Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 297
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 555
Амчи мацко...те подправките,гарнитурите и пестата колкото още две филета бре..ценово имам предвид. Само с лук и орехи ще го мина аз,аййдеее и лимонче ще резна...щот спестявам за море,не че ми свиди...

# 556
  • Варна
 Мацки някой спа ли вече в последните чаршафи  Laughing. Трябват ми два три комплекта и много им се чудя  newsm78. Искам да знам дали омекват,че доста твърди ми се видяха.

# 557
Завърнах се, да не ме мислите.. Mr. Green

Сомчето ми се видяха много малки парченцата - подобни на филето от сьомга, в малки тарелки са, поне при нас. Останах с впечатление, че са дълги парчета, заострени в едната част. Брадата е снимала едно парче поне 20 санта, или поне така ми се видя - може, защото съм била гладна Rolling Eyes

Тъй де, взех две тарелки, и една тарелка пъстървица.

Сомчето го разполових надлъжно на две, че много дебело ми се видя, пък аз си обичам добре препеченко да си е, чак хрупкаво.. На външен вид филето хич не ми вдъхна доверие, едно такова тъмно, неогледно...ама нали за риба тръгнах, викам, ще купувам Crazy Като го отворих, не миришеше на нищо, сега се пече във фурната върху какво...познайте - ха така, върху лидълската Артия. Как е вкусово, ще докладвам след около час...

# 558
Подстрекателка. Благодарение на теб открих сухите пасти, хич не ги бях забелязвала. Омаахме 1 кутия, много са  хубави.

# 559
Потвърждавам, сухите пасти и у дома много се харесват.

# 560
Кви пасти бе, тук за риба си говорим  Laughing

А от пастите колко пъти съм носила на работа...за 2 лв. са си чудно попадение за почерпка към кафето.
Първо вземах единични за детето, после открих и кутиите...

Ивекс, все се каня да те питам - какви са тези мъжове в подписа и аватара ти?

# 561
Риба не ям, пропускам, тъкмо да има за вас повече.
И аз така, дъщеря ми ги откри, беше си взела от единичните, след като ги опитах започнах да купувам от кутиите. Laughing

Тета,
Скрит текст:
мъжовете са от два сериала които гледам. Mr. Green

# 562
Кви пасти бе, тук за риба си говорим  Laughing

А от пастите колко пъти съм носила на работа...за 2 лв. са си чудно попадение за почерпка към кафето.
Първо вземах единични за детето, после открих и кутиите...
И аз с две тарелки сомец , но видях , че срокът му на годност е до 20 . Не беше предвидено , та сега ще ви изчета кой как ще го сготви. Взех си аз една подправка за риба , смятам да го мятам в плик овалян в горчица и подправка и зехтинец. Но ще следя за идеи.
Взех сухи пасти , то може ли  hahaha. Още не съм ги пробвала , защото омахах една багета /почти цяла/ с чесново мазило. Помогнах на един татко да ги намери , коя от вас е пратила красавец в лидъла до банята , сега едно мерси да каже.  Rolling Eyes

# 563
  • Асеновград
Подскажете ми имаше ли в постоянния асортимент препарат за пране на килими? Взимала съм от акция блясък и чистеше страхотно, но ми трябва в момента.

# 564
Колко е часът, стана ли 12....нищо, аз хапнах веч  Mr. Green

Хареса ми сомчето, с много сол и лимон бива. Без подправки за мен лично нЕма никакъв вкус. И като прибавих и орехи, врътнати на чопъра, които се бяха препекли страхотно...мммм...

Аз смлени орехи, или несмлени, обичам да слагам на рибката, която пека. Придават страхотен вкус. И пъстървата така я правя на фурна - с орехи и лук и личон вътре, и зехтинец...

За препарати за чистене не мога да помогна, в оня сектор почти не се вясвам Mr. Green Не съм много по чистенето.

Ама вчера търсих сламки, още няма. Нали коментирахме, че ги махнали, викам да е било временно...ама дрънци, нямаше...

# 565
  • София
От тавичките съм доволна. Най-често у нас се ползва надупчената за картофки. Миналата година мъкнах 1 в чужбина, при дъщеря ми. Във възторг е.
Освен тях пека всичко сухо на нея - разните рибени пръстчета, паниран октопод, лук, хапки от Лидл, върху хартия пак от там. Единичните форми за мъфини слагам също . Евтини са, за мене това е предимство - като загори много купувам нова.

# 566
От тавичките съм доволна. Най-често у нас се ползва надупчената за картофки. Миналата година мъкнах 1 в чужбина, при дъщеря ми. Във възторг е.
Освен тях пека всичко сухо на нея - разните рибени пръстчета, паниран октопод, лук, хапки от Лидл, върху хартия пак от там. Единичните форми за мъфини слагам също . Евтини са, за мене това е предимство - като загори много купувам нова.

Мерси , ще се купува значи  bouquet

# 567
Интересно - аз имам надупчена тавичка, но мислех, че е само за пица или питка - не съм ползвала за друго, трябва да опитам Simple Smile

# 568
  • Вестерос
Какви са тези надупчени тавички?

# 569
Какви са тези надупчени тавички?
https://www.lidl.bg/catalog3media/bg/article/285004/gallery/over … /lg/285004_04.jpg
В брошурата за другата седмица е, извинявам се че линкът е така вместо картинка, но нещо зацикли на прикачването.

А за тези нощни лампи някой има ли отзив? https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=1460
Интересува ме много мъждиво ли светят, трябва ми да стои в един ъгъл където се минава често, а пък няма удобен ключ за лампите там и ме изкушава че ще се включва сама и само ще я бодна и няма да се занимавам. Примерно дали би осветявала пода на половин-един метър, колкото да не се спъва човек

Общи условия

Активация на акаунт