Математически турнири - 46

• 104 590
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
дидева сигурно ли е , че тази година няма да има промяна
че както обичат да променят регламентите всяка година  ooooh!
Не съм Дидева, но ще отговоря. Няма как да има промяна във възможните състезания. Регламентирано е в Наредба 10, която е в сила от миналата година. На какво основание ще я променят и ако има такива идеи, то трябва да има обсъждане. Такова няма.

# 466
  • София
Към мамите от София, знаете ли в колко часа започва Черноризец Храбър утре? Търсих информация на сайта на 125-то но няма  Praynig

# 467
От 11 до 12.30 е ЧХ.‎
iztok-smb.com

# 468
  • София
Благодаря  bouquet

# 469
  • София
На мен ми казаха, че след 10.30 ще пускат децата. Очаквам голяма лудница, предвид бройката на записаните деца.

# 470
На сайта на ОУ Братя Миладинови Бургас няма информация за СМТ. Или може би е още рано?

# 471
Най-добре да звъннете и да питате в училището.
На обявлението за СМТ прочетох "информативното" съобщение, че организацията ще е, както миналата година.
СМТ се провежда там обикновено, та затова реших, че пак ще е така.
Не чакайте само на сайта на училището. Например за ХП се появи чак разпределението по стаи на участниците, но обявление за състезанието нямаше.

# 472
Благодаря! Наистина ще се обадя да попитам!

# 473
Някой има ли бланката за отговори на СМТ? Интересува ме как изглежда полето за отговор на 13та задача за 2ри клас.

# 474
  • гр.Варна
Ще чакаме отзиви за ЧХ!
И във Варна се провежда в момента Simple Smile
Моля,споделете какво са казали Вашите деца за задачите! Нашият синковец(4клас) отиде сам,тъй като съм на работа и не изпада в обяснителен режим.Когато го водя,питам някои други познати деца как са задачите,но сега няма да имам този шанс Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 ное 2017, 11:50 от alaskan summer

# 475
  • София
Задачите им ги дават на децата след състезаниетоq така че ще можеш сама да прецениш как са Simple Smile

# 476
  • гр.Варна
Крис каза,че ги е хвърлил Simple Smile

# 477
  • София
Някой ако се "жертва" да извади верните отговори за втори клас, моля да ми ги изпрати Simple Smile

# 478
  • София
Има публикувани отговори: http://www.math.bas.bg/ch/

# 479
  • Русе
Ето ги отговорите
http://www.math.bas.bg/ch/index.php

Общи условия

Активация на акаунт