо пряко засяга лично човек е най-добре да го знае, пък ако прецени, че й харесва да се подиграват с нея, докато я гледат в очите, това е отделен въпрос  Peace

# 167
Абе ние 24/7 сме заедно, ама като ходи сам по света, знам ли..
Беше ми споделил съвсем в началото на връзката ни, то още май нямахме и връзка, че аз бях в период на прикючване на стара, но не съвсем, че с един негов (вече наш) бизнес партньор като били в Шанхай се отбили в някакъв клуб, където си пиеш и голи мадами се разхождат покрай теб, имало сауни и масажи и ако си поискаш и нещо друго, не е проблем.
Ако го попитам дали оттогава насам е имал такива "бизнес срещи"  Mr. Green, ще ми каже веднага, но не ми е нужна тази информация. Ама да тръгва да ми се влюбва в някоя и да създава паралелна връзка, жална му майка.  box Всичко ще му взема, барабар с фирмата.  Twisted Evil

# 168
thumbelinna, съвсем откровено, бих ходила с него, не за друго, да видя и аз свят  Whistling Mr. Green

# 169
  • София
А ти защо не обикаляш по света с него?  Laughing

# 170
Ходя, ама по-често ходи сам, че някой трябва да работи и да дава наставления, иначе започва един лаф мухабет и всеки се ослушва и скатава. Немците хич не са свикнали сами да работят, вечно трябва да им казваш какво трябва да бъде свършено.

И за да не е спам и на мен са ми изневерявали в предишна връзка, беше ми като удар, но ставаше въпрос за паралелна връзка. Тогава се изумих как за части от секундата мога да извадя човек, когото съм обичала от сърцето си и ума си, станах адски коравосърдечна, праволинейна и хладнокръвна, бях плакала само непосредствено след това, колкото да се изчистя от първоначалните емоции и после безразличие.

# 171
Ами пътувай ти, пък той да стои там  Laughing

# 172
Пътувам си, ама с приятелки, не по работа. То и в друг град да отида, се започва " аз не ти липсвам..ти ме забрави..сега малко ще си починеш от мен", не прекалява, нито ми звъни по 200 пъти, но ми пуска разни реплики, провокирани от ревност, а на мен ми става някакси мило.  Blush

# 173
Моят е същият.
Но мен това ме дразни. 😂

# 174
  • София
Тук се признавам за глуповата  Embarassed постоянно разпитвам и се ровя. Възхищавам ви се на спокойствието и не го казвам иронично  Peace

Наистина не постъпваш умно- ще дойде сгоден момент, в който ще си каже- така и така все ме подозира, поне да има защо.
Не му демонстрирай недоверието си, не го дебни непрекъснато, че писва. Peace

# 175
Много биха ме дразнили подобни реплики при отсъствие от 1-3дни.
Всъщност и при повече. Simple Smile
Но аз не съм ревнива и не ме вълнува при командировка, или пътуване с приятели какво точно прави.

# 176
  • Стара Загора
А стараете ли се да ги "поизморите" преди тези пътувания.
Събирам си тука съвети като млада домакиня просто.  Laughing

# 177
А стараете ли се да ги "поизморите" преди тези пътувания.
Събирам си тука съвети като млада домакиня просто.  Laughing

Е колко пък да го поизмориш?!
На едни мъже им трябват 1-2часа, на други 1-2дни.
Та...въпрос на организъм и възможности. Simple Smile

# 178
  • Стара Загора
Това не отговаря на въпроса ми. Simple Smile
То е ясно, че не можеш да го измориш чак пък толкова.
Става въпрос за вътрешно успокоение. Grinning

# 179
Тук се признавам за глуповата  Embarassed постоянно разпитвам и се ровя. Възхищавам ви се на спокойствието и не го казвам иронично  Peace

Наистина не постъпваш умно- ще дойде сгоден момент, в който ще си каже- така и така все ме подозира, поне да има защо.
Не му демонстрирай недоверието си, не го дебни непрекъснато, че писва. Peace

О, аз се боря със себе си, повярвай ми. Това ми е лоша черта на характера, за ккоято ясно си давам сметка. Въпроса е, че не намирам правилния начин да я променя.

Общи условия

Активация на акаунт