Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 073
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 105
А във фурната няма ли топъл въздух? Rolling Eyes
 hahaha

# 106
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=1103

Тези пилешки филенца хубави ли са? И могат ли да се приготвят на фурна или са готови?

Не видях да са коментирани, та затова пак да попитам  Peace

# 107
А във фурната няма ли топъл въздух? Rolling Eyes
 hahaha

А, бе, нали трябва да купуват. И ние така една седмица - оу, ау, страхотно.  Сега си седи тукмакът  гордо. Разбирам бабите , като нямали фурна, ползвали ел. тенджери. 

# 108
Абе маркетинговите трикове са много....като му турят на етикета едно "безвредно", и стоката веднагически се изкупува. Като се замислиш, картоф без мазнина с малко водичка става и във фурната  Whistling Че и цяла тава ще изпечеш. И фолио можеш да турнеш, кеф ти и без фолио с коричка...ама пуста мода Grinning

ПС...аз картофи почти не ям, но и да ядях, пак не бих си го взела това чудо Peace

Аз пък извадих кафемашината от Лидл, купувана преди 2 години. Нещо беше почнала да се запушва често цедката, та я прибрах в един найлон да я нося в Лидл за ремонт. Ама пуста за половин година не се занесе сама до там, пущината й  hahaha Та вчера моите я извадили и цвъкнали на плота, пък прибрали старото Делонги....Та сутринта то само каймак тече от нея бре  Shocked Много густо стана кайвенцето. дано не ми се запуши пак, но подозирам беше от кофти партида на кафето тогава  Rolling Eyes

# 109
Имаме такъв уред, съпругът ми го използва когато си приготвя нещо, аз съм забравила за него.
Картофите на фурна стават хубави и без вода, от години не слагам, само малко масло и подправки, даже и коричка имат, както ги обичам. Laughing

Ще ходя днес за кленов сироп и котидж.
Кафявата захар хубава ли е?

# 110
  • have faith and be patient ..
ако за някои една покупка е излишна и стои в шкафа , за други тя е незаменим помощник .. същата дискусия имаше и за парочистачката - аз я ползвам 2-3 пъти седмично , други не я вадят от шкафа .. та и с уреда - аз също щях да купувам , но се сдобих с такъв на тефал , днес ще го пробвам и ако картофките станат , мисля само там да ги правя вече  Peace

а относно пилешките филенца   , не знам как още има хора които купуват тези полуфабрикати .. ами купете си прясно месце и го панирайте , корнфлейкса се троши на ръка с хаванче за 1 минута , разбивате яйце , малко галета слагате , брашънце и е готова панировката .. после в уреда за пържене с горещ въздух и готово  Mr. Green Mr. Green

# 111
Аз мразя мазнина във всичко (става дума за добавената, не за тази, която месото само си пуска; ако се вижда ми е отвратителна - ям, когато някой друг е сготвил, но се опитвам да пробирам и като цяло не ми е много приятно). Не знам дали този уред може да готви без абсолютно никаква мазнина, но ако е така, тогава е супер Simple Smile

В четвъртък ще ходя за ленените блузки - ако ми харесат на живо, ще взема 2-3.

# 112
О, да, аз съм същата.

Изтървала съм, отново ли ще има ленени дрехи?
Отивам да направя една бърза справка. Laughing

Edit: Харесаха ми късите панталони и мъжките бермуди, рано сутринта трябва да съм се позиционирала в магазина. Grinning

# 113
Никога не добавям мазнина към месото. Печката ми идеално се справя с това. Но купувайте, купувайте. 

# 114
  • София
Както не харесвах ленените потници, така снощи ги мернах намалени с 30 % в коша. Взех бял, много се одобрих в къщи и тая сутрин забърсах и един светлосин. Жалко, че нямаше тъмносин... Ама... който много се чуди...

# 115
Никога не добавям мазнина към месото. Печката ми идеално се справя с това. Но купувайте, купувайте. 

Млади са още, за това...  Mr. Green Laughing

Ленени потници не споменах ли и аз колко имам...всичките цветове  smile3534

# 116
Моята печка не е стара, но е най-обикновена. Наскоро готвихме нещо с пилешко - тавичката уж е с покритие (и също не е стара), уж я намазах с олио (един слой, без да се разлива - т.е. само намазване) и накрая пак залепна. Явно трябва да се сипва повече, а това не ми харесва...

От блузките най-ми харесва бежовата с дантела отпред, но не знам как ще изглежда на живо.

# 117
Използвай хартия за печене, почти за всичко я използвам.
На месото и аз не слагам мазнина. Peace

# 118
Видях блузките от четвъртък-пас съм.  Не ме кефят изобще Naughty
Имам чисто ленена от миналата година, изчистена, нормална....

Пилето може да се вдигне на скаричка, да не ти залепва...

# 119
Скрит текст:
ако за някои една покупка е излишна и стои в шкафа , за други тя е незаменим помощник .. същата дискусия имаше и за парочистачката - аз я ползвам 2-3 пъти седмично , други не я вадят от шкафа .. та и с уреда - аз също щях да купувам , но се сдобих с такъв на тефал , днес ще го пробвам и ако картофките станат , мисля само там да ги правя вече  Peace

а относно пилешките филенца  , не знам как още има хора които купуват тези полуфабрикати .. ами купете си прясно месце и го панирайте , корнфлейкса се троши на ръка с хаванче за 1 минута , разбивате яйце , малко галета слагате , брашънце и е готова панировката .. после в уреда за пържене с горещ въздух и готово  Mr. Green Mr. Green

Нямам уред за пържене с горещ въздух, само фурна  Wink Ние си знаем, че домашно приготвеното е най-вкусно и полезно, но децата искат готово от магазинааа...  ooooh!
Кафявата захар е хубава и вече купувам незнам кой подред пакет, т.е. само лидълска кафява купувам откакто я открих. Peace

Общи условия

Активация на акаунт