Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 64 - ЮЛИ 2017

• 111 891
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 705
Тая страница на вестника я защипах с телбод
Joy Joy Joy

Билети за концерт на Георги Христов си спечелих аз.
Иначе сладки се спрях да взимам за игри, че и без това съм нараснала много  Laughing

# 706

Тая страница на вестника я защипах с телбод, че да не ме разсейва. Все още не съм участвала в играта на Милка, а ми се иска, но реших да се самонакажа.  Crossing Arms
Аз пък вече 2 игри не печеля нищо от тях и толкова ме е яд и се "хванах", че даже и когато шоколадите са на промоция пак не купувам, а много ги обичам. Така, че всяко зло - за добро и без това още не съм смъкнала кг., които качих по Великден.

# 707
  • Сандански

Иначе сладки се спрях да взимам за игри, че и без това съм нараснала много  Laughing
Аз като започнах с игрите със сладко и аз качих иначе свалих 12 кг. ама тез вафли 😂😂😂

# 708
А аз участвам активно в тази игра и по принцип у нас ядем сладко, обаче късметът ми в игрите на Милка (а и на и Престиж) е доста малък... Веднъж един пуф съм печелила и толкова, а обикновено имат страшно много награди...Мрън, мрън, мрън....

Дано помогне))

# 709
  • София
Нямаше ме известно време, но успях да ви изчета.  Laughing

Регистрирах около 20 кода в Н.Л. и нищо, но поне случайно разбрах, че сред тях съм имала два печеливши, всеки по 3 лв.  Grinning

2 пъти тегля карта в ДМ и нищо.

За My sparx ще събера за още един билет, вече не знам за къде да се пробвам, най-много исках за Осло.  Crossing Arms

Утре чакам куинс и житница. Брат ми между другото е спечелил грил миналата седмица от тях.

Купих и аквафреш днес, ще регистрирам утре.  Simple Smile

# 710
Майка ми ми донесе един непечеливш билет - спечелих 5лв за онлайн игри и с 2-3 залагания запълних едва 16%...

# 711
Някой назад беше писал, че си е получил наградата от ментина от последната седмица, някой друг получил ли я е? Сякаш мина доста време

# 712
На 3-ти юли спечелих хамак от Житница, който още същия ден потвърдих. Седмица по-късно на 10-ти юли го получих. Като го погледнах въобще не ви вдъхваше доверие, но го пробвахме в събота. Ейййй, няма такова удобство - да му се ненадяваш. Детето полудя от кеф  Laughing.
И аз чакам от началото на играта на Милка едно одеяло  Laughing /радвам се, че не са шоколади/.

# 713
Мрън, мрън - от Милка нищо...
Чудя се дали да участвам за Активия наградите, уж сте писали, че шанс има голям за награда  newsm78
От никъде - нищо тц тц

# 714
Мрънкането помага - вчера вечерта спечелих пуф от Милка Simple Smile Още нямам легло, затова продължавам да участвам.

# 715
  • Варна
Честито, Петя! В колко часа го спечели?

# 716
Не знам точно, но беше няколко минути след 10. Simple Smile

# 717
Днес mysparx теглят нали?

# 718
Да, вече са излезли. Участвах за тениска, но ме няма. Не се и надявах много - само с 2 капачки...

# 719
  • при късмета
В спаркса продължавам да не мога да купя билет. Някой друг със същия проблем и в сайта изобщо не намерих къде да им пиша, някой да помогне, ако има такова?

Общи условия

Активация на акаунт