Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 154 730
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 735
Това огледало и аз го загледах, но за 30 лв. трябва и масаж на лицето да прави, че и да вика колко сме хубави  Joy

# 736
 Joy Joy

Харесаха ми роклите, особено черната, задължително ще ида да ги видя, стига да съм в състояние.

# 737
  • Перник
Сладолед Карте д'ор не е в постоянния асортимент, но пък постоянния ни е омръзнал вече, така че ще си вземем от този Grinning

Друго от новата брошура не си харесах.

# 738
Здравейте,

Някой има ли от тези висящи поставки за баня?
https://www.lidl-flyer.com/bg-BG/#/2dcb57e1-6889-11e7-a039-00505 … iew/flyer/page/18

Хубави ли са, ръждясват ли с времето? newsm78

# 739
Здравейте,

Някой има ли от тези висящи поставки за баня?
https://www.lidl-flyer.com/bg-BG/#/2dcb57e1-6889-11e7-a039-00505 … iew/flyer/page/18

Хубави ли са, ръждясват ли с времето? newsm78

Прочете ли поне 1 страница назад преди да питаш?

# 740
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Момичета гледам, че сешоарите са два вида. Вие кой хвалите?

# 741
Взех тъмносинята блузка - непретенциозна е, но ми харесва как стои дантелата. Другата седмица ще има такива с ръкав - не им обърнах внимание в брошурата, но след като тази ми допадна, сигурно и те ще ми харесат. Ще ги огледам, като отида за сладолед.
Взех си и плажна туника, тъй като са намалени на 13 и 50. А също и някакъв сръбски шоколад за 99 ст., просто защото ми е любопитно да го опитам))

# 742
  • Бургас
От новата брошура само рибата харесах и седалка за тоалетната за малкия.

Тета, ако си АресАла гъз папиер на Милде, хич не си заслужава, много е тънка и заминава за отрицателно време, по-добре търси друга.

# 743
Обаче пък как мирише, осмърдя ми цялата къща.

# 744
Забравих да се възмутя - нямаше никаква пяна за бръснене и нито един крем за след плаж на Сиен. Празни рафтове..Сега трябва да търча до Лили-то, че ми трябват за морето ooooh!

Аз преди час купих крем за след плаж за 5 лв.

# 745
  • Бургас
Оооо, за аромата спор няма. Аз моята в колата я бях оставила два дни, хем в багажника беше, миришеше в купето сериозно.

# 746
Абе верно си е тънкяж Rolling Eyes Аз това отдавна съм го установила Naughty
Пък рекламата-мека, та мека.  Outta Joint Кое ти е меко бре  Mr. Green

Но, поне аромат пръска, друго кат не ще, пък и много ролца са. ММ все се чумери иначе-нали оня ден бил купил, сега пак ли  Mr. Green Ам пак....та да не мърмори, да нарамва чувала с 40 броя и да забрави за месец-два там... Whistling

Мда, крема за след плаж е 500 мл за 5 лева. Пък на Нивеа беше 200 мл. за 10 лв  Rolling Eyes Ще проверя в другия Лидл.

# 747
Аз днес взех потника с дантела - зелен, много е мекичък и приятен. Исках бял, но бяха свършили, после обаче като видях материята и си помислих, че дори и да имаше, нямаше да взема, защото ще мяза на бельо този памук. Взех S и ми стои доста свободно, но явно такъв е модела, за 9лв толкова Simple Smile

купих и пилите за маникюр 4бр в комплект и керамичната пемза ли е, пила ли е - за крака. Да питам тази пемза, пила (?) в банята на мокри крака ли се ползва или на сухи  newsm78
А от комплекта най-малката пила, която е най-груба за какво се ползва? Аз мислих, че ще е фина и ще става за кожичките ама си е груба и отзад май пише, че се ползва за скъсяване на ноктите, така ли е?

п.с. Редактирам се - потникът не бил от памук, а вискоза (ако някой го интересува, де)

Последна редакция: чт, 20 юли 2017, 15:55 от ShikeR

# 748
  • Перник
Абе верно си е тънкяж Rolling Eyes Аз това отдавна съм го установила Naughty
Пък рекламата-мека, та мека.  Outta Joint Кое ти е меко бре  Mr. Green
...

Тете, тя може пак да си мека, нищо, че е тънка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 749
Скрит текст:
Абе щом си виждам пръстите през нея, си е тънка. Накатявам по десет ката, за това бързо свършва. Ама за 2 лева те и другите същия боклук, тъй че....Само на Зебра ли беше си е плътна, дебела, както си требе...и на Санитекс май...

Общи условия

Активация на акаунт