Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 64 - ЮЛИ 2017

• 111 891
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 720
  • на североизток от Рая
Преди малко купих наденица Житница, за да се включа в играта. Имам два кода за регистриране. На етикета пише, че промоцията е до 23 юли, ноооо - дръвце. Не ми позволява да се регистрирам. Изписва ми, че играта е приключила на 16 юли, т.е. вчера. Карък ли бе, да го опишеш.  ooooh!Защо са направили тази промяна? Вие знаете ли за нея?

# 721
Къде пък ги виждате Mysparx от днес?

# 722
  • Русе
Преди малко купих наденица Житница, за да се включа в играта. Имам два кода за регистриране. На етикета пише, че промоцията е до 23 юли, ноооо - дръвце. Не ми позволява да се регистрирам. Изписва ми, че играта е приключила на 16 юли, т.е. вчера. Карък ли бе, да го опишеш.  ooooh!Защо са направили тази промяна? Вие знаете ли за нея?
И аз преди седмицаразбрах от старницата им във Фейса, постах го тук, но не знам защо е станало така..

# 723
Ето ги печелившите за тениски в Спаркс - https://mysparx.bg/home Май не мога да дам линк точно към списъка...При всички положения - всеки, който печели ще получи лично съобщение на сайта - горе при името се вижда номер с всички непрочетени съобщения.

Да, Житница според мен са некоректни - аз трудно намирах етикети и не успях да се включа за голямата награда. Писах им във фейса, някакъв дървен философ започна да ми отговаря и го блокирах. Имам чувството, че работи за тях, защото всеки път си публикува мнението малко преди това на администратора на страницата.

# 724
Имената Тениска 10-16.07 явно са Laughing

няма ме. догодина пак Laughing

# 725
  • София
В спаркса продължавам да не мога да купя билет. Някой друг със същия проблем и в сайта изобщо не намерих къде да им пиша, някой да помогне, ако има такова?

Горе вдясно - Помощ, после най-отдолу - Пиши ни.

# 726
Пак ме няма в Житница, гледам че има спечелени награди без имена от първата седмица,дали имаме шанс да теглят нови?

# 727
  • Под Слънцето
В спаркса продължавам да не мога да купя билет. Някой друг със същия проблем и в сайта изобщо не намерих къде да им пиша, някой да помогне, ако има такова?

Помага да им мрънкаш във ФБ.. На мен лично ми отговориха след около 2 часа като ми поискаха мейла и номера, с които съм регната. Казаха малко след това, че са погледнали профила ми и / не зная какво са пипнали/ , но ме помолиха да опитам дали сега ще имам проблем. Стана по този начин.

# 728
Имам известие че печеля тениска. С два билета бях. Защо при известията не ми изписва закупени билети за промо код за Озон, а ги има при закупени билети?

# 729
  • Под Слънцето
Имам известие че печеля тениска. С два билета бях. Защо при известията не ми изписва закупени билети за промо код за Озон, а ги има при закупени билети?

И на мен не ми изписва за ваучерите на Озон. Сигурно са маловажни за сметка на големите награди Wink

# 730
Пак ме няма в Житница, гледам че има спечелени награди без имена от първата седмица,дали имаме шанс да теглят нови?
При мен още не са излезли всички печеливши така че има шанс, но дъс сигурност няма да имам маса

# 731
  • при късмета
yovanka, мерси, намерих го!
TopsyG, ще ми метнеш ли ФБ страницата, защото при опит да намеря на кока кола ми излизат доста резултати.
Ще им пиша на двете места да видим къде ще реагират по-бързо

# 732
  • Под Слънцето
yovanka, мерси, намерих го!
TopsyG, ще ми метнеш ли ФБ страницата, защото при опит да намеря на кока кола ми излизат доста резултати.
Ще им пиша на двете места да видим къде ще реагират по-бързо

пратих ти скрийншотче

# 733
И аз с тениска от Mysparx:grinning:

# 734
Получих си колонката от ментина от последната седмица. Вече нищо не чакам

Общи условия

Активация на акаунт