Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 090
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря, за мнението за кафявата захар. bouquet

# 121
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=1103

Тези пилешки филенца хубави ли са? И могат ли да се приготвят на фурна или са готови?

Не видях да са коментирани, та затова пак да попитам  Peace

Биват за от време на време - за деца, за гости. Правя ги във фурна, в лидълска тавичка на дупки, покрита с хартия. Предварително ги овалвам в яйце и стават като правени в уреда за 160 лв.  Party

# 122
  • have faith and be patient ..
Използвай хартия за печене, почти за всичко я използвам.
На месото и аз не слагам мазнина. Peace

аз слагам чпо малко мазнина , колкото да са оваляни  , но също вече на всичко което пека на фурна задължително слагам от хартията .. каквато и не залепваща повърхност да е пак - почистването е много по-лесно , а и наистина абсолютно нищо не ти залепва Simple Smile))

# 123
Благодаря за съветите - трябва и аз да започна да използвам такава хартия. Simple Smile До сега съм ползвала само за сладкиши.

# 124
Използвай хартия за печене, почти за всичко я използвам.
На месото и аз не слагам мазнина. Peace

аз слагам чпо малко мазнина , колкото да са оваляни  , но също вече на всичко което пека на фурна задължително слагам от хартията .. каквато и не залепваща повърхност да е пак - почистването е много по-лесно , а и наистина абсолютно нищо не ти залепва Simple Smile))

Ама от оная лидълската Артия, нЪл ? Joy

# 125
Да. Joy

Между другото съм доволна от хартията, нищо не залепва, работи се лесно с нея и не загаря като други марки, ако пека на по-високи градуси.

# 126
  • Пловдив
Аз също съм доволна от хартията им за печене ползвам е почти за всичко.Вчера вечерта реших да отида до магазина за някой дребни неща и картофките и сладоледа от промоцията липстваха,викам си нормално е все пак 2 часа преди да затворят да липстват промоционални артикули,но преди малко пак бях за дребни неща купих си сладолед ,но картофите отново липстваха не че немога да си купя от другаде,но не ми се обикаляше а Лидъл ми е на 3 мин от входа.

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 12:19 от samantinia

# 127
Изкупени са....заради фрайъра  Whistling.....компирите де Mr. Green С чували ги изнасяха направо....

# 128
Здравейте,
Уреда с горещ въздух си го купих миналата година и само след два месеца, през който беше използван максимум 10 пъти стана неизползваем. Покритието му се отлепваше и оставаше по продуктите на малки черни точици. Още преди това залепваше много. Незалепващото покритие беше не залепващо само първите 3-4 използвания. Много ме беше яд за дадените на вятъра 180 лв. За щастие от магазина ми приеха рекламацията и ми върнаха парите!
Не знам дали аз съм уцелила дефектен уред, но го имайте предвид  Simple Smile
Иначе картофките си бяха като на фурна, не бяха с вкус на пържени, тиквичките се разкашкваха и не бяха хубави, пилешките бутчета ставаха уникални, хрупкави и сочни отвътре...

# 129
  • Перник
И аз ползвам лидлската хартия за печене - и за сладкиши, и за други предполагаемо залепващи неща. Доволна съм от качеството, а и от количеството и  Simple Smile

Имаме дървеното столче от няколко години. Става за сядане, но мисля, че би се пързаляло в банята. Нашето вече е жеУезно, след като тати поседна на него и го понапука, се наложи да го поправи - сложи му метални планки и вече не може да се разглоби, но няма да мръдне сигурно 100 години  Laughing

И аз харесвам кафявата захар.

# 130

Имаме дървеното столче от няколко години. Става за сядане, но мисля, че би се пързаляло в банята. Нашето вече е жеУезно, след като тати поседна на него и го понапука, се наложи да го поправи - сложи му метални планки и вече не може да се разглоби, но няма да мръдне сигурно 100 години  Laughing

И от какъв зор, при положение, че има столчета специално за деца за баня.

# 131
  • Пловдив
Изкупени са....заради фрайъра  Whistling.....компирите де Mr. Green С чували ги изнасяха направо....
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Как не се сетих това ще е причината Laughing Laughing Laughing

# 132
  • Перник

Имаме дървеното столче от няколко години. Става за сядане, но мисля, че би се пързаляло в банята. Нашето вече е жеУезно, след като тати поседна на него и го понапука, се наложи да го поправи - сложи му метални планки и вече не може да се разглоби, но няма да мръдне сигурно 100 години  Laughing

И от какъв зор, при положение, че има столчета специално за деца за баня.

Ние не го ползваме за баня, синът ми посяда на него, докато се обува в коридора. И понеже много си го обича, беше тъжен, когато тати го счупи, не знаехме кога ще има пак, за да купим ново, та се наложи спешен ремонт.

# 133
Здравейте!
Аз открих случайно колко е добро Кафето на зърна в дървените бъчвички. Изостанало е от Делукс седмицата май. Взехме това с червения надпис - страхотно е. Малко бях предубедена, но ме опроврга.
Бирата Duff обаче не става, не ми хареса.
За банята за деца най-добре пластмасово стъпало, както и за миене на ръце и зъби. Децата растат - от около 3г. и половина го имаме, сега вече на 6 г. може да стига и чешмата спокойно да пусне. Все пак плота е дълбок 60 см.
Нашата пижама с Миньоните е ок, пасна и на размер. Тениските не съм ги гледала дали са дефектни, че имаме много вече. В другите държави гледах, че има малко по-различни цветове детски дрехи и дамски пижами, но уви.

# 134
  • Пловдив
Привет!
Аз да ви кажа снощи на какво се натъкнах...снощи до един от палетите с намалени мъжки сандали...видях изоставени мъжки чехли...такива от левчето Shocked ей,тъй сабути там и 100% са обути сандали и някой тихичко се е измъкнал от магазина...

Общи условия

Активация на акаунт