Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 019
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 60
Идеално е за пазаруване в Лидл. Няма жива душа, всичко подредено, всичко има.  Аз се наминьоних, беше ми поставена задача. Мислех, че е отминала тази мания, но то нов филм имало.

# 61
  • have faith and be patient ..
лас вегас , кои пижами хвалиш ? миньонските или предстоящите за големи ???

# 62
Аз имам няколко детски пижами през годините - наистина не са мръднали. Пране, сушилня - щампите са им доста устойчиви. Същото важи и за тениски и панталонки детски.
Аз имам дамска пижама лятна - също е много хубава, но от новите предложения нещо не съм доволна напоследък. Купувам и връщам, че все нещо не е както трябва с кройката или размера - като изключим едно дълго долнище от тази пролет. Тези от другата седмица изглеждат много сладурски и ще се пробвам пак Simple Smile

# 63
Къде ги виждате тези от другата седмица?

# 64

На плакати зад касите.

# 65
Пижамите наистина са страхотни и с отлично качество.😄

# 66

На плакати зад касите.

bouquet
Мерси

# 67
  • София
Сутринта купих фритюрника с горещ въздух. Преди малко направих на детето картофки за обяд и съм супер доволна! Станаха хрупкави и вкусни без никаква мазнина. Експериментирах и с две пържоли, които бях мариновала, но така и не стигнаха до скарата. За 10 минути бяха готови-крехки и с вкус точно като приготвени на тиган. Очаквах, че ще са като сварени, но няма нищо такова! Отчитам покупката като изключително успешна Simple Smile

# 68
Много странна тази гъба - за почистване в кутийка. Твърдо, плътно. Какво да я правя?

# 69
Брук, ти сега ме размисли  Mr. Green

# 70
  • София
Брук, ти сега ме размисли  Mr. Green
Не го мисли Simple Smile Винаги можеш да го върнеш, ако не ти допадне ! Wink

# 71
И ти си права. Дано има останали утре, защото не знам кога изобщо ще се доберем до София. Някакъв ад е по пътя с тоя дъжд  Crazy

# 72
Лидълските пижами са на голяма почит вкъщи. Наистина издържат на много пране и сушене, ще погледна днес като пазарувам какво има на плакатите.

Иначе чакам котешки катерушки, които гледах че миналата година са били края на юли  Peace

# 73
  • софия
В Лидл в Младост 3 няма от този актифрайър или пък в 9ч вече беше свършил.

# 74
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Виждали ли сте останали някъде от детските очила за плуване?Ако е във Варна още по-добре или ако някой се навие да ми ги купи и изпрати? bouquet bouquet bouquet

Общи условия

Активация на акаунт