Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 154 654
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 885
  • Бургас
Този път запомних плакатите зад касите, та да докладвам. Другата седмица - моден агент XXL, иберийската седмица и градински ножици.

# 886
Харесвам четката за лице и четките за грим, но не мога да сравня с други, скъпи марки. Знам обаче, че при предния пускания свършваха за нула време.
За четката може да се поръчват глави за 10 лева броя

# 887
Купувала съм от четките за грим и мисля, че за тази цена са добри, но аз не съм голям капацитет в гримирането Stuck Out Tongue Winking Eye

# 888
  • Перник
И ние харесваме рибата тон. Купувам в зехтин или в слънчогледово олио. Разлика във вкуса не виждам, честно казано. Като започнах да я купувам беше 2,49 лв., доколкото помня. Като започнаха да и вдигат цената купих от Била някаква друга малко по-евтина. Беше супер гадна и си се върнахме на лидълската.

В събота се сдобих с везна. От години се каня да си купя и сега мъжът ми директно я взе. Освен, че е жълта (поне според опаковката), друго не знам - още не съм я отворила Relaxed

За слънцезащитните - миналата година купих мляко фактор 30. Вчера се мазахме с него с дребния на басейна - не изгоряхме, а не сме излезли от водата цял следобед.

# 889
Момичета, в момента има ли кафе /мляно или на зърна/ на промоция в Лидл?

# 890
И ние много харесваме риба тон на Лидл, май по-често в собствен сос сме взимали, но и двете са хубави. Бяха ги спрели за около месец преди година-две и бях много разочарована, че трябва да търся на ново място. Пробвахме на кауфланд BlueRay от 2,29 цяла в собствен сос и от тогава само такава взимаме. (не онази дето я намалят на 1,29, тя е кофти раздробената). Сходно е качеството с тази от Лидл, но е малко по-евтина.

# 891
  • софия
Четката за лице от Лидл е хубава .
Имайте на предвид -с батерии е и бързо се изразходват.Не е бърза като тези на ток които се зареждат ,но е по-добра от китайските.
Главите се сменят на всеки три месеца.
Няма да  ви разочарова  за тази цена е идеална.

# 892
Вчера загледах фритюрника с горещ въздух в Лидл. Има ли някой отзиви за него?
Купих го за майка ми- изключително доволни сме! Simple Smile Вече пускаме фурната на печката само ако правим  неща като баници, кекс, бисквити или просто по-големи количества храна. Т.е. мнооого рядко. За всичко останало пускаме "фритюрника", включително и за печени кестени, чушки и картофи (цели с обелката)- стават чудни. Heart Eyes За домашни "пържени" картофи (т.е. не тези замразените нарязани картофки) направихме няколко проби докато уцелим точно по какъв начин да нарежем картофите, че да стават по наш вкус.  Peace Не на последно място, "фритюрникът" не умирисва и не загрява въздуха в стаята като фурната  Grinning

# 893
Единственото неудобство поне за мен е, че количеството храна е много малко. За един човек е ок, за двама също (ако не ядат като мен, де Grinning), ама за нормално семейство даже и гарнитурата наведнъж не можеш да направиш.

# 894
Здравейте!))
Днес си купих пилата , вече я пробвах. Добре работи, нямам база за сравнение, защото досега не съм имала. Много ситно , на прах изпилва и не знам моите пети ли са доста груби или е слаба... но доста време си трябва да се върти. Пробвах и двете глави, едната е за по-загрубяла кожа и е по-добре, другата не знам за какво да я ползвам. Имала съм от аптеките едно като стъргало с ножче (лошо го обяснявам , но...на педикюр като съм ходила с нещо такова са ми работили) , та то повече работа върши , но пък е малко опасно, няколко пъти се порязвах и затова взех пилата. Дали ще пускат резервни и колко ще кара не знам и това ми е проблем пък сега. Като цяло съм доволна, но ще я ползваме няколко човека и май няма да изкара дълго. Взех я от Лидл до халите дето е, имаше още една останала , ако някой се интересува.

# 895
  • София
Вчера загледах фритюрника с горещ въздух в Лидл. Има ли някой отзиви за него?
Купих го за майка ми- изключително доволни сме! Simple Smile Вече пускаме фурната на печката само ако правим  неща като баници, кекс, бисквити или просто по-големи количества храна. Т.е. мнооого рядко. За всичко останало пускаме "фритюрника", включително и за печени кестени, чушки и картофи (цели с обелката)- стават чудни. Heart Eyes За домашни "пържени" картофи (т.е. не тези замразените нарязани картофки) направихме няколко проби докато уцелим точно по какъв начин да нарежем картофите, че да стават по наш вкус.  Peace Не на последно място, "фритюрникът" не умирисва и не загрява въздуха в стаята като фурната  Grinning

Само аз ли не мога да намеря този фритюрник в сайта на ЛИДЛ?

# 896
Дядо Хаджия, мисля, че пускаха фритюрника с горещ въздух в началото на юли, този за майка ми съм го купила на 5-ти юли...затова го няма на сайта им. Peace
Иначе за големината на порциите- за 2-3 порции става, побира спокойно 3 бр. пилешки бутчета (от тези които са с част от гърба). Ние всъщност го използваме именно за нещата за които не искаме да включваме голямата фурна- а най-хубавото е, че няма нужда от предварително загряване (сега в жегите това не е маловажно). Laughing

# 897
  • София
Дядо Хаджия, мисля, че пускаха фритюрника с горещ въздух в началото на юли, този за майка ми съм го купила на 5-ти юли...затова го няма на сайта им. Peace
Иначе за големината на порциите- за 2-3 порции става, побира спокойно 3 бр. пилешки бутчета (от тези които са с част от гърба). Ние всъщност го използваме именно за нещата за които не искаме да включваме голямата фурна- а най-хубавото е, че няма нужда от предварително загряване (сега в жегите това не е маловажно). Laughing

Да видях го в предишната брошура.

# 898
  • have faith and be patient ..

има да .. Лаваца, някаккъв меден пакет ,  на 30 лв . кг цели зърна .. не знам като не е на промоция колко ли му е кг Flushed

И ние харесваме рибата тон. Купувам в зехтин или в слънчогледово олио. Разлика във вкуса не виждам, честно казано. Като започнах да я купувам беше 2,49 лв., доколкото помня. Като започнаха да и вдигат цената купих от Била някаква друга малко по-евтина. Беше супер гадна и си се върнахме на лидълската.

аз като я купих за сефте беше на 1 и нещо .. някаква промоция явно е била , и подходих много скептично към нея честно казано Kissing но си е хубава , много си я харесвам , дразни ме че и качват цената и не я купувам често ..

също имам много положително мнение за уреда с горещ въздух , но на друга марка , много си го ползвам Trollface

# 899

има да .. Лаваца, някаккъв меден пакет ,  на 30 лв . кг цели зърна .. не знам като не е на промоция колко ли му е кг Flushed

Скрит текст:

аз като я купих за сефте беше на 1 и нещо .. някаква промоция явно е била , и подходих много скептично към нея честно казано Kissing но си е хубава , много си я харесвам , дразни ме че и качват цената и не я купувам често ..

също имам много положително мнение за уреда с горещ въздух , но на друга марка , много си го ползвам Trollface

Благодарности  bouquet Сега не ми е момента за Лаваца. Все пак ще погледна  Peace  От локумите Родна стряха кой ще препоръчате - с фъстъци или вкус на роза?

Общи условия

Активация на акаунт