Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 274
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 660
Да се похваля- успях вчера да докопам последен черен спортен сутиен-мой номер. Бяха останали два бели и един розАв. Купих си и от тениските с картинката , един номер по-голяма, защото М ми се видяха малки. Е, чувалеста ми е, ама сутринта ударих спринтове с двата артикула. Страшно доволна! running За съжаление , клинчета нямаше , само една ХС-ка.
Народът нагъва здраво и спортува още по-здраво. Joy

# 661
Здравейте, преди около 2 месеца си купих от оранжевите маратонки капа. Понеже съм 41 номер и трудно си намирам удобни обувки съжалявам, че не купих 2 чифта. Оказаха се мноооооого удобни. Дали има някакъв шанс да се намерят все още, как мислите?

# 662
Народът нагъва здраво и спортува още по-здраво. Joy

Не е сигурно, не е сигурно...туй второто имам предвид Naughty Първото важИ обаче със страшна сила  Mr. Green

Голди, и на мен сомчето много ми хареса. Особено, като сравнявам в момента с пъстървата - ей ся се борих с нея, ама то сухиндрак бе, що зехтин и масло му налях отгоре и пак едвам се преглъща. Виж сомчето си стана благичко, сочно...пък и костици няма. Дано скоро пак пуснат, че и аз да метна две тарелки във фризерО.

А за Жапанките не се жалвай, Брадата кво да каже, като з....ка и беше станал син  от едни дънки Whistling

# 663
  • до най-прекрасния мъж
Някой напред в темата беше питал за пекарната /не съм чела от 4 дена и сте изписали сто страници Yum/.
Хубава е, прави много хубав и продълговат хляб, който се реже на приятни по големина филийки. Моите впечатления също са, че повече от кило не става, особено за белите хлябове. Ръжен би могъл да стане и 1250 гр., защото не бухва толкова много. Мая слагам на половината на указаната за нормален бял хляб, иначе хлябът тръгва да ме търси Stuck Out Tongue Winking Eye.

# 664
  • Бургас
И ние не сме по постните риби и меса. Ще го дебна тоз сом, дано го пуснат пак. Аз бях купувала цял от рибен магазин, около 2кг. и ми миришеше на тиня. Готвих го по същия начин, съвсем умишлено, за да преценя дали има разлика. Ами това филенцето нищо общо нямаше - много по-вкусно и блажно Mr. Green То и като сравнявам големината на филетата, лидълският ще да е бил бая големичък сом.
Как няма да ме е яд за чехЪлите. Трябва да излизам боса от банята сутрин, иначе има опасност колежките да ме заподозрат в среднощни самодивски изяви на къра Joy
Моля, съсредоточете се върху марсалата. Довечера трябва да сглобявам тирамисуто, да знам да губя ли време /а и със сигурност и някой лев/ да се разхождам до лидл Crazy

# 665
  • София
Скрит текст:
Аз за чопъра не разбрах, хубав ли е? А пастите? 
Скрит текст:
hahaha
Mr. Green

Аааа, чопър ли. Няма чопър сега бе.

Joy

А, блендерът със стъклена купа ли е? Mr. Green

Скрит текст:
Извинявам се!

# 666
Голди, няма марсала в Лидл Simple Smile

# 667
  • Козлодуй
Сандали купих въпреки лошите отзиви (вадели се каишките) и мъжки и женски по 22 лева и за сега са здрави а и мъжа ми много ги харесва неговите аз моите не щото малко ми протриват глезена без чорап като съм ама с чорап са много удобни Simple Smile

# 668
  • София
Момичета, изчетох последните 5-6 стр., но за повече нямам време, може ли мнение за сешоарът?

# 669
Сешоарът е добър. Ползвам го 1 година вече.

# 670
  • Бургас
Голди, няма марсала в Лидл Simple Smile
Благодаря bouquet Ще отскоча до Метро явно, то и без това времето се оправи.

# 671
Момичета, изчетох последните 5-6 стр., но за повече нямам време, може ли мнение за сешоарът?

Хвалеха го...

# 672
  • София
Момичета, благодаря.

# 673

Хвалеха го...
Малко по-различно изглежда от този, който си взех аз през пролетта, бутоните са по-различни. Останалото изглежда същото, така че предполагам е само дизайна. Ако е същият, си е много добър, а тая функция за йонизиране и аз не вярвах че дава някаква разлика но си е факт. Косата ми е хем тънка и хвърчаща, хем чуплива, та си се усеща.

# 674
  • Пловдив
А сешоарът сега в Метро ли го има?

Общи условия

Активация на акаунт