Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 168
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 720
  • Beyond the stars
Новата брошура https://www.lidl-flyer.com/bg-BG/#/2dcb57e1-6889-11e7-a039-00505 … view/flyer/page/1

Някой с мнение за етажерките за баня https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?articleId=1644 ? Колко дълго оцеляват и т.н. Че почти сме на етап аксесоари, пък нещо не ми се инвестират големи суми  Blush Laughing

# 721
Ние имаме номер 2 и повече от 5 години ни служи вярно Simple Smile
Малко става ръждива, но трябва да се чисти. Иначе не е мръднала.

# 722
  • Beyond the stars
Ние имаме номер 2 и повече от 5 години ни служи вярно Simple Smile
Малко става ръждива, но трябва да се чисти. Иначе не е мръднала.

Hug Ще се проверят значи  Mr. Green

# 723
  • Бургас
Ние имаме от първия модел етажерки , повече от 5 години съм доволна, дори не е ръждясала.

# 724
Нашата е точно до душа ни и сигурно з атова е леко ръждясала. Но лесно се чисти

# 725
  • Beyond the stars
И аз за душ пространството съм я предвидила, ама щом се чисти, би трябвало да е ок. Да не ръждяса тотално, че да трябват нови дупки за нови етажерки.. имам алергия към всякакво дупчене вече Laughing
Даже за етажерка с такива вакуумни лепки се чудех  Mr. Green

# 726
  • Бургас
Без да искам се сдобих с два комплекта от спалното бельо Mr. Green За първи път виждам чаршафи и калъфки с такива странни размери Rolling Eyes Добрата новина е, че от двете калъфки ще си направя 4 Crazy Моят мъж спи с цилиндрична възглавница 90см. и тъкмо, като я резна калъфката по дължина, ще излязат две дълги. Материята ми хареса много.
Взех от прословутия бекон. Чудя се още как ще го приготвя, но може би на грил тигана ще го жарна леко Rolling Eyes
Дрехите днес не ме впечатлиха. Чакам дългите рокли, но ме е яд, че свежите цветове са с такива тънки презрамки. Не ми харесват, не понасям да ми се виждат презрамките на сутиена и пак ще трябва да взема черна или сива Tired

# 727
Сухи пасти на престиж имаше до касите на 2 лв. Ама са 300 гр. А лидълските са 420г. Да не се подведете. Кутиите иначе са еднакви...номера търгашки..
Голди...жарни го,муци става. И суров е муци.

# 728
  • София
Роклите от другата седмица не изглеждат зле, блузите също. Друго не харесах, само разни хранителни.
Всички пишете за сома, ние пък взехме пъстърва - стана супер. Smiley

# 729
  • София
У нас детето хареса сома, а мъжа не, на мен също не ми хареса особено, но не е съвсем зле.

# 730
Прегледах новата брошура...абе мацки, какво е това огледало за 28 лв. бе? същото беше на 15 лв преди, и пак ми се свидеха. Вярно, че сега има някаква батерия и нещо си там ще свети ли, що ли...ама безумни пари са това.
Чаках увеличително огледало, за да си сменя моето 7-кратното за 3 лв. от левчето, ама май ще чакам следващо завъртане..
И друго - забелязах кафе Нова Бразилия ще има на промоция, пък напоследък и на редовна цена го нямаше...май. Хубаво, че го връщат...

И гъз папиър трябва да вземем, сгодна е цената ...

# 731
Ето новата брошура - http://www.proomo.info/2017/07/lidl-bg-24-30-2017.html?utm_sourc … 0%B9+%E2%96%BA%29

Харесах сладоледите Карте Дор (на промоция - за 5 лв)- не знаех, че се предлагат в Лидл - може би защото от там купувам други марки и не съм обърнала внимание Thinking
Харесвам и четките за рисуване, както и тези за грим - чудя се дали са качествени - последният път май изглеждаха различно. Батериите за телефон изглеждат интересно, но вече си имам по-обикновена и не са ми нужни...

Днес по-късно ще ходя до магазина и мисля да си взема от блузките без ръкав.

# 732
Забравих да се възмутя - нямаше никаква пяна за бръснене и нито един крем за след плаж на Сиен. Празни рафтове..Сега трябва да търча до Лили-то, че ми трябват за морето ooooh!

# 733
  • Beyond the stars
Прегледах новата брошура...абе мацки, какво е това огледало за 28 лв. бе? същото беше на 15 лв преди, и пак ми се свидеха. Вярно, че сега има някаква батерия и нещо си там ще свети ли, що ли...ама безумни пари са това.
Чаках увеличително огледало, за да си сменя моето 7-кратното за 3 лв. от левчето, ама май ще чакам следващо завъртане..
И друго - забелязах кафе Нова Бразилия ще има на промоция, пък напоследък и на редовна цена го нямаше...май. Хубаво, че го връщат...

И гъз папиър трябва да вземем, сгодна е цената ...

Свети бре  Mr. Green И то не някакси, ми лед свети. И ти отразява кръгове в очите за селфита, като на холивудски клип  Laughing Laughing Мъж ми искаше светещо за банята с тъч бутон, ама не му мина номера.. 200+ лева -твърдо тц  Mr. Green

# 734
Ам шЪ свети...за тез пари трябва и да говори-да ми казва колко съм красотна, неотразима... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт