Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 043
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 75
Аз пък не споделям възторга от пижамите. Купувала съм веднъж за мене и дребен от зимните, с бархетните долнища. Разкошно, мекичко трико, обаче така се свииии, както никоя друга дреха вкъщи не ми се е свивала. Пробвах 2 пъти да я нося, само си подръпвах ръкавите, белким отпуснат малко..... и после се отказах. А бархетната материя придоби силно захабен вид само след 3-4 пранета и на детето му се сцепи на коляното. Tired
Аз и от панталоните им, тип дънки също не съм доволна, де. Те пък, уж чист памук, пък тъй зверски лепят. Thinking

# 76
  • софия
Да, зимните бархетни последните пъти са зле - горнищата се разтягат в ширина и скъсяват в дължина, а бархетното долнище бързо се къса.
Изобщо, дрехите в началото бяха доста по-качествени.

# 77
Аз утре отивам за американския сладолед с бисквитите. Е това е абсолютното савършенство за мен. Като го пуснат, винаги купувам по 4-5 кутии.
  smile3520
Може ли снимка на този сладолед? Praynig
Умирам за сладоледи Heart Eyes Heart Eyes
Разбира се, ето този е -

# 78
https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=1103

Тези пилешки филенца хубави ли са? И могат ли да се приготвят на фурна или са готови?

# 79
  • София
Сутринта купих фритюрника с горещ въздух. Преди малко направих на детето картофки за обяд и съм супер доволна! Станаха хрупкави и вкусни без никаква мазнина. Експериментирах и с две пържоли, които бях мариновала, но така и не стигнаха до скарата. За 10 минути бяха готови-крехки и с вкус точно като приготвени на тиган. Очаквах, че ще са като сварени, но няма нищо такова! Отчитам покупката като изключително успешна Simple Smile
Много благодаря за прекрасното ревю, както и на дамите преди теб  bouquet Навих се и аз.
Edit:
Купих си го. На първо ползване - доволна  Peace Докато се завъртя и сладките ми картофи станаха. Другият път ще е с повече мазнина обаче, че така ми се струват леко сухи, все пак са картофи.  Mr. Green Нямам търпение да пробвам как ще станат месото и зеленчуците, ама няма да е днес.х

Последна редакция: пн, 03 юли 2017, 19:37 от mimeime

# 80
Сега се зачетох в първа страница и относно сметаната за разбиване, която не се харесва, понеже се търси и изображение за онагледяване - ако е тази - също мога да дам отрицателния си глас, 2 пъти реших да я пробвам и двата пъти супер провал и пари на вятъра - въобще не се разби, иначе съм я слагала във ванилово-яйчен крем (част от нея течна и част прясно мляко) и кремът става много приятен, някак по- ... ами вкусен  Crazy :

# 81
  • Пловдив
Здравейте Simple Smile, да попитам за пижамите другата седмица пускани ли са? Не по принцип, а точно тези, защото имам едни пролетни или летни, не помня какви се водеха и защото взех два чифта единия остана горе-долу същия, но другия така се развлачи, че нямам думи, а съм ги взимала от една промоция, просто са различни цветове.

# 82
  • Перник
Сега се зачетох в първа страница и относно сметаната за разбиване, която не се харесва, понеже се търси и изображение за онагледяване - ако е тази - също мога да дам отрицателния си глас, 2 пъти реших да я пробвам и двата пъти супер провал и пари на вятъра - въобще не се разби, иначе съм я слагала във ванилово-яйчен крем (част от нея течна и част прясно мляко) и кремът става много приятен, някак по- ... ами вкусен  Crazy :

Да, тази е. Поне тази, която аз НЕ харесвам.

# 83
  • Бургас
Искам да споделя малко със закъснение за ленените потници, които бяха преди няколко седмици. Взех си един за проба, много ми хареса, държи хладно , свободно стои, естествена материя, въобще хареса ми много. Впоследствие се запасих с всички цветове  Embarassed

# 84
И аз сега си взех, напускали са всякакви стоки от преди.

# 85
  • Beyond the stars
За темата  bouquet

Аз относно гаранционното обслужаване да си кажа - оставили сме някакъв инструмент на половинЪт за ремонт и вече сигурно два месеца той чинно си чака, та днес реших да звънна да видим какъв беше тоя ремонт, какво беше туй чудо  Laughing
Провериха, провериха и звъннаха след 2мин да идем да си вземем инструмента от магазина  newsm78
Чудя се там ли седя и не се сетиха да звъннат или сега се сетиха да го пратят ..

Поуката е - като сте дали нещо за ремонт им звъннете, че явно забравят  Mr. Green

Между другото сгъваемите касетки сме им открили приложение - пренасяне на мръсни съдове до мивката като сме на къмпинг   Crazy

# 86
Взех етажерката за обувки. Доволна. Хубаво е, че може да се слагат няколко една върху друга, че може да се свира и разпъва.
Купих и къси панталонки за момче. Доста къси ми се виждат, а и моя клечо не е за тях. Взех размер 110-116. Наложих ги с други негови шорти 104-110 и си паснаха.

Да попитам и нещо- видях дървено столче за сглобяване. Искам за банята децата да стъпват върху него за да ползват мивката. Дали е стабилно? Не знам от коя седмица е за да го покажа.

# 87
Купих гофретника и току що го пробвах. Не съм доволна и утре ще го връщам. Не знам дали е от конкретния уред или просто дизайнът е такъв, но капакът се клати на пантите, а когато е затворен, не уплътнява добре уреда. Заради това може би не загрява достатъчно и изпичането на гофретите отнема доста повече време от указаното. А и след това гофретите още са бледи отвън и нямат характерния апетитен загар, макар и отвътре да са изпечени.

# 88
Сутринта тениските които взех с миниьоните, ще ходя да ги сменя ако има или ще ги върна. Тези които съм взела и двете са с изкривени шевове от лявата стръна, където е зашит етикета от вътрешната страна. Някой друг купил тениски да има такъв проблем?

# 89
  • Асеновград
Привет момичета!

Търся ето такъв комарник с ламели/тежести:

Дали има такъв в ЛИДЛ?

Благодаря предварително  bouquet bouquet bouquet
Тази вечер в магазина в Асеновград имаше поне 30бр. точно от тези.

Общи условия

Активация на акаунт