Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци - 64 - ЮЛИ 2017

• 111 097
  • 1 327
  •   1
Отговори
# 1 080
Ивайло, пуфа ти кога е спечелен ?
20.05 Simple Smile срока мина и той дойде.

А моят май беше от предната седмица (събота или неделя) - дано да го донесат чак като се върна от морето, че иначе куриерите ще се сърдят, че им заема място...

# 1 081
  • на североизток от Рая
Таня, бъди жива и здрава, мила!  Heart Eyes Ако знаеш какво се случи. След като прочетох какво си писала, в мен се появи едно съмнение, че може пък да съм спечелила нещо от Бонибон и да не знам. Защото наистина, при две въвеждания на кодове не ми изписа нищо, а ми пусна нов код за сигурност. Явно точно тогава съм спечелила. Сега се поизмъчих малко, но сред многото тел. номера се намерих, намерих и печелившите си кодове и Урааааа - печеля и крачкомер, и спортна бутилка. newsm68 newsm44 Има един тел. номер с моите цифри започва, но не намирам такъв код, а пък имам изгубена една опаковка. Яд ме е малко, защото с него се печели Олипс. Но пък съм толкова щастлива, че печеля другите две награди. Знаете колко опявах, че нищо не ми се пада. Имам още един невъведен код, мисля след малко да го въведа, че да не забравя и да изтърва срока на играта.

Колко нелепо е това, да не разбереш, че си спечелил, нито те информира някой, нищо. Добре, че я има тази тема.

Таня, приеми сиииилна прегръдка!  Hug Hug Hug

Обадих се на посочения номер, печеля три награди, значи и Олипс имам. Ще видим дали ще намеря опаковката, или ще дам друга, която пак започва с еднакви знаци като печелившата. Наградата си е моя така или иначе. Кой разнася наградите на Бонибон?

Последна редакция: вт, 25 юли 2017, 16:32 от Neli M*

# 1 082
Таня, бъди жива и здрава, мила!  Heart Eyes Ако знаеш какво се случи. След като прочетох какво си писала, в мен се появи едно съмнение, че може пък да съм спечелила нещо от Бонибон и да не знам. Защото наистина, при две въвеждания на кодове не ми изписа нищо, а ми пусна нов код за сигурност. Явно точно тогава съм спечелила. Сега се поизмъчих малко, но сред многото тел. номера се намерих, намерих и печелившите си кодове и Урааааа - печеля и крачкомер, и спортна бутилка. newsm68 newsm44 Има един тел. номер с моите цифри започва, но не намирам такъв код, а пък имам изгубена една опаковка. Яд ме е малко, защото с него се печели Олипс. Но пък съм толкова щастлива, че печеля другите две награди. Знаете колко опявах, че нищо не ми се пада. Имам още един невъведен код, мисля след малко да го въведа, че да не забравя и да изтърва срока на играта.

Колко нелепо е това, да не разбереш, че си спечелил, нито те информира някой, нищо. Добре, че я има тази тема.

Таня, приеми сиииилна прегръдка!  Hug Hug Hug

Обадих се на посочения номер, печеля три награди, значи и Олипс имам. Ще видим дали ще намеря опаковката, или ще дам друга, която пак започва с еднакви знаци като печелившата. Наградата си е моя така или иначе. Кой разнася наградите на Бонибон?
Лео ги разнася. Обикновено сравняват последните три цифри зависи от куриера. Ако имаш друг код играй с друг телефон.

# 1 083
Какво е да си истиски игроманиак -виждам във фактурата,която осчетоводявам бисквити Милка и ми блясват очичките дали участват в играта.. Mr. Green
Баща ми спечелил от игра 6 дневна почивка на Созопол ,която ми подарява .Толкова много ми се ходеше
някъде,а последните две седмици мъжът ми има ужасни проблеми с кръста и не се знае до тогава дали ще
може да пътува.Даже и не мога да се зарадвам на наградата  Rolling Eyes

# 1 084
Искаха ми да попълня протокол с адреса и номера ми дали няма да има декларация за деклариране на пуф?

Мисля, че не.
И аз попълних декларация, но за одеяло.
И аз мисля ,че не иначе биха ни взели данни по лична карта.На Спаркса беше така.

# 1 085
  • при късмета
Аз си мисля, че ако ще се плаща данък за награда, би трябвало да се искат данните за бележката още със заявяването на наградата, съответно и да те уведомят за това.
Декларацията, която искат от кока кола да се върне с данни, няма нищо общо с данъците, не знам защо го правят. И декларацията не е документ, с който можеш да си декларираш награда.

До тук имам да плащам данък за 2 награди, и в двата случая си предупредиха по надлежния ред и ми искаха данните за бележката. От София мел м/у другото ни вест, ни кост от бележката, за Зева дойде

# 1 086
София Мел ми писаха, че ще изпратят бележка до края на годината.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 087
  • Русе
Какво е да си истиски игроманиак -виждам във фактурата,която осчетоводявам бисквити Милка и ми блясват очичките дали участват в играта.. Mr. Green
Баща ми спечелил от игра 6 дневна почивка на Созопол ,която ми подарява .Толкова много ми се ходеше
някъде,а последните две седмици мъжът ми има ужасни проблеми с кръста и не се знае до тогава дали ще
може да пътува.Даже и не мога да се зарадвам на наградата  Rolling Eyes

Това да не е от бградио? Слушах , когато теглиха наградата:smile:

# 1 088
Да ,спечелилата се отказала и баща ми бил резервата.

# 1 089
  • при късмета
    София Мел ми писаха, че ще изпратят бележка до края на годината.Stuck Out Tongue Winking Eye
    И на мен така казаха, ама това е несериозно. За 3 месеца от края на играта да ги бяха изготвили.

Не чакам нищо вече, време е за нови награди Flowers Four Leaf Clover

# 1 090
    Барбекюто от Житница най-после стигна до мен.
    Бих го разменила за хамак или бабълбет. Имаме по-голямо преносимо барбекю
    Може ли снимка на барбекюто.

# 1 091
    • Телиш/Плевен
    Нели, честито, много се радвам, че спечели желаните награди! Hug
    И аз благодаря на Танчето от името на сестра ми, която също е спечелила награди от Бонибон, но не е разбрала навреме. Hug

# 1 092
    • Под Слънцето
    Много награди днес Simple Smile Айде честито!

Ся.. аз имам  лек проблем.  Може ли някой, спечелил камера от последните на кока  кола да  удари едно рамо ? Плийззз Simple Smile Теглих  посочената програма, настройвах, ама все нещо не ми аресва какви  ги снима . Неква нервна  женка от фирмата вносител днес , ми тръшна телефона като разбра, че не съм я купила от тях , а е спечелена ...

Те ей таз е камерата : https://www.ioncomputers.bg/product/7862/360-gradusova-ekshan-ka … -pano360-pro.html

# 1 093
    хехе обслужване в БГ - наслада.

# 1 094
    Донесоха ми шоколадите от Милка и водата от Активия. Нищо не чакам вече.

Общи условия

Активация на акаунт