Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 066
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 90
Взех етажерката за обувки. Доволна. Хубаво е, че може да се слагат няколко една върху друга, че може да се свира и разпъва.
Купих и къси панталонки за момче. Доста къси ми се виждат, а и моя клечо не е за тях. Взех размер 110-116. Наложих ги с други негови шорти 104-110 и си паснаха.

Да попитам и нещо- видях дървено столче за сглобяване. Искам за банята децата да стъпват върху него за да ползват мивката. Дали е стабилно? Не знам от коя седмица е за да го покажа.

Ако правилно те разбрах, аз отдавна търся такова столче и накрая намерих, но е пластмасово, гумирано, за да не се плъзга. Много е красиво, удобно и сме много доволни. Намерих го в Метро. Още е на промоция 8,39лв мисля, че беше цената, а тази седмица е на промоция и в Кауфланд, но там е 9,99. Произведено в Полша. Мисля да купя още едно за другия апартамент. Аз се пробвам да го ползвам и за себе си при ходене по голяма нужда, защото осигурява по-цялостно изпразване на дебелото черво, като алтернатива на скуати-пати, което е 30$.
В брошурата на Кауфланд е на стр 27 - детско стъпало за баня

Последна редакция: пн, 03 юли 2017, 20:42 от zenkou

# 91
Купих гофретника и току що го пробвах. Не съм доволна и утре ще го връщам. Не знам дали е от конкретния уред или просто дизайнът е такъв, но капакът се клати на пантите, а когато е затворен, не уплътнява добре уреда. Заради това може би не загрява достатъчно и изпичането на гофретите отнема доста повече време от указаното. А и след това гофретите още са бледи отвън и нямат характерния апетитен загар, макар и отвътре да са изпечени.

И аз днес исках да си купя. Отворих една кутия-имаше отчекната пластмаса на едно място, отворих втора-покритието имаше драскотина. Имам голямо желание за гофретник, но този конкретно изглежда като детска играчка. Отказах се, ще чакам двойния  Peace

# 92
  • Бургас

Да попитам и нещо- видях дървено столче за сглобяване. Искам за банята децата да стъпват върху него за да ползват мивката. Дали е стабилно? Не знам от коя седмица е за да го покажа.
Според мен не е много стабилно да се стъпва върху него, има специално такива степенки пластмасови за баня детски , по добре от тях да се вземе. Аз имам от дървените столчета две , но ги ползваме за сядане.

# 93
Взех етажерката за обувки. Доволна. Хубаво е, че може да се слагат няколко една върху друга, че може да се свира и разпъва.
Купих и къси панталонки за момче. Доста къси ми се виждат, а и моя клечо не е за тях. Взех размер 110-116. Наложих ги с други негови шорти 104-110 и си паснаха.

Ако правилно те разбрах, аз отдавна търся такова столче и накрая намерих, но е пластмасово, гумирано, за да не се плъзга. Много е красиво, удобно и сме много доволни. Намерих го в Метро. Още е на промоция 8,39лв мисля, че беше цената, а тази седмица е на промоция и в Кауфланд, но там е 9,99. Произведено в Полша. Мисля да купя още едно за другия апартамент. Аз се пробвам да го ползвам и за себе си при ходене по голяма нужда, защото осигурява по-цялостно изпразване на дебелото черво, като алтернатива на скуати-пати, което е 30$.
Имаме и двете столчета. Това от Метро е стабилно и детето го използва спокойно в банята и тоалетната. То е и за това. Лидълското е удобно за сядане, но има опасност за обръщане ако се стъпи в края (дори в упътването мисля, че пишеше да не се стъпва върху него). Peace

# 94
  • have faith and be patient ..
Сега се зачетох в първа страница и относно сметаната за разбиване, която не се харесва, понеже се търси и изображение за онагледяване - ако е тази - също мога да дам отрицателния си глас, 2 пъти реших да я пробвам и двата пъти супер провал и пари на вятъра - въобще не се разби, иначе съм я слагала във ванилово-яйчен крем (част от нея течна и част прясно мляко) и кремът става много приятен, някак по- ... ами вкусен  Crazy :

Да, тази е. Поне тази, която аз НЕ харесвам.

това по принцип е сладкарски крем , не е течна сметана .. ползвала съм и двете , но на тиган с месца и зеленчуци , преди да прочета етикета мислих ,че е развалена , за готвене стават и двете - крема се разтапя на температурата , но за разбиване не знам дали не е проблем  Peace

# 95
Момичета,тези които днес сте пазарували от американските неща,обърнали ли сте внимание на сосовете-този път има ли от 100 острова,че малчо много го харесва,а предишния път го нямаше(скоро няма да стигна в град с Лидъл,но да знам дали да врънкам ММ да ходи сам на пазар)Благодаря и успешни покупки желая!

# 96

Имаме такова пластмасово, гумирано. От Лидл го купих. Много е удобно и аз го ползвам. Обаче идва ниско за децата ако трябва да се качат на него за да си измият зъбите или ръцете.

# 97

Имаме такова пластмасово, гумирано. От Лидл го купих. Много е удобно и аз го ползвам. Обаче идва ниско за децата ако трябва да се качат на него за да си измият зъбите или ръцете.
Дървеното няма да издържи на влагата. Не е обработено добре и вкъщи стана на петна само от пипане с мокри ръце. Иначе е удобно, защото има дупка за носене в средата.

# 98
Сега ползват едно 30 годишно дървено столче, но то вече си е дало своето.
Ще ги чакам още 5-6 г. и тогава няма да имат нужда  Mr. Green

ММ купи мини мъфини 8 бр. в кутия от Американската седмица. Чудесни са.

# 99
  • shumen
Според мен няма да е стабилно.Сега в К,си има точно детско стъпало за баня.

# 100
  • Козлодуй

Имам дървеното столче - здраво е но не е за стъпване защото лесно ще се килне човек от него - аз го ползвам за вдигане на краката Simple Smile

# 101
  • Асеновград
Стъпалцето идва ниско за малко дете освен ако не вземеш от тези на две нива / виждала съм да пускат в Кауфланд/. Има едни столчета в Лидл които са пластмасови и по високи те са подходящи за баня, отдолу са със силикон против плъзгане и имат дръжка за носене.Май се водеха пластмасова табуретка http://promocii.bg/taburetka-827791

# 102
Стъпалцето идва ниско за малко дете освен ако не вземеш от тези на две нива / виждала съм да пускат в Кауфланд/. Има едни столчета в Лидл които са пластмасови и по високи те са подходящи за баня, отдолу са със силикон против плъзгане и имат дръжка за носене.Май се водеха пластмасова табуретка http://promocii.bg/taburetka-827791
bouquet Благодаря на всички.

# 103
  • have faith and be patient ..

това го имам и аз , горещо го препоръчвам !! много е удобно за качване на малката за миене на ръце и зъби  , за сядане и обуване в коридора , даже и за голям човек за сядане став а, има дръжка за носене , леко е .. абе супер съм доволна  Peace

# 104
  • Бургас
и ние вчера купихме уреда за готвене с горещ въздух, приготвихме картофки, станаха супер, доволна съм

Общи условия

Активация на акаунт