Какво работят половинките ви? Ревнувате ли ги? А те вас?

• 25 848
  • 320
  •   1
Отговори
# 180
Ако е командировка 1-2 дни, може и да му държи влага ....    Laughing   ама ако отсъства повечко дни, не виждам с какво домашната "умора" ще помогне да не започне да се заглежда по дупета и деколтета с мерак....    Mr. Green

# 181
  • София
Хаха, чували ли сте го лафа, че мъж в командировка се праща с пълен корем и празни топки Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 182
  • Стара Загора
Amour*, като е за повече дни, вече технологиите позволяват и други измаряния Grinning Grinning Между другото много ме радват постовете ти, винаги са на място, и болезнено искренни. Simple Smile
Бърди, да хахахах аз за това подпитах дали ги изморяват  преди командировката Simple Smile)

# 183
 crossfade, хаха, ами ти си познаваш мъжа, ти най-добре можеш да си отговориш.

Както и да го изпратиш на командировка...различното си е различно.
И повярвайте ще намери начин как да се възползва от момента, ако хареса някоя жена.
Много е наивно схващането, че ако прави мнооого секс преди това, не би погледнал друга жена.

# 184
Скрит текст:
Тук се признавам за глуповата  Embarassed постоянно разпитвам и се ровя. Възхищавам ви се на спокойствието и не го казвам иронично  Peace

Наистина не постъпваш умно- ще дойде сгоден момент, в който ще си каже- така и така все ме подозира, поне да има защо.
Не му демонстрирай недоверието си, не го дебни непрекъснато, че писва. Peace

О, аз се боря със себе си, повярвай ми. Това ми е лоша черта на характера, за ккоято ясно си давам сметка. Въпроса е, че не намирам правилния начин да я променя.
Едно от нещата, което на мен ми помогна/помага:
Казах си/написах си/запечатих си на един лист следното:
"Не искам да съм вече кисела, подозрителна, ревнива, нещастна и дразнеща "лелка".Не ми харесва този тъжен, изтормозен, депресиращ живот.Искам да съм весела, закачлива, доволна, лекомислена, купонджийка, щастлива и свободна жена.Ако трябва да съществува ревност така или иначе, по-добре той да тича след мен."   Laughing
Помага, да ти кажа....след няколко повторения започваш да си вярваш и някак усещаш, че все по-малко те гризе червейчето на съмнението.Особено, ако не си имала и нямаш поводи за ревност.

Защото, ако такива е имало, мисля е доста трудно да повярваш отново и да се освободиш от чувството, че ПАК имаш поводи да ревнуваш.

Amour*, като е за повече дни, вече технологиите позволяват и други измаряния Grinning Grinning Между другото много ме радват постовете ти, винаги са на място, и болезнено искренни. Simple Smile
Ами, то остана и след почти 30 години брак да не са на място по въпросите за брака ....    Laughing
И благодаря ти!    bouquet

# 185
Аз колкото и да се старая, не мога нивгаш да го изморя.  Sad
При него ако може нещата да се случват всеки ден по цял ден, най-хубаво.

# 186
Амор, ще го пробвам, наистина. Ще трябва да си го повтарям доста често, но ще пробвам. Благодаря!

# 187
  • Стара Загора
Sesylle, то всичко това е ясно, никой не го приема буквално. За фън си чешим езиците Simple Smile
И месеци да го няма, като е верен си е верен, ако не е и за 1 ден да отиде...
Amour*, ехеееее много бре! Пожелавам още много по толкова Simple Smile Кефят ме двойки. които са от сумати време заедно, а звучат като тийн двойка, всичко все едно си сладичко и в началото, познавам и други такива двойки и много им се радвам, пожелавам си и за мен същото един ден.

# 188
Изобщо никога не съм била кисела и подозрителна, така че съм с чиста съвест. Живеех си и си пеех и никакви изневери не са ми били в акъла никога. Просто в предишния ми брак ми светнаха едновременно 4-5 червени лампички, че нещо не е наред. Оказа се, че вярно не е наред. Та искам да кажа, съвсем с акъла си съм била и не съм се съмнявала, докато съмненията не ми натрапиха очеизвадно. Разведох се, но аз съм доста първосигнална, първо действам, после мисля. Към днешна дата сегашния ми съпруг е предупреден, че ако ми врътне номер с изневяра, на момента го изпращам с багажеца при новата жена и окото ми не мига. Той много добре знае, че не говоря наизуст. Ако иска - да пробва. Simple Smile

# 189
  • София
Ами сега ще ти дам пример, да не е голословно.  Mr. Green
Скрит текст:
В катедрата редовно имаме кръжочници, то си е норма - хем на нас помагат, хем ние на тях.
 Иде реч за студенти с определени интереси, които могат да се докоснат до малко практика. Та идва девойката и иска кръжок, всичко супер. Ама някакси хем уж й е много интересно, хем не е прочела 1 книжка/статия, а само пърха с мигли и иска той да й разказва и обяснява. Все не била разбрала, все не може сама да се оправи, а иска той да й помага. Редовно тук таме се опитва да отклони темата от научните теми и да премине в някакви по-общи. И хем се вижда, че се натиска, хем някакси не върви от нищото да й кажеш: "Имам си приятелка, не ме занимавай.", защото на практика тя уж е там от научен интерес. Та като започна да става видимо (защото в началото не беше, има си хора, които наистина са неоправни), той претупа набързо нещата, каза й, че вече всичко нужно й е обяснено и я прати да се занимават с нея докторантите ни - ако ще работи нещо, те ще помагат. Нито е някакво грубо рязане, нито е супер директно, нито е позволил преминаване на границите. Силният интерес към предмета рязко секна и повече не я видяхме. Каква изненада.

Успокоих се, аз на такова не би се подразнила, нито бих го смятала за опит за свалка. Явно не съм толкова ревнива after all Grinning

Точно в болднатото е умисъл Simple Smile
Никой не е попаднал там, те са го избрали.
Да. И там, и онам никой не е просто попаднал. Нито може да ти се случи изневяра.

На мястото на Тумбелина бих попитала, ако наистина мисля, че и след началото на отношенията ни се е възползвал от специалните "масажи" или там каквото е. Това, което описа "сигурно ще ми отговори,но не искам да знам тази информация" си е баш затваряне на очите, за което сме много млади. Ако трябва на 20+ да си затваряме очите, пиши я работата бегала.

Последна редакция: пн, 03 юли 2017, 18:14 от The Catcher in the Rye

# 190
Ами сега ще ти дам пример, да не е голословно.  Mr. Green
Скрит текст:
В катедрата редовно имаме кръжочници, то си е норма - хем на нас помагат, хем ние на тях.
 Иде реч за студенти с определени интереси, които могат да се докоснат до малко практика. Та идва девойката и иска кръжок, всичко супер. Ама някакси хем уж й е много интересно, хем не е прочела 1 книжка/статия, а само пърха с мигли и иска той да й разказва и обяснява. Все не била разбрала, все не може сама да се оправи, а иска той да й помага. Редовно тук таме се опитва да отклони темата от научните теми и да премине в някакви по-общи. И хем се вижда, че се натиска, хем някакси не върви от нищото да й кажеш: "Имам си приятелка, не ме занимавай.", защото на практика тя уж е там от научен интерес. Та като започна да става видимо (защото в началото не беше, има си хора, които наистина са неоправни), той претупа набързо нещата, каза й, че вече всичко нужно й е обяснено и я прати да се занимават с нея докторантите ни - ако ще работи нещо, те ще помагат. Нито е някакво грубо рязане, нито е супер директно, нито е позволил преминаване на границите. Силният интерес към предмета рязко секна и повече не я видяхме. Каква изненада.

Успокоих се, аз на такова не би се подразнила, нито бих го смятала за опит за свалка. Явно не съм толкова ревнива after all Grinning

А, опит си беше. Беше се хвалила на някакви нейни колежки по въпроса.
Както и да е. Това е просто пример. Grinning

Не са ми изневерявали никога или поне не съм научила.

# 191
  • София
То може да е било опит, имам предвид, ако приятелят ми беше преподавател, нямаше да се тревожа на студентки, които го задяват. При теб може би е по- различно, защото веднъж е поддал на студентка. Simple Smile

# 192
Моят приятел е преподавател в гимназия  и драпа за асистентско място в уничерситет. От тийнейджърките не го ревнувам, ама от студентките не знам как ще бъде  Mr. Green Гледам да не ги мисля много тия неща. На него му вярвам, не е този тип, който ще се задява, но честно да си призная очаквам абсолютно всичко от всеки, така че не се заричам... ако трябва да ревнувам и да го мисля сигурно ще се побъркам с тези стотици ученички и студентки  Laughing

# 193
Хаха, чували ли сте го лафа, че мъж в командировка се праща с пълен корем и празни топки Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Тъкмо това мислех да напиша и се чудех коя дума да използвам  Joy
По темата моят мъж е програмист, по-скоро бази данни и съпорт, а бе в доста неща си го бива Simple Smile Ревниви сме и двамата, но в рамките на допустимото. Връзката ни започна трудно заради един инцидент, който го сполетя и оттогава си обещахме за повече от 2 седмици да не се разделяме. И така е и до днес, обикновено той първи иска да ми чуе гласа и звъни Simple Smile
Доколкото знам, не са ми изневерявали.

# 194
Ние от няколко месеца сме ситуирани в различни щати, чак ме взеха на бъзик колегите, търсят ми honey daddy.

Не съм се сещала да го ревнувам, нито той мен. А не като да не излизаме и двамата.

Общи условия

Активация на акаунт