Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 107
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 135
  • на Мелмак
Да, кафето от дървените бъчвички е страхотно.

# 136
  • Пловдив
Привет!
Аз да ви кажа снощи на какво се натъкнах...снощи до един от палетите с намалени мъжки сандали...видях изоставени мъжки чехли...такива от левчето Shocked ей,тъй сабути там и 100% са обути сандали и някой тихичко се е измъкнал от магазина...
Нищо ново под слънцето това в големите вериги е нещо обичайно, казвам го като бивш  дългогодишен служител на голяма верига

# 137
Като не си намерила събути гащи ...пак добре викам  Joy

# 138
Това оставаше. Joy Joy

Взех кленов сироп, утре ще правя палачинки. Laughing

# 139
Че що...новите им гащи са много хубави..

# 140
  • Пловдив
Айде сега...
споделих само колко безочлив народ има!

# 141
За съжаление такива ги има много.
Като студентка работех известно време в Кауфланд, нагледах се на големи чудесии. Laughing

# 142
Нищо не може да ме изненада ...вече.

# 143
  • Пловдив
Нищо не може да ме изненада ...вече.
За съжаление такива ги има много.
Като студентка работех известно време в Кауфланд, нагледах се на големи чудесии. Laughing
Точно, до преди да започне работа човек в такъв тип магазини като лидъл и кауфланд а навярно и в други, и на ум няма да му дойде колко са изобретателни в кражбите и шмекеруването някой хора и това не го правят от бедност,нагледала съм се на такива чудеса които и до ден днешен някой не ми ги побира акъла,но факт и да тита и гащи са намирали колегите колкото и невероятно да звучи за някой

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 17:03 от samantinia

# 144
И от мен един плюс за кафявата захар.  Peace
Както и за хартията за печене и за фолиото за свежо съхранение (наложи се ваднъж да купя фолио за свежо съхранение от друг магазин и няма такъв ужас  ooooh! , не се развива равномерно).  Peace

# 145
  • София
Момичета, хубави ли са блатовете за торта от Лидл? Благодаря предварително!

# 146
  • Перник
О, да, и фолиото е хубаво, и пластмасовите чинийки и вилички, и пликовете, и гъбите за съдове, дето са по 10 в опаковка (обичам да си ги сменям често)...и май това съм купувала от този сектор.

Блатове за торта не купувам - правя си ги, така че не мога да дам мнение за готовите.  Peace

# 147
  • София
Момичета, хубави ли са блатовете за торта от Лидл? Благодаря предварително!

Хубави са, ползвала съм и двата вида.

# 148
Аз пък в Лидл не съм виждала много крадени или наядени неща, може би защото магазинът е по-малък и някак по-открит. Само дето дрехите понякога изглеждат ужасно разбъркани, а и някои от нещата в кошниците (с намаления) може да са с дефекти. Веднъж си намерих насред пътеката между стоките перо (метално, за писане) от калиграфския комплект и то през седмица, когато той не се предлагаше, но предполагам, че просто някой от служителите е бил невнимателен.
Затова пък в Кауфланд е потресаващо (там е значително по-скришно) - предполагам, че има хора, които ходят, за да се наядат на място и не им пука ако ги хванат (а и какво ли ще им направят) ))

# 149
Аз бях най-шокирана когато в метро една жена до мен отвори крем за лице, намаза се и го остави. И най-лошото е, че после може да го купи някой разсеян като мен. Навсякъде се краде, така че внимавайте, момичета.

Общи условия

Активация на акаунт