Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 64 - ЮЛИ 2017

• 111 037
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Направо съм изумена...как може да има такива "куриери".Чакам пратка изпратена по Европът на 21.7.Вчера получих смс,цял ден не съм мръднала от вкъщи,но така и не дойде никой.Днес пак ми пращат смс...явно пак ще съм под домашен арест!А най-смешно ми стана като проследих пратката по номера на товарителницата,вчера съм "отсъствала" и за това не са ми е доставили?!Да не би да взимат повече пари от организаторите  за тези мними ходения по 2-3 пъти на адрес???

# 1 111
  • София
И спиди ги правят същите номера...

# 1 112
  • Телиш/Плевен
Намерих се в бони бон с крачкомер и благодаря,че споделихте иначе нямаше да разбера никога Hug
Може ли номера на бони бон,че не го откривам.
0898150551
И честито! Hug

# 1 113
  • Сандански
И спиди ги правят същите номера...
На мен от спиди ми звънна в петък един път след което чак в сряда и ми казаха, че не са ме открили и са ми звъняли няколко пъти, а то беше само веднъж. Joy

# 1 114
  • Велико Търново
Остана ли някой без награда от белвита, защото моята кутия още я няма Blush Чудя се да звъня ли да питам, не помня какъв срок бяха задали за доставяне Simple Smile

# 1 115
  • Варна
Аз още чакам две кутии от тях.

# 1 116
  • София
Аз още чакам две кутии от тях.

И аз...въпреки че се съмнявам да си ги получим.

# 1 117
И аз си чакам една кутия .. ОСвен да им пишем някъде?

# 1 118
Във връзка с един от по-горните постове...да си кажа-РАЗМЕНЯМ КАМЕРАТА ОТ К.КОЛА /не е за мен тая джаджа/. Confused
Предлагам в замяна сони плейстейшън, ако все още искате размяна. Игралната конзола не е използвана и все още е в гаранция.Пишете ми на depeva@yahoo.com.

# 1 119
  • при късмета
Веси, обади се в офиса на куриера и вдигни скандал. Мен ме размотаваха от петък, чак вчера си получих пратката от Житница и това при положение, че аз търся тях, а не те мен. Кажи, че ще сигнализираш на изпращача да не им плащат услугата, защото са си пропуснали сроковете.
Житница често взеха да правят игри, до сега не помня да сме имали проблеми с получаването на техни награди. От къде им хрумна да възложат на тези разпращането

# 1 120
  • Сандански
Житница често взеха да правят игри, до сега не помня да сме имали проблеми с получаването на техни награди. От къде им хрумна да възложат на тези разпращането

Конкурс кой ще вземе по малко пари. Simple Smile

# 1 121
  • Пловдив
Намерих се в бони бон с крачкомер и благодаря,че споделихте иначе нямаше да разбера никога Hug
Може ли номера на бони бон,че не го откривам.
0898150551
И честито! Hug

Обадих се и заявих наградата!
Мерси лаленце Hug

# 1 122
  • София
Остана ли някой без награда от белвита, защото моята кутия още я няма Blush Чудя се да звъня ли да питам, не помня какъв срок бяха задали за доставяне Simple Smile
Аз също. Но ги заявих след края на играта.

Според Европът вече има 2 посещения на адрес.  ooooh! Освен позвъняването "по грешка" по телефона, друго не е имало. По цял ден има човек вкъщи. Звънецът работи.  ooooh!

# 1 123
Много е неприятно това с куриерите.
Например в София нямам проблем със Спиди, момчето е много точно, но в Пловдив направо ти се реве.

# 1 124
  • при късмета
Звъннете в Европът и им кажете, че ще сигнализирате на изпращача, че не са коректни и не е вярно, това, което пише. На мен първото момиче просто си ми каза, че не смогват с доставките и има проблем. После попаднах на друга, която се опитваше да ме убеди, че СМСа от петък бил грешка, тогава отишло при тях, а не, че тогава е трябвало да ми се достави и вината била в изпращащия СМСите, като, че го прави някой ръчно. На мен и телефона на куриера който беше посочен не отговаряше, та и за това се оплаках. Накрай през фирмата го накарах да ми се обади да се разберем за окончателен срок. Звънете и хич не ги жалете, без скандали явно нищо не става.
Вчера бях тръгнала да пиша и на Житница, но видях, че само телефон има и на тях трябва да се оплачем, да си знаят кой да не наемат другия път

Общи условия

Активация на акаунт