Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 171
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 150
Затова винаги взимам от по-задните опаковки и ги оглеждам доста. В ДМ продават едни отваряни червила и сенки на една четвърт от цената им (понякога и с по-големи отстъпки; би трябвало да са неща от стари колекции, но реално са съсипани продукти - някои не стават и за боклука, а камо ли да искат пари за тях). Понякога и там има попаднало нещо хубаво и новичко - веднъж разглеждах за нещо такова и касиерката ме попита какво търся. Казах й, че искам евентуално да си намеря червило от един определен цвят, само че да не е отваряно. А тя каза - "И какво ако е отваряно, това е нормално?!" )))

# 151
Аз бях най-шокирана когато в метро една жена до мен отвори крем за лице, намаза се и го остави. И най-лошото е, че после може да го купи някой разсеян като мен. Навсякъде се краде, така че внимавайте, момичета.
От Метро една позната си беше взела боя за коса, но вътре липсваше или окислителя, или боята, не помня вече.

# 152
Като за готови блатове май стават, но понеже и аз винаги си правя,  и не ги одобрих. Купих веднъж и няма да повторя.

# 153
Отзивите за хартията за печене ми идват тъкмо навреме - моята на друга марка е на свършване, ще заредя от лидлската. Фолиото за свежо съхранение аз не го харесвам - не залепва изобщо за някои съдове, а най-често така го ползвам.

Давам отзив за сладоледа от американската с вкус на ягодов чийзкейк - много се хареса у дома, ще заредя още да има. Взех и от похваления с бисквитите, него ще пробваме утре. Въобще напоследък съм унищожител на лидлски сладоледи.. Мисля да скрия кантара за известно време, че все ми разваля апетита Grinning

# 154
Чудя се на миксера newsm78 Имам няколко неща на Силвер Крес,та си мисля ,че и миксера трябва да е хубав....Някой да го има?

# 155
като купувам боя за коса винаги гледам дали номера на боята вътре отговаря на номера на опаковката. Някъде бях чела, че има деца, които ей така за майтапа разменят цветовете и ако си руса, а грабнеш по грешка черна боя ще стане олеле майко!
Веднъж си бях купила спирала от ДМ и беше като празна, явно отваряна, изветряла или ползвана. Повече не повторих с козметика от там, а и вече като купувам гледам да е запечатана.

# 156
  • Пловдив
като купувам боя за коса винаги гледам дали номера на боята вътре отговаря на номера на опаковката. Някъде бях чела, че има деца, които ей така за майтапа разменят цветовете и ако си руса, а грабнеш по грешка черна боя ще стане олеле майко!
Веднъж си бях купила спирала от ДМ и беше като празна, явно отваряна, изветряла или ползвана. Повече не повторих с козметика от там, а и вече като купувам гледам да е запечатана.
Аз бих препоръчала да проверявате когато купувате всичко,което може да се отваря,веднага давам пример:купуваш някаква скъпа боя а вътре се оказва най евтината,купуваш паста за зъби лакалут а вътре поморин,това са само 2 примера а мога да дам хиляди,затова когато минавате през каси касиерките бяха задължени да отварят всичко което можеше да се отваря именно защото бяха зачестили всякакви такива злоупотреби.Ние като клиенти трябва да бъдем внимателни за да не оставаме разочаровани от покупките си,защото персонала няма вина за недобросъвестните си клиенти и не всичко може да се хване от тях.

# 157
  • shumen
Аз днеска взех доста неща от Лидл и на касата оставих 30 лева.

# 158
Пак добре 30 лв. Аз оставих към 70 лв. - купих разни кленови сиропи, сладоледи, чийзкейкове - абе, всичко, което беше споменато, че и това, което не беше. Simple Smile

# 159
  • shumen
Аз сладолед не взех нарочно,че детето е болно.

# 160
Да се отчета и аз за уреда  Mr. Green След много умуване, реших да го взема, защото беше едничък вчера, седеше си той милият и ме чакаше там сам-самичък! Направо жал да ти стане Grinning
Картофите станаха много по-добре, отколкото в другата тъпотия, която имам. Минусът е, че стават много бавно - 25 минути отне. Ако ги плесна в тиган, е под десет. Сложих обаче наденички (пак от Лидл тънките) и станаха супер, за осем минути. Във фурната или на плоча ми отнема около двайсетина. Та в общи линии, доволен кот. Днес поне няма да го връщам, довечера ще мъча едни котлети, да видим  Joy

# 161
Поздравче за всички жени в темата/които ще ме разберат Laughing/, с уговорката, че аз САМА влизам САМО за ....
Скрит текст:
и всеки път се прибирам така /дано не чете някоя комшийка, че гледайки снимката веднага ще ме разпознае  Whistling Whistling/

# 162
 Hug
Лидл е най-близкият ми магазин.  За хляб, мляко, нещо забравено дребно там отивам. И как се връщам - добре, че ми е близко.   

# 163
  • Някъде там
Здравейте. Имам малко странен въпрос. Дали в френския лидл ще  има червен пипер.Ако има някой живеещ там да ме ориентира? Мм не можели да се намерят никъде червен пипер и за това питам тук.

# 164
  • Бургас
cristi, кои са тези наденички и дупчи ли ги или направо така ги сложи, мазнина сложи ли им или те си пуснаха, защото аз на картофките слагам по малко

Общи условия

Активация на акаунт