Математически турнири - 46

• 104 496
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • ВАРНА
Отговорът на задача 15 за втори клас (с мечките и лисиците) е 4.

# 526
Да, друго е. Даже линка съм именувала " Паисий Хилендарски".

# 527
  • София
Да, друго е. Даже линка съм именувала " Паисий Хилендарски".
Аз пък си помислих, че делата са се явили в училище с такова име.

# 528
Но дори аз да съм била неточна, най-отгоре на всяка страница във файла пише: " ПРЕДВАРИТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ НА УЧАСТНИЦИТЕ В МТ "Паисий Хилендарски" 1 ноември 2017".

# 529
  • София
Не си неточна, объркали сме се.

# 530
http://www.itlearning-bg.com/index.php?section=ADST&aud=36&pic=3
Тук трябва да са резултатите от Бургас, но не мога да отворя таблиците на цял екран. Възможно е проблемът да е при мен.
Редактирам се. Успях да измамя сайта, но трябва да пусна линковете по отделни класове.
Втори клас

Трети клас

Четвърти клас

Пети клас

Шести клас

Седми клас

Осми клас

9-12. клас

Последна редакция: ср, 01 ное 2017, 22:33 от Анонимен

# 531
  • София
Браво, аз не успях да го преборя Simple Smile

# 532
Очаквам 108 точки за 4 клас, но съм разочарована. Не е решила задачите с разместените цифри. Изобщо не е разбрала условието, другата е с техническа грешка, а четвъртата, с измислените действия - и аз не зная защо е такъв отговора. Аз мислех, че е 0. Все пак гледах задачите по светофарите Wink

# 533
Синът ми е забравил да маркира ,дали желае да се публикува резултата-не е заградил нито ДА нито НЕ
Дали ще му го публикуват
Също е поправял и на бланката-каза ли му,че може Confused

# 534
Здравейте! Може ли да ми изпратите задачите от математически турнир "Черноризец Храбър" за втори и трети-четвърти клас на лични?
www.george.gig@abv.bg

# 535
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Синът ми е забравил да маркира ,дали желае да се публикува резултата-не е заградил нито ДА нито НЕ
Дали ще му го публикуват
Също е поправял и на бланката-каза ли му,че може Confused

мисля, че имаше съобщение, който не иска да се публикува резултата да донесе попълнена декларация от родител, т.е. би трябвал;о да го публикуват.
за другото не знам.

# 536
3-ти турнир по природни науки и лингвистика Джоузеф Уолстънхолм
25.11 - София.
Запишете се за участие онлайн
http://alekdimitrov.com/comment.asp?NID=613

# 537
  • Пловдив
Здравейте! Може ли да ми изпратите задачите от математически турнир "Черноризец Храбър" за втори и трети-четвърти клас на лични?
www.george.gig@abv.bg
Не разбирам, тайна ли са тези задачи? Може ли някой да каже къде можем да ги намерим? Или да ги постне тук?
Защо са публикувани само отговори? Какво да правим с тях, като нямаме задачи? Thinking

# 538
И на мен ми се ще да видя задачите на 2ри клас.
Проблемът май е, че на повечето места са дали на децата задачите на излизане и се предполага, че децата ги имат. Но както обикновено, на различните места е било различно положението.

# 539
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Най-вероятно ще пуснат задачите, както са ги пускали и преди, просто трябва време.
Simple Smile все пак и те са ваканция, имат право да си починат тези "безкрайно много" ваканционни дни Simple Smile
тук публикуваха някои от задачите Simple Smile http://forum.alekdimitrov.com/index.php/topic,60429.0.html

Общи условия

Активация на акаунт