Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 291
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
Ако някой се интересува от спортните дамски дрехи, да споделя мнение - клиновете и тениските си отговарят и са стегнати като материя. Обаче трицветното спортно бюстие е много умалено - ластикът на подгръдната е тесен и почти не се разтяга(номерацията му е S, M и т.н.). Едноцветните си отговарят, те са с номерация на сутиени.

# 601
Не, че исках, но се обзаведох с розови маратонки Умбро.При предишното пускане нямаше малки номера.37 ми е точен.Спортните клинове ми харесаха, но другия път ще си взема.

# 602
  • Перник
В събота си купихме сухи пасти. 2 кутии! Аз взех една, щото вие казахте, че са хубави. На касата виждам, че и мъжО е взел! А изобщо не съм му споменавала Flushed Много ни харесаха. Според мен производителят е същият като на любимите ни "Престиж".

Имам хлебопекарната вече трета година и я ползвам ежедневно. Преди това имах "Мулинекс" с 1 бъркалка. Само дето и беше по-скъпо казанчето, с друго не превъзхожда лидълската Laughing

Не знам тенджерите и тиганите тази седмица колко ще са читави, а и няма да ми се позволи да взема, след последното разочарования. Купих тиган с керамично покритие като пускаха последния път (преди около 2 месеца да е било). Ползвах внимателни, миех внимателно и изведнъж - драскотина Hushed Защото някой сложил върху него в мивката чиния...

# 603
Светле, мъжо да не чете тайно из форумо, м? Thinking Отде инак ще се сети той за пасти Mr. Green

# 604
  • Сливен
Пилата за пети,която ще е в събота с добри отзиви ли беше и как стояха нещата с резервните глави?

# 605
Пилата за пети,която ще е в събота с добри отзиви ли беше и как стояха нещата с резервните глави?

Имам от предното  пускане, преди 2 год. Доволна съм, все още карам с първата глава.
Но моите пети не се напукват, само става леко по-твърда кожата на стъпалото от плоскостъпие.
Почиства го бързо и безболезнено.

# 606
  • Beyond the stars
Този ръчен чопър ли хвалехте напред в темата https://www.lidl.it/it/non-food.htm?articleId=2795  Blush

# 607
Ако някой се интересува от спортните дамски дрехи, да споделя мнение - клиновете и тениските си отговарят и са стегнати като материя. Обаче трицветното спортно бюстие е много умалено - ластикът на подгръдната е тесен и почти не се разтяга(номерацията му е S, M и т.н.). Едноцветните си отговарят, те са с номерация на сутиени.

А за мъжките някой да сподели мнение? най - вече дали си отговарят на номерата...

# 608
Този ръчен чопър ли хвалехте напред в темата https://www.lidl.it/it/non-food.htm?articleId=2795  Blush

Аз хваля него, да

# 609
Взех клин, фланелка и бюстие - страхотни са като материя, цвят и т.н Peace

# 610
  • Русе
Някой пробва ли каймака? На какво прилича? Заквасена сметана или кисело мляко, или нящу друго?  Flutter
 Hug bouquet

# 611
Ох , има ли опасност спортните сутиени да свършат днес.
Сега , като прочетох pufpaf, ми се прииска да пипна и фланелките.

# 612
  • Перник
Код:
Светле, мъжо да не чете тайно из форумо, м? Thinking Отде инак ще се сети той за пасти Mr. Green

А, той няма да се сети! За всичко сладко и неполезно е пръв! Smiling Imp Но този път ме изненада - по принцип си взема обикновени вафли.

# 613
Ох , има ли опасност спортните сутиени да свършат днес.
Сега , като прочетох pufpaf, ми се прииска да пипна и фланелките.

Къде ги обличате тези спортните дрехи - сутрин като тичате към Лидл ли  hahaha

Светле, някой ще да му е подшушнал на завалията... Laughing

# 614
Някой пробва ли каймака? На какво прилича? Заквасена сметана или кисело мляко, или нящу друго?  Flutter
 Hug bouquet

Ами, ако е истинския би трябвало да е като масло. Като взема ще кажа, но няма да е днес.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт