Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 345
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 570
Имам такава тавичка, ползвам я за картофки, друго не съм правила, купувана е отдавна.
Докато разчиствах онзи ден намерих центрофугата за салати, незаменим помощник е, много съм доволна, имам две, като едната я бях взела намалена, по принцип няма голям интерес към тях. Скоро мисля, че не са пускали или?

# 571
  • до едно тепе
Мацки някой спа ли вече в последните чаршафи  Laughing. Трябват ми два три комплекта и много им се чудя  newsm78. Искам да знам дали омекват,че доста твърди ми се видяха.
Снощи се намятах с единия. От тези с листата взех. Поомекна доста след прането. Хем ги суших навън. Предполагам в сушилнята ще станат много меки, но ако я бях пуснала при 40 градуса навън щЕха да ме изгонят от вкъщи Crazy

# 572
  • Варна
 Благодаря  Hug. Хайде бягам за био чаршафи  Laughing. Прерових нета и навсякъде ебаси цените обаждат.

# 573
  • Бургас
Сомът у нас се консумира намазан със зехтин, сол, лимонов сок, наръсен с копър и изпечен във фурната. Хареса ми, хем не съм по рибите много.

Препоръчвам сешоара, имам от декември такъв (само с една приставка повече го продаваха тогава), мощен е, суши бързо, дори гъста и дълга до кръста коса ( на дъщерята, да не си помислите, че съм красавица неземна аз Joy)

Ама кви сте гадни, включих сухите пасти в списъка за следващото пазаруване.

Новите емотикони ич не ми аресват ...

# 574
Знам, че не е в актуалната брошура, но държа да похваля машината за паста. При нас още се намират изостанали бройки не знам от коя седмица. Стабилна е, основните валяци (за лазаня) могат да се настройват на 7 дебелини, абе страхотна е. Само дето приставката за спагети не откъсва тестото, като го изкара, но като си помогнеш с нож не е болка за умиране. Мисля, че вкъщи приключихме с купешката сушена паста Cocktail

# 575
  • София
Дами, виждам, че хлебопекарната е две бъркалки, респективно формата е дълга. Имам Мулинекс с една бъркалка и хлябът излиза едно високо паве, а децата се ядосват, че не става на хубави филии  Laughing Та въпросът ми е- от лидълската по-продълговат ли е хляба?

# 576
  • София
Подобна лед лампа скоро върнах. Уж трябваше да свети само в тъмното, ако има движение.
Но тя си светеше целодневно и ме беше страх да не запалим блока докато ни няма.
В тавичките на дупки, върху хартия стават много вкусни печени зеленчуци, овесени бисквитки и подобни.
Изобщо всичко, което е сухо при слагане.
Машинка за паста вчера видях в Студ. град.

# 577
Beeps,
да, продълговат е хлябът.
Машината е много добра, ползвам я от три години и само един път съм сменяла казанчето, защото осите излязоха.

# 578
Аз имам ЛЕД лампа от Лидл - мида, свети синьо - не изглежда като тези и беше по-евтина. Когато я използваме, свети постоянно (без сензор) до вратата на тоалетната нощем - не е прекалено мъждиво, достатъчно е да не се спъне човек. Този тип лампи са студени и хабят много малко ток, така че това, че свети непрекъснато не би трябвало да е проблем.
Намерих снимката, май не е предлагана скоро:

# 579
 Петя ме е изпреварила,но и аз съм на мнение,че лед крушките не топлят..
Моята е в коридора и добре осветява при нощни ставания.
В момента е мрачно навън и в коридора,така че нормално свети...сега ходих да погледна...

По подобен начин осветява и антената в стаята...за сверка и ориентир го казвам...

# 580
Благодаря за отговорите, имам от тези показаните, моята е с една роза, но се надявах тази да свети малко по-силно. Ако са еднакво силни като светлина, тогава ще си карам с нея, няма смисъл.
Постоянното светене не го искам не заради консумацията, а защото е в хола и ще ме дразни (някой умник е проектирал преходен хол, в който има ключ за лампата само при вратата към коридора и вечер редовно се спъвам на излизане от спалнята...).

Машината за хляб си прави продълговат самун наистина, сестра ми си я взе при предното пускане и е много доволна. Понеже и аз съм с Мулинекс с една бъркалка, ми прави впечатление че при нейната по-трудно се вади от казанчето хлябът,  освен това не е лошо да прегледаш упътването в интернет, май всички или почти всички програми имаха предварително подгряване на продуктите, 15 минути някъде. За някои хора това е дразнещо, за други не е проблем. Друго което ми беше споделила е, че е правила само най-малкия и средния размер хляб, но при средния почти опира до стъклото и не си представя най-големия хляб как би се побрал, но това си е може би до рецепта колко бухва, съмнявам се толкова пък да не са го сметнали.

# 581
  • София
Благодаря за отзивите за хлебопекарната! Четох сега, че загрява предварително, да.
А второ казанче от къде се купува (за смяна)?

# 582
+ 1 за сешоарите . Имам такъв почти 2 години , много добре и бързо суши . Само символите на копчетата му са взели да се изтриват вече .

# 583
  • София
+1 за сешоара и от мен Simple Smile
Най-много ме впечатли йонизиращата функция - прави ми косата мека, лесна за разресване, не се наелекризира без да ползвам балсам. Не знам какъв е физическият механизъм на тази функция, но се изненадах, че това копче на сешоара  "прави" нещо!
 Мислех, че е просто рекламен трик.

# 584
  • София
Благодаря за отзивите за хлебопекарната! Четох сега, че загрява предварително, да.
А второ казанче от къде се купува (за смяна)?

От сервиза на Лидл (мисля, че се казва Бушона) и струва нещо от сорта на 25лв. (нямам такава машина, но съм чела в темата за хлебопекарни)

Общи условия

Активация на акаунт