Къде в Пловдив? - 72

• 67 536
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Някой може ли да ми каже дали в Okaidi в мола има някакво намаление?

# 151
Търся групови занимания по TRX. Някой знае ли?

# 152
  • Пловдив
Някой може ли да ми каже дали в Okaidi в мола има някакво намаление?

До 50 %. Но не на всичко.

# 153
търся ластичен чаршаф за спалня, тези които гледах са скъпички-към 20-30 лева. Има ли в момента някъде промоция на такива?

# 154
  • Майничка
търся ластичен чаршаф за спалня, тези които гледах са скъпички-към 20-30 лева. Има ли в момента някъде промоция на такива?

В турския магазин на "Мария-Луиза", след "Авеню" и банките.

# 155
благодаря, близо ми е, ще отида bouquet

# 156
  • Пловдив
В Кауфланд имаше от понеделник.
Купих 180 х 200 за 14,99.

# 157
Знаете ли къде на центъра или в Южен продават сода каустик?

# 158
  • Пловдив
В Рила-та има такава сода.

# 159
Знаете ли къде на центъра или в Южен продават сода каустик?
Сода каустик може да се намери и във всеки супермаркет... Peace

Аз днес търся хубави ягоди, но никъде из Кичука не намирам... Моля някой, ако знае къде мога да открия със сигурност или пък е видял днес, да сподели  Praynig

# 160
В магазинчето за химически реактиви в капана се продаваше. Ако още го има магазинчето. Купувал съм и от Вакихим, но им закриха магазина в Орибилдинг на бул. България. Сега в сайта им пише, че са на бул. Марица №97А

# 161
Хулиганка, днес имаше чудесни ягоди на четвъртък пазара и на този до гребната. За Кичука не мога да помогна. Всъщност в Кауфланд или в Лидъл дали няма да има?

# 162
В магазинчето за химически реактиви в капана се продаваше. Ако още го има магазинчето. Купувал съм и от Вакихим, но им закриха магазина в Орибилдинг на бул. България. Сега в сайта им пише, че са на бул. Марица №97А
Магазинчето в Капана отдавна го няма. Те пък се преместиха на Кукленско шосе. Фирмата е Раихим.

# 163
Алекс фуудс - дюнерите извършват ли доставка в града?
За Аладин съм сигурна, но не харесват пиците, искаше ми се да поръчам от Алекс.

# 164
Най-хубавите пици се правят на дюнера на едно ъгълче на ул. Иван Вазов. От библиотеката към колелото на гарата, отляво се пада. Собствениците Джимито и Ергин са маниаци на тема здравословни продукти и ползват истински сирена. Аз също се храня здравословно и поръчвам само от тях. Евтино е и могат да изпълнят всяка прищевка. Закусвалнята им се казва Филибе, но мисля, че нямат сайт. Дали са ми телефон за поръчки като на постоянен клиент.  По принцип обслужват предимно район централен, но няма да е проблем за доставка и по-далеч. Не знам мога ли да публикувам телефон в поста си, затова ако искаш ще пиша на лични.

Общи условия

Активация на акаунт