Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 307
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 615
Ох , има ли опасност спортните сутиени да свършат днес.
Сега , като прочетох pufpaf, ми се прииска да пипна и фланелките.

Къде ги обличате тези спортните дрехи - сутрин като тичате към Лидл ли  hahaha

Светле, някой ще да му е подшушнал на завалията... Laughing
След похождения в Лидл, трябва и да се стокоизпаряваме. Аз отдавна искам такъв сутиен , щото имам пориви от време на време да тичам, да ходя по разни спортове и липсата на такъв ми пречи  hahaha
Сега вече няма да имам оправдания.
И като стана дума за сухите пасти , аз взех с какао. Сега се чудя дали тези с ванилия не са по-хубави  newsm78. А на тези им се въздържам просто  Mr. Green
Аз много харесах пържения лук от американската седмица , вчера си взех още.
Я да ви питам , така и така пиша- вчера видях и питите с кашкавал по двете кила. Опукахте ли ги ? Аз , да кажем , ще разделя питата с една съседка / еветнтуало/ , ако е толкова заслужаващ си този артикул.
А Тета пита защо са ни спортни стоки- ами ...следкашкавален полуден , следсухопастов полуден , следсомов и т.н.

# 616
Ох , има ли опасност спортните сутиени да свършат днес.
Сега , като прочетох pufpaf, ми се прииска да пипна и фланелките.

Къде ги обличате тези спортните дрехи - сутрин като тичате към Лидл ли  hahaha

Светле, някой ще да му е подшушнал на завалията... Laughing
Като бягам на стадиона Laughing и по площадки с малкия

# 617
Ааа, аз след сома няма да търча. Да търчи който муа пастюхи Naughty

Този каймак го свързвам с висока масленост. Но по-важно е каква е тази масленост, от какъв източник - трябва да се види етикета, да не е палмова newsm78 Сухото млясо в състава вероятно е обезмаслено, така че се питам от къде е маслеността, аджеба....

# 618
  • Асеновград
Къде има още от питите кашкавал по 2кг. ? При нас още от сряда липсват, явно са заявили малко .

# 619
Кашкавал Родна стряха също е хубав.  Peace

# 620
От мин.седм. си взех локум 300 г с фъстъци"Родна стряха"- приятен, немного сладък, бързо се яде. Simple Smile Пак бих си взела. Купих и обикновен локум - доста. Взех една пица Чили с боб, царевица,лук и телешка кайма/2,99лв./,малка като грамаж- МНОГО ни хареса. Лютива и вкусна, блатът хрупкав като че ли току-що ваден от пещ.

# 621
Къде има още от питите кашкавал по 2кг. ? При нас още от сряда липсват, явно са заявили малко .
Ако са тези , дето нищо не пише на тях , вчера ги имаше в Лидл на Халите /банята/, при промоционалните стоки.

# 622
Да предупредя дамите от София, че ЛИДЛ на Сливница няма да работи във вторник и сряда.

# 623
  • София
Да предупредя дамите от София, че ЛИДЛ на Сливница няма да работи във вторник и сряда.

Този на спирка Оряхово ли?

# 624
Чопъра от тази седмица става ли ?Някакви отзиви?

# 625
  • София
Много благодаря! Аз се чудих дали днес или утре да отида . Мисля бира и някое мИсце  да си взема от промоционалните. И в събота пилата за пети, моите доста се захабяват през лятото, когато ходя боса.

# 626
Този на спирка Оряхово! Правят ремонт и ще има реорганизация. Това ми каза днес охраната.

# 627
  • Козлодуй
Пилата за пети,която ще е в събота с добри отзиви ли беше и как стояха нещата с резервните глави?
Имам я пилата за пети и тя в комплекта е с две пили - други не съм търсила защото тези си пилят добре - еднта по едро - сивата другата по ситно - червената Simple Smile Доволна съм Simple Smile

# 628
Ако са тези , дето нищо не пише на тях , вчера ги имаше в Лидл на Халите /банята/, при промоционалните стоки.

И в Овча купел снощи имаше цели 4-5 калона,много се изненадах,че успях в неделя вечер да си взема.Много ти е далеч като местонахождение за съжаление, таз пуста София...(Утре ще пътувам към гръцко-да ме чакаш на пътя?)Grinning

# 629
Чопъра от тази седмица става ли ?Някакви отзиви?

Става, да. Отзиви - положителни от мен. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт