Лидл-105-Жегава- 01.07-01.08

• 155 180
  • 1 234
  •   1
Отговори
# 705
Май само аз съм от нехаресващите сухите пасти. Взех една за проба. Като първо усещане много приятни - меки, топящи се, но остатъчният вкус е ужасно сладък, дори и след като си пил вода, остава за дълго време. Което ме навежда на мисълта (без да съм чела състава), че са с подсладител. Което пък означава, че повече няма да ги купя.
Аз ги харесах , защото когато имам непреодолим глад за сладко , една ми стига. Точно заради сладостта.
Снощи от пекарната пробвах франзела с чесново масло, страхотна. Беше на намаление но не я откривам в каталога .

Ако е една багета от 1, 09 , значи ставаме две фенки. Занесох я у нас топличка , уж за закуска , дойде и една приятелка и до ММ не стигна и залче  smile3508

# 706
Сутринта на Черни връх  сома беше намален на 9,99лв/кг.
Взех 2 тарелки, изчетох рецептите ви.
Но имам питане - може ли да го изпържа само с брашно?
Че домашните само така хапват риба.
Чесновите багети одобрявам. Те са във фризерите, при замразените баници и теста.
Периодично ги пускат и изпечени на витрината.
Сухата паста също смятам, че е с подсладител.

# 707
Еми, не знам дали ще се изпържи добре. newsm78 Парчетата са доста дебели. Лично аз ги рязах на две, изтънявах ги тоест и така ги пекох.
От злощастният ми опит при пържене на риба, резултатите са потресающи - в смисъл, все ми стои сурово вътре. Може и аз да не правя нещата както трябва, но да си предупредя за всеки случай...

А, има и една рецепта в сайта на Лидл, на Манчев - за сьомга филе с моцарела, загледах я вчера. Може да се получи и с филето от сом..  Thinking

https://gotvi.lidl.bg/recipe/199

# 708
  • Бургас
Аз не съм изтънявала филето. Нарязах всяко парче на две, т.е. по около 150гр. и пекох на грил тигана, като не просто го обръщах и от другата страна, ами слагах и на четирите страни, понеже си бяха дебелички парчета. Добре се изпече, но повечко време ми отне. Не знам изпържен дали няма да стане мазен и може би наистина ще е добре да е на по-тънки парчета. И вероятно да се изцеди на хартия след пърженето. Аз не обичам много пържена риба /освен цаца, ъф корс Mr. Green/ и предпочитам да я правя на фурна или на грил тигана.
Пак рокли викате другата седмица Rolling Eyes Добре ще ми дойде още една дълга рокля за почивката Crazy Да се оплача, че тъмносинята с белия надпис много се заваля и освен това се скъси от прането Confused Поне си мисля, че е от прането, понеже не ми се вярва да съм пораснала за един месец Joy

# 709
Някой питаше за Л карнитин, взех в понеделник, пия го преди тренировка, доста се потя, може би това е ефекта и се чувствам с много повече сили.

# 710
  • Бургас
Аз да се оплача - след като го спряха за повече от месец, вече са заредили от любимия ми зехтин за готвене. С нова опаковка и нова цена 10,99 лв., Не съм за левчето отгоре, но започват да се оливат.

Тета, и аз днес блях по плакатите в магазина и като излязох ... никакъв спомен, бяло петно. Сега като прочетох нагоре и ми се появяват смътни спомени ...

# 711
Благодаря ви за мненията за Л карнитина. Ще го пробвам  Simple Smile

# 712
  • Асеновград
Седмица на звездите, на втория плакат имаше някакъв инструмент, на третия дрехи дамски и мъжки.За дамите дълги рокли предната седмица ги пускаха в Гърция.

# 713
Много ме е яд, че точно като сме на почивка и ще пуснат дългите рокли.Angry
Аз да похваля хляб от топлата витрина (кръгъл, с лук и картофи), много приятно се усеща лука, без да се натрапва.
А кой спомена локумът от гръцката седмица?, шшт, тихо, да не го изкупят другите, много е любим в къщи, сега са го намалили даже.😁 Ние харесваме микса, има три вида в кутията.

# 714
Този хляб с лука и картофеното пюре и на мен много ми хареса

# 715
Здравейте, да попитам за ЛЕД осветителните тела от четвъртък (тези за под кухненски шкаф)- някой има ли същото, доволни ли сте, достатъчно ли осветява...?
Също така, някъде има ли останали бройки от уреда/фритюрника за готвене с горещ въздух?
И кой от кашкавалите ще ми препоръчате или да се насоча към друг магазин?
Благодаря! bouquet

# 716
Сутринта на Черни връх  сома беше намален на 9,99лв/кг.
Взех 2 тарелки, изчетох рецептите ви.
Но имам питане - може ли да го изпържа само с брашно?
Че домашните само така хапват риба.
Да, сомът само така го правя. Не съм купувала от лидълския, че имам дунавски, но най - вкусен е пържен, на шайби.

# 717
Също така, някъде има ли останали бройки от уреда/фритюрника за готвене с горещ въздух?

Днес на Раковска имаше.

# 718
  • shumen
Хляба с лука и в нас се хареса.

# 719
Давам още едно положително мнение за сешоара от тази седмица. Добър е, изсуших се бързо, въпреки че съм с много дълга грива и също така не ми се наелектризира косата.
Взех и машата за коса, но утре ще я пробвам и ще дам мнение за нея.
Клиновете и спортните бюстиета също са хубави, отговаряха си на размерите.

Общи условия

Активация на акаунт