Математически турнири - 46

• 104 547
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Отговорите ги има вече в сайта на турнира за всички класове

# 481
  • София
Благодаря!

# 482
Моят син 4 клас каза , че решил 18 и две налучкал  Shocked въпреки , че сто пъти му повтарях че дават точки  за непопълнен отговор
Объркал се, мислел че е на МБГ  ooooh!
И аз очаквам това дете да се стегне и концентрира-мисия невъзможна
а дали някой има условията,защото ние нямаме такива

Последна редакция: ср, 01 ное 2017, 14:11 от The Invisible

# 483
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и нашият е прелетял над задачите Simple Smile
108 точки, ако не е объркал пренасянето, че вече и аз не знам какво да очаквам Simple Smile
бързал бил, че да си поиграят с едно от децата Simple Smile

# 484
st. Dobri поздравления
108 е супер резултат
ние до 90 да докараме, ама няма откъде ,защото по 3 точки на задача нямаме

# 485
Последните два поста отново поставят въпроса да се работи върху кондиционното състояние на децата наравно с това да могат да решават задачи. Обезмисля се целия огромен труд, ако децата нямат нужната психологическа и концентрационна подготовка. Нека да говорим и за това. Споделяйте!

# 486
  • гр.Варна
Крис не е изхвърлил задачите.
Проверихме ги тайно от него с дядо му,при когото е чантата с листите.Очакваме 96т,което e много добре катастрофалният резултат от МБГ-8т!И аз да подчертая, стига да ги е прехвърлил правилно Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 ное 2017, 14:58 от alaskan summer

# 487
Знам че, ще се появят задачите в един момент, но за по-любопитните, които не са били на състезанието, бихте ли споделили задачите. Аз се интересувам от 5-6 клас темата.

# 488
Последните два поста отново поставят въпроса да се работи върху кондиционното състояние на децата наравно с това да могат да решават задачи. Обезмисля се целия огромен труд, ако децата нямат нужната психологическа и концентрационна подготовка. Нека да говорим и за това. Споделяйте!
ако ми кажете как ще съм благодарна
приемам съвети всякакви
три години се боря с това
направила съм му етикет с точки
1. прочети внимателно
2. направи чертеж и т.н.
ама забравих да напиша-виж на кое състезание си   Joy

# 489
Моята излезе половин час по-рано. Задачите били много лесни и попълнила всичко. Накрая от толкова уж лесни задачи, 4 сбъркани. Не съм доволна, защото по спомени в трети клас на листа, който донесе от състезанието, го беше докарала до 108т, но беше пренесла две грешно.

# 490
аз държа да се забавлява, независимо дали става дума за състезание по математика или за уроците по пеене/актьорско майсторство или друго Simple Smile
иначе не си правим забележки за точки и класиране, а за старание и внимание.
на първа задача не видял, че има втори ред отговори Simple Smile
ще се наложи да си говорим

# 491
Може ли някой да сподели как и къде е официалното обобщено класиране за мин.г.? И за кои класове и над колко т. Е била поканата за мат.лагер?

Задачите, за които питат няколко човека, може да ги намерите на www.math.bas.bg/ch

# 492
Ами аз точно за старание и внимание говоря, ако не става ясно. Погледнах сбърканите задачи и поне две са й по възможностите, но кой да бърза.
Етаниел е права за кондицията на децата. Нас Хелоуин много ни бърка, тъй като винаги има парти с няколко деца вкъщи и емоциите още държат до следващия ден  Joy

# 493
дъждец, постът ми беше отговор на
"...Обезмисля се целия огромен труд, ако децата нямат нужната психологическа и концентрационна подготовка. Нека да говорим и за това. Споделяйте!..."
споделих Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 494
На дъщеря ми не са й дали задачите. В Химическия ф-т на СУ беше.

Общи условия

Активация на акаунт