Четки за грим/козметика от чужбина

• 1 700
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте,
Макар и да не съм нова досега не бях много активна,но днес смятам да направя своя дебют, така че се надявам да одобрите темата,която пускам и да не съм в разрез с правилата.
От известно време искам да си купя четки за грим,но все не ми достигат парите или не ми харесва изработката.Открих сайта на Morphe Brushes,който предлага доста изгодни артикули,но най-вече ми стана любопитно,защото и български блогъри коментират марката.
Интересно ми е дали вие сте си поръчвали нещо,с какви впечатления сте останали и изобщо всичко,което може да ми бъде полезно.

Благодаря за отделеното време и сърдечни прегръдки на всички.

# 1
  • Стара Загора
Аз имам четки на Морфи и съм доволна от качеството им. Не съм ги поръчвала от сайта им, защото доставката от 69$ до БГ ми идва малко в повечко.  Laughing

# 2
Имам четки от алито, перфектни са. Комплекта от около 10 четки струваше 5-6 долара.

# 3
Здравейте! Пиша с молба ако можете да ми препоръчате хубави четки. Нямам проблем с цената. От 2г съм запалена по четките и в момента имам на Real Techniques   и на Ecotools но искам сега да си направя един подарък с наистина хубави четки. Гледах на Мак и Зоева че се водят мн добри но ми се ще някои с опит да ми препоръча! Според вас какви да си взема така за повод ще ги ползвам и ходя на много събиния на които грима е важен.

# 4
Здравейте! Не знам дали е редно да си задам въпроса тук, тъй като за пръв път използвам bg-mama, и се извинявам предварително. Въпросът ми е относно метода на доставка на Morphe Cosmetics. Искам да направя поръчка през европейския сайт. Доставчик ли използват? Кой е той? Или пристигат по пощата?

# 5
Здрвейте, и аз имам същия въпрос - мисля да си поръчам четки на Morphe, но се чудя как ги доставят? Не съм поръчвала от чужди европейски сайтове. Ще е полезно, ако някой сподели. Благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт