Какво работят половинките ви? Ревнувате ли ги? А те вас?

• 25 795
  • 320
  •   1
Отговори
# 270
Човече, разбирам напълно примерите.
Аз си изкоментирах точно тази болна ревност когато човек се ядосва, че на другия му е готино с друга компания.
Примерно чувала съм и чела за случаи, в които мъжът се ядосва, че жена му си прекарва приятно с приятелка на кафе. Човърка го, звъни, мрънка, дразни се, че на нея й е готино без него, че ТОЙ не е целият й свят. Или пък, че жена му води обикновен разговор с друг мъж. Това е опасна ревност, даже май е болестно състояние.

# 271
Вероятност има, но зависи дали е голям процент или говорим за астрономически малка вероятност. Вече писахме, че зависи от типа на мъжа, не от примамките.

# 272
Не съм много съгласна има момиченца ,който си търсят мъже точно на средна възраст ,защото има какво да им предложат по хубав живот ,коли ,къщи ,имоти и т,н .Някой дори смятат че мъжете на средна възраст са по добри любовници ,заради повече житейски опит

# 273
По принцип инцидентна изневяра не е чудо голямо или чудо невиждано и при мъже, и при жени, особено при дълги връзки по 10-15-20 години, защото сексуалното влечение не е = на любов. Въпросът е да запазиш достойнството на половинката , изневярата да е някакво изключение, а не последващ модел на поведение.

# 274
Сирен, каква средна възраст те е подгонила теб?
Ти за средна възраст ли се считаш? ММ  е на 35, не на 50..

По принцип инцидентна изневяра не е чудо голямо или чудо невиждано и при мъже, и при жени, особено при дълги връзки по 10-15-20 години, защото сексуалното влечение не е = на любов. Въпросът е да запазиш достойнството на половинката , изневярата да е някакво изключение, а не последващ модел на поведение.
Не мисля по същият начин, но много хора го споделят като нормално едва ли не.

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 22:21 от Анонимен

# 275
  • Tам през Атлантическия океан
Контеса има готин мъж Wink

# 276
Контеса има готин мъж Wink

Oi, back off!  Joy
В тон с темата.  Flutter

# 277
Аз пък другата по я разбирам, да хлътне човек, да му се завърти главата.
Но ако има момент, в който някакво инцидентно мушкане е било избрано като приоритет пред всичко, което имаш, значи го оценяваш като нищо, което си струва...

# 278
Средната възраст започва от 35 и продължава до 50:) вече не е свежо-младо.

# 279
Повечето жени харесват мъже именно в тази възраст, не всяка ще обърне внимание на 20+ момченце, така че точно си е опасно Smiling Imp

# 280
Повечето жени харесват мъже именно в тази възраст, не всяка ще обърне внимание на 20+ момченце, така че точно си е опасно Smiling Imp
Няма как да обясниш на Сирен нещо. Тя си знае всичко.
За мен мъж към 40-45 е на средна възраст, не такъв в 30тте си години.

# 281
Kontesa, ама наистина ли реално виждаш риск мъжът ти да забегне нанякъде? Че и с 20-годишна...те 20-годишните канадки са се изтрепали за български майстори...а и нали много добре го познаваш?

Пък и кое точно те притеснява, нали си си опекла работата, имаш екзит план, финансови резерви за минимум година, работа- нека си бяга, ти си готова за ситуацията:) виж аз съм в незавидно положение, ако някоя реши да го краде...

# 282
Сирен, чудя се дали да ти отговоря. Клоня към прескачането на въпросите, защото са необосновано подигравателни.

Виждам риск във всичко в този живот и особено много ме учудват хора, които грам не се замислят за някои ситуации из живота.

# 283
Сирен, кой е казал, че се притеснява от материални загуби?
За другото - не виждам какво ти е толкова чудно, такива неща се случват всеки ден.

# 284
Не, не се случват всеки ден, точно както не всеки ден пада метеорит. Някой тук има проблем с оценката на риска. Аз се замислям, но в крайна сметка като направя оценка на риска и видя, че е малък, действам по съответния начин. Тоест ако се замисля за характера на мъжа, ежедневие, цели в живота, още няколко фактора, накрая ще пресметна изкл. нисък риск. А при изкл. нисък риск близък до нулата е параноично да се държа така, все едно има риск поне 50%.

Щото то всеки ден някой печели от лотария или тото, но това не значи, че точно ти ще спечелиш.

Нито пък вероятността да видиш динозавър е 50%.

Общи условия

Активация на акаунт