Варицела - 5 част

• 123 497
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 705
Нямам проблем с егото си да оставя последната дума да не е моя Wink Всеки се простира според възможностите си да извлече максимума от информацията, която му се предоставя. И да я пресее, разбира се....

# 706
Въпреки тестовете които направих на 4тия ден откакто синът ми се разболява, от неделя цъфнах и аз  
Положението е трагично, нямам празно място без пъпка.
Абсолютно навсякъде са.

Та, не знам доколко може да се вярва на тези тестове вече.
А, на моя въпрос, удобно ли ти е да отговориш? Wink

# 707
Ето го теста ми

# 708
Е, за кви антитела и "въпреки" говорим тогава? Grinning

# 709
На това изследване се вижда, че няма антитела( IgG трябва да са положителни). Явно сте от малкото възрастни, които не са карали варицела като деца. IgM показват активна инфекция, IgG- прекарана инфекция. Варицелата има доста дълъг инкубационен период.

Последна редакция: чт, 23 фев 2023, 15:08 от BettyBoop

# 710

Говоря за това че няма наличие на активна инфекция.
Ясно е че няма антитела, защото не съм я карала.

И на вас ако ви е смешно, на мен не ми е никак.

# 711
Възможно е тестът да не хване вируса преди да се е проявил. Вие сте била контактна на детето си, не болна. Ще мине, не се шашкайте.

# 712
Когато човек вече се разболее не мисля, че има каквото и да било смисъл да се тества.
Както и да е, нека останалите се посмеят на воля.

# 713
Има, и то голям смисъл - затова се правят и грип и ковид тестове - да се знае какъв точно е вирусът и съответно какво да бъде лечението. Реагирате остро, вероятно се дължи на здравословното Ви състояние в момента, никой не Ви се подиграва - от постовете Ви се разбира, че сте търсила наличие на антитела срещу варицела в изследването, а не друго.

# 714

Говоря за това че няма наличие на активна инфекция.
Ясно е че няма антитела, защото не съм я карала.

И на вас ако ви е смешно, на мен не ми е никак.

Е, как на 4 ден от контакт очакваш да имаш ИгМ антитела? Не ми е смешно, просто ми е чудно.

# 715
Никъде не съм говорила за това да имам антитела. Написах само, че съм правила тест 
Очевидно се вижда, че съм направила и за антитела и за наличието на вирус в момента

# 716
Очевидно, не знаеш какви тестове си си пускала, защото и двата теста са за антитела.

# 717
Кога точно са правени тестовете,защото за антитела след прекарана варицела е рано, а за изкарана такава е късно защото в момента я карате.🙄
Бързо оздравяване 🍀

# 718
Очевидно, не знаеш какви тестове си си пускала, защото и двата теста са за антитела.

Много добре знам какви тестове съм правила. Както и какво показват.
Не виждам на теб какъв ти е проблемът с това, че продължаваш да го коментираш.

# 719
  • София
Кара се по-леко ако започнете прием на Ацикловир още с избиването на първата пъпка. Аз също хванах варицела две седмици след детето, но мина с двайсетина пъпки на кръст, някои дори не успяха да се доразвият в мехурчета. Никакви белези не останаха.

Общи условия

Активация на акаунт