Какво работят половинките ви? Ревнувате ли ги? А те вас?

• 25 814
  • 320
  •   1
Отговори
# 225
  • София
То и ние имаме общи хобита,ама някой и детето трябва да гледа. Grinning

# 226
Детето с вас, приобщава се и то към хобитата или докато е на градина/ясла. Или остава при някое приятелско семейство, имахме няколко такива, с които си събирахме децата, докато някой иде на доктор, козметик, по работа, хоби и т.н. Детегледачка за час два.
Варианти колкото искаш Simple Smile

# 227
Ние за добро или лошо имаме различни хобита. Него го влече футбол и тенис, а мен танци. Grinning Не че не обичам да прекарвам време с ММ, но понякога искам да бъда без него. Той също без мен, говорили сме си.
Иначе правим общи неща - каране на колела, пътуваме Whistling

# 228
Като изключим първите няколко месеца, всичките ни познати с деца ги водят с тях. В началото в специална чанта, после по малко в чантата, по малко сами, лека полека сами. Ходят и се кефят децата, имат енергия за петима. Докато са малки, нещата се модифицират към една идея по-лежерни разходки (не 40-50 км с 3000 м D+, а до 10-15 км с повече почивки) и всичко се нарежда.

# 229
  • София
А, гугълче, ние не сме по походите.  Laughing

Най- голямото ни хоби е да пътуваме, обикновено, когато я оставяме на бабите ( което е доста рядко, понеже те живеят в други градове) е именно, за да отидем някъде за няколко дни. Не че с дете не може, но не винаги я вземаме с нас. Нещата в града, които не можем да правим с детето са кино, театър, боулинг, билярд, обичаме да ходим много в стаите със загадки ( с дете няма как да стане очевидно). 

НСЧ ние сме младо семейство и имаме само едни приятели, които също са семейство ( с дете на 1 г, всеки момент, чакащи второ),  всичките ни останали приятели или не са обвързани или дори не живеят на семейни начала. Така че този вариант отпада.  Simple Smile
На детегледачка на този етап не съм склонна да я оставям, а ми е малка за ясла още.

Въобще не го казвам, за да се оплаквам. Към момента сме успели да си натъкмим така нещата, че всеки да има поне 1 ден в седмицата свободно време да прави нещо, което обича, дали сам, дали с приятели, както дойде. Мисля, че дъщеря ни не страда от липса на внимание нито на единия, нито на другия, не ни е и проблем да не сме нонстоп заедно извън работно време. Даже ако сме все заедно, мисля, че ще се изпокараме. Simple Smile

# 230
sea.sea, то за кратко време е този зор. А и грижите по бебето са толкова (и са приятни), че не се усеща, нито на човек му се иска да ходи насам натам, така че не е проблем.
Ние канехме и много приятели вкъщи, всяка събота. Така хем и двамата участвахме в забавлението, хем не се налагаше да мислим кой да гледа бебето или къде ще спи като заспи.

Толкова бързо минава това време, че е само миг, всичко се напасва  Hug

# 231
  • София
Catcher, защо да е затваряне на очите? И аз съм имала флиртове, колкото да си почешя егото и нищо повече, ако трябва да си се отчитаме един на друг за всеки поглед и усмивка с трети човек.. Stop

Ставаше дума за еротични масажи с продължение в поста ти. По тях говорих. Поглед и усмивка е едно, другото си е друго. Написа, че не искаш да знаеш дали е правил еднократен секс, но би те интересувало, ако има паралелна връзка.

# 232
Признавам, че не прочетох цялата тема, то последните постове бая са я изместили. Но аз да си кажа по заглавието Simple Smile не ревнувам, ама грам, доколкото съм усещала и мен не ме ревнува. ММ работи в чужбина, вечно е на път, през два дни в нов град. Е нямам излишно време в живота си да го хабя в черни мисли дали вечерта не е с някоя някъде.... Аз ако тръгна да го мисля, до сега да съм си теглила въжето. За мен ревността е абсолютно несъществуващо понятие, а връзката ни се оповава на доверие и всичко се изчерпва до там. Ако пък реши да ме подведе - прожлема си е изцяло негов. Щом му харесва някъде нещо чуждо, значи ние сме се изчерпали и всичко приключва на момента.

# 233
Интересно ми е, ревнувате ли половинките си от колежките на работното място? А по принцип?
Никога не съм била ревнива, но мъжа ми започна работа на ново място пълно със жени.
А мъжете ви ревниви ли са? Ревнувате ли ви от колегите ви?

Работя в офис с 20 мъже и 2 жени, с които никой обаче няма комуникация. Така да се каже, аз съм лицето на женското съсловие у офиса  Joy момчетата се грижат за мен, когато имам нужда ми помагат, повече внимание ми обръщат, определено. Ревнува ме много рядко, но аз не му давам поводи.

Той има няколко колежки, които грааам не ме притесняват. Имаше една к**** по-рано, тя си е взеизвестна в техните офис среди с междукрачието си, тя ме дразнеше нарочно, но пък се разкара вече, така че не ми е проблем

# 234
Ревнувам го, признавам. Не е параноична ревност и не изпадам в истерия, не го и показвам.В последно време май започвам и да пораствам и се държа по-зряло, така че може би ще преодолея и последните наченки на ревността. Той от друга страна ми казва, че въобще не ме ревнува(работя с много мъже). Вярвам му, но и знам че ако например ме види да флиртувам с някой ще ревнува.

# 235
Скрит текст:
Интересно ми е, ревнувате ли половинките си от колежките на работното място? А по принцип?
Никога не съм била ревнива, но мъжа ми започна работа на ново място пълно със жени.
А мъжете ви ревниви ли са? Ревнувате ли ви от колегите ви?

Работя в офис с 20 мъже и 2 жени, с които никой обаче няма комуникация. Така да се каже, аз съм лицето на женското съсловие у офиса  Joy момчетата се грижат за мен, когато имам нужда ми помагат, повече внимание ми обръщат, определено. Ревнува ме много рядко, но аз не му давам поводи.

Той има няколко колежки, които грааам не ме притесняват. Имаше една к**** по-рано, тя си е взеизвестна в техните офис среди с междукрачието си, тя ме дразнеше нарочно, но пък се разкара вече, така че не ми е проблем
Е на това му се вика двоен стандарт....     Joy
Когато ти търсиш внимание или флирт от колегите, неее, това не е повод половинката да ревнува.
Обаче, когато негова колежка прави същото, Ау, ама така да ме дразни тая к**** ..... Mr. Green

Не е лично, споко.     Simple Smile
Обаче е повсеместен "стандарт" у форумО..."Аз мога да си флиртувам на воля, нищо не влагам, обаче мъжлето само да е посмЕло да погледне некоя офис к**** , да му мисли!     #Sniper

# 236
  • София
ММ е локомотивен машинист. От кондукторки не ревнувам  Mr. Green
Всъщност, като цяло не съм ревнива. От самото начало на връзката ни, съм споделила моите разбирания. Те са крайни и последствията моментални. Но неговите са същите, така че и той не ревнува.

# 237
ММ е локомотивен машинист. От кондукторки не ревнувам  Mr. Green
Всъщност, като цяло не съм ревнива. От самото начало на връзката ни, съм споделила моите разбирания. Те са крайни и последствията моментални. Но неговите са същите, така че и той не ревнува.

Хахахахахаха, баща ми имаше колега машинист, чиято жена си внушава , че мъжа й има любовница и някъде от Русе през нощта хваща влакът за Кърджали, за да го хване на калъп, ама ядец. После яде бой заради излагацията

# 238
После яде бой заради излагацията
Мъжът е е бил прекрасен човек явно  Sick

# 239
После яде бой заради излагацията
Мъжът е е бил прекрасен човек явно  Sick

Не бе, той е добър, ама тая случка му е дошла в повече явно

Общи условия

Активация на акаунт