Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 389
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 450
  • Асеновград
Пфууу, че ме доядя.. Няма го ръчният чопър в тези кухненски неща, които ще пускат Sad
От понеделник е в италианския ще дойде и тук до седмица две. В гръцкия пак пускат дълги рокли, и миналата седмица имаше друг модел, дано дойдат и тук.
Тази сутрин купих две шишета за вода малко по различни са от миналогодишните но изглеждат добре.От миналата година не са ми мръднали а ги експлоатирам ежедневно.+1 от мен

# 451
Във Варна има кърпички за очила . Вече не са на касите , а там където стоят превръзките . Но пък отдавна не съм виждала едни от любимите ми бисквитки с канела .
Да ви попитам в българския Лидл пускали ли са машина за вакумиране на храна и каква е била цената ?

# 452
Интересни неща ще има другата седмица - освен бирата Simple Smile си харесах комплекта за маникюр и мерителните пластмасови кани. Стъклените купи с капак ме замислят, не че имам нужда.
Имам някакъв смътен спомен, че веднъж пускаха Машина за вакуумиране на храна, не помня цена.

# 453
  • София
Преди време пускаха машина за вакуумиране и струваше 50-60 лв. Купих си я и така си стои в шкафа, не съм я използвала въобще, само за проба веднъж и това е. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 454
  • софия
[[/quote]
Тази сутрин купих две шишета за вода малко по различни са от миналогодишните но изглеждат добре.От миналата година не са ми мръднали а ги експлоатирам ежедневно.+1 от мен
[/quote]
Можете ли да ми кажете от каква пластмаса са шишетата?-на дъното трябва да има триъгълник с букви или цифри

# 455
Блузките за 9 лв (с дантела и без ръкав) ми харесват - сигурно и те ще са като пижами, но на снимката изглеждат добре. Захарта е по-евтина. Родителите ми си купуваха тази седмица (сигурно ще си правят компот, не знам...), ще им кажа - ако им трябва още)))

# 456
  • Асеновград
[/quote]
Можете ли да ми кажете от каква пластмаса са шишетата?-на дъното трябва да има триъгълник с букви или цифри
[/quote]
IAN234998

# 457
Пфууу, че ме доядя.. Няма го ръчният чопър в тези кухненски неща, които ще пускат Sad

В Джъмбо има ръчен чопър за 5.99 лв.
А и много други кухненски дреболии на доста сносни цени.

# 458
И аз се чудя за стъклените купи с капак, но не знам дали добре се затварят.

# 459
От понеделник е в италианския ще дойде и тук до седмица две.

Супер, благодаря ти!!

В Джъмбо има ръчен чопър за 5.99 лв.
А и много други кухненски дреболии на доста сносни цени.

Ще ги видя и там. Просто бях свикнала с този и още го изстрадвам Simple Smile

# 460
  • до най-прекрасния мъж
И аз се чудя за стъклените купи с капак, но не знам дали добре се затварят.
Пише, че прилепят плътно, аз също се чудя.
На мен ми трябват да прибирам остатъци от храна в хладилника, че пластмаса не обичам. А тези могат и на маса да се сложат, имат вид.
Скрит текст:
Иначе, става малко като в онзи виц - Само в БГ можеш да видиш кутия от сладолед в хладилника и като я отвориш, вътре - сърми. Joy Друг е въпросът, че като са непрозрачни кутиите, яденето не се вижда и ако имаш 2-3 еднакви, трябва да ги отваряш или ги забравяш.

# 461
Аз ползвам пластмасови прозрачни, но предимно за зеленчуци, за да са свежи. Иначе стъклени съдове с Стреч фолио, ама с капак е по-удобно. И наистина имат вид.
Дънкови панталонки мернах, но напоследък не ми върви с дрехите от Лидъл.

# 462
  • Козлодуй
Купих си чаршафи тая вечер. Единия комплект е нестандартен-възглавницата е 40х65, а и чаршафа е по-малък. Утре ще се разкарвам да го сменям. Angry
И на мен ми се стори по-малък чаршафа но не съм го мерила реших че щом покрива спалнята ще си го запазя, а калъфките хич не ми харесаха как са ушити защото няма по края на възглавницата отстъп като къдрички Simple Smile

# 463
Какви къдрички търсите? Доколкото си спомням, и другите модели все без къдрички си бяха...детските например, които имаме, също нямат отстъп...

# 464
  • до едно тепе
Аз не им търся къдрички, ама поне да мога да си пъхна възглавницата, а то само бебешката ще се събере вътре. Смених го за нормален комплект. Чаршафа пак е по-къс  с 5-6 см от другия, ама нЕма да си ги мерим докат спим я Laughing
Купих си лъжици за салата. Дребната толкова ги хареса,че побърза да ги пробва в пясъчника как ровят. Успях да ги спася без драми Laughing

Общи условия

Активация на акаунт