Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 64 - ЮЛИ 2017

• 111 892
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 375
Либрес не трябваше ли да са приключили с играта?

Носят наградите от последните 1-2 дни, когато заредиха с бройки от почти всички видове награди.
Благодаря bouquetСега видях,че и паричките са раздадени.

# 376
  • при късмета
Всички ли си получихте наградите от Фанта от първата седмица?
На мен ми звъняха заради непълен адрес, дали това е причината да я забавят?  newsm78
Днес очаквам Спиди, мисля че носят наградата от Фанта, но не съм сигурна.
Мерси! Били казала дали все пак е наградата от Фанта, като се появи куриера

# 377
Всички ли си получихте наградите от Фанта от първата седмица?
На мен ми звъняха заради непълен адрес, дали това е причината да я забавят?  newsm78
Днес очаквам Спиди, мисля че носят наградата от Фанта, но не съм сигурна.
Мерси! Били казала дали все пак е наградата от Фанта, като се появи куриера
Да, тениската от Фанта е, наистина е по мой дизайн, цялата в синьо, но синьото е много по-бледо от оригинала на компютъра. Само не разбрах, защо трябва да я декларирам, след като стойността е 18,96лв?!

# 378
Трябва догодина да подаваш декларация за нея ли?А децата над 13г.как ще я декларират?(имаха право да участват по правилата им...)Моят син щеще да е от печелившите в първата седмица,но е бил в час и не е могъл да отговори на обаждането.

# 379
  • при късмета
Да, тениската от Фанта е, наистина е по мой дизайн, цялата в синьо, но синьото е много по-бледо от оригинала на компютъра. Само не разбрах, защо трябва да я декларирам, след като стойността е 18,96лв?!
Значи и аз ще чакам, когато тогава.
Къде го пише това за декларирането, дай точния текст

# 380
  • Smolyan
Sonnenlicht , ако имаш възможност, може ли да снимаш тениската? Simple Smile

# 381
т. 4. Приемайки тази награда с пазарна стойност 18,96 лв., разбирам и се съгласявам, че трябва да я декларирам пред НАП за съответния период според изложеното в чл. 8, ал.6, т.2 от ЗЗДФЛ и всички свързани условия в същия закон.

# 382
За снимането - мога да я снимам, но ще видя как ще се справя с качването на снимката. Сега ще се помъча Smiley
проба: http://sonnenlicht.snimka.bg/photos-from-gsm/fanta.954896.38122311
Вие виждате ли снимката? Аз бих казала, че тениската е по-скоро L.

Последна редакция: пт, 07 юли 2017, 15:26 от Sonnenlicht

# 383
Oreo няма изглед да ми пратят чашата.
И мен ме забравиха Орео, сега звъннах, БГ операторката им била в отпуск до 17.07, а тя ми каза на мен че ще я изпратят чашата, какъв размер е ориентировъчно тениската от Фаннта?

# 384
Бързо, варненци, има още свободни безплатни билети за тази вечер:
https://www.facebook.com/%D0%A2%D0%95%D0%90%D0%A2%D0%AA%D0%A0-%D … f&pnref=story

# 385
Oreo няма изглед да ми пратят чашата.
И мен ме забравиха Орео, сега звъннах, БГ операторката им била в отпуск до 17.07, а тя ми каза на мен че ще я изпратят чашата, какъв размер е ориентировъчно тениската от Фаннта?
В правилата пишеше,че тениските са само размер М.

# 386
  • при късмета
т. 4. Приемайки тази награда с пазарна стойност 18,96 лв., разбирам и се съгласявам, че трябва да я декларирам пред НАП за съответния период според изложеното в чл. 8, ал.6, т.2 от ЗЗДФЛ и всички свързани условия в същия закон.
До сега го търсих, че да го прочета. Там пише
Чл. 8. (1) Доходите, които произтичат от стопанска дейност чрез определена база на територията на Република България или от разпореждане с имуществото на такава определена база, са от източник в Република България.
(6) От източник в Република България са и следните доходи, начислени/изплатени от местни лица, от търговски представителства, както и от място на стопанска дейност или определена база в Република България:
 2. парични и предметни награди от игри, състезания и конкурси, които не са предоставени от работодател или възложител;

Обаче награди от игри и томболи на случаен принцип, каквито са печелившите от Фанта, ги касае чл. 13, ал. 1 и чл. 24, ал. 2 ЗДДФЛ, където са описани незначителните, необлагаеми награди.

И счетоводителите на фирмите организатори ще луднат покрай промените. Лошото е, че и те няма къде и как де се осведомят каква ще е практиката по нещо ново. В данъчното ти вдигат рамене и обикновенно ти отговарят "като качат системата ще видим", за всяко ново нещо

# 387
  • Smolyan
За снимането - мога да я снимам, но ще видя как ще се справя с качването на снимката. Сега ще се помъча Smiley
проба: http://sonnenlicht.snimka.bg/photos-from-gsm/fanta.954896.38122311
Вие виждате ли снимката? Аз бих казала, че тениската е по-скоро L.

bouquet

# 388
Супер М/Л добре е Simple Smile По собствен дизайн, моята беше някаква цапаница, ама като я получа ще я снимам Simple Smile

# 389
  • София
Току що получих смс за възглавница от Куинс. В началото на играта имах едно чудо кодове и  не спечелих,но сега явно наплива е малък и успях.
Честито! До късмет е. Аз пак не съм от печелившите.

Освен това спечелих флашка и името го има на две места. Като пуснах търсачка с виждащите се цифри от телефона се зарадвах, че имам 2 награди, а тя била само една. Sad

Донесоха ли ви флашката? Аз спечелих флашка в седмицата 5.06-11.06, но все още не съм я получила.

Общи условия

Активация на акаунт